Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Vrijstaand wonen in één van Broek in Waterlands’ mooiste gerestaureerde objecten? Graag laten wij u kennismaken met deze luxe woonstolpboerderij Zuid Wijk aan de Eilandweg 7 waar u onder meer geniet van rijke details, zeer veel ruimte om wonen en werken te combineren maar ook waar u profiteert van ruime parkeergelegenheid op eigen erf. Heel veel mogelijkheden wonen/ werken ! Er is een aparte ingang naar extra woon/werk appartement.

Nieuwsgierig naar wat binnenshuis te bieden heeft, lees dan vooral nog even verder. 

De begane grond kent een riante woon- en eetkamer, een ruime en complete woonkeuken, maar liefst vier (slaap)kamers die u geheel naar eigen behoefte in kunt richten en een tweetal badkamers. Op de eerste verdieping treft u een ontzettend grote open ruimte, nog eens twee slaapkamers die beiden voorzien zijn van een bedstee én een derde badkamer.  Vervolgens is er nog een open zolderverdieping die u volledig naar eigen inzicht in kunt delen. Laten we ook de aanwezige goederenlift niet vergeten en de op het zuidwesten en aan vaarwater gelegen tuin. 

Wilt u de woning met eigen ogen komen bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging en laat u rondleiden door één van onze makelaars. 

Indeling

Woonkamer
Zodra u de woonkamer binnenkomt wordt u aangenaam verrast door de ongekende hoeveelheid licht en ruimte. Daarnaast is de begane grond per ruimte voorzien van diverse vloeren o.a. met antieke plavuizen en grotendeels vloerverwarming. Verder zijn de wanden afgewerkt met fraaie originele betimmeringen. 

Verder zijn er op de begane grond nog een tweetal ruim bemeten kamers aanwezig die u voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Tussen de woon- en eetkamer bevindt zich ook de goederenlift.

De aparte ingang in één van de (slaap)kamers, samen met de badkamer/toilet en het keukenblok betreffen samen een apart appartement.

Keuken
Via de woonkamer komt u in de ruime en complete woonkeuken. Het keukenblok is geplaatst in een L-opstelling en uitgerust met onder andere een Aga fornuis. Daarnaast is er in de keuken ruimte voor een eettafel en u beschikt over de nodige opbergruimte. 

Vanuit de keuken heeft u toegang tot één van de badkamers.

Slaapkamer en badkamer
In de woning zijn een viertal slaapkamers gesitueerd, twee op de begane grond en twee op de eerste verdieping. De vertrekken kennen ieder ruime afmetingen, zijn lekker licht en afgewerkt met diverse vloeren en originele houten wanden. In de twee kamers op de eerste verdieping is een bedstee aanwezig. 

De zolderverdieping betreft een grote open ruimte die u voor verschillende doeleinden in kunt richten.

Verder zijn er maar liefst drie badkamers in de woning aanwezig, twee op de begane grond en één op de eerste verdieping. De badkamers op de begane grond zijn ieder ingericht met een ligbad, wastafelmeubel en in één van de twee vindt u een toilet. 

De badkamer op de eerste verdieping is ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet. 

Tuin
Achter de woning ligt de besloten achtertuin op het zuidwesten. De fijne buitenruimte is gelegen aan vaarwater, prachtig aangelegd met diverse terrassen en voorzien van een kas, hobbyruimte en een kippenhok. Eigen aanlegsteiger met vaarmogelijkheden o.a. Waterland, Amsterdam en het IJsselmeer. 

In de tuin aan de voorzijde is eigen parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor de elektrische auto.

Bijzonderheden:
- Monumentale restauratie 1987;
- CV hybride ketel;
- Recent bouwkundig rapport monumentenwacht beschikbaar;
- 25 extern gelegen zonnepanelen.

Omgeving
Deze vrijstaande woonboerderij is gelegen op een centrale locatie in het dorp. De wijk is kindvriendelijk en kent diverse dorpse activiteiten. Daarnaast zijn de supermarkt en de markt op loopafstand. Tot slot zijn ook het openbaar vervoer, uitvalswegen en de ring van Amsterdam nabij gelegen. 


De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 12-09-2032.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1800
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1800
Woon oppervlakte 582
Inhoud woonhuis 2430

Overige

Perceel oppervlakte 895
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1800
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1800
Woon oppervlakte 582
Inhoud woonhuis 2430

Overige

Perceel oppervlakte 895
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam