Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning wordt te koop aangeboden via Bert Leistra ERA Makelaardij og

Woondroom aangeboden! Je zal hier maar wonen...

Vrijstaand wonen, aan de rand van 'Natuurpark De Weerribben/Wieden'. Een prachtig uitzicht is hier gegarandeerd, bovendien is de woning gelegen aan open vaarwater. Dit water brengt jou naar het prachtige Natuurpark, maar ook naar naar Giethoorn! De tuin is fraai aangelegd en voorzien van een ruim bemeten en bestraat terras voorzien van een gezellig tuinhuisje direct aan het water. Deze biedt afmeermogelijkheden voor meerdere boten, wegvaren vanuit jouw eigen achtertuin is nog nooit zo makkelijk geweest!

Het uitzicht is écht magnifiek, wij kunnen dat niet vaak genoeg blijven herhalen. De huidige eigenaren zijn dat na ruim veertig jaar ook nog echt niet beu. Als je geluk hebt kun je vanuit jouw woonkamer zelf de reeën zien lopen, terwijl jij lekker bij de haard zit. Deze semi-bungalow is verder volledig levensloopbestendig en gelegen op een ruim perceel van 1.067 vierkante meter eigen grond. De woning is in de jaren '80 gebouwd, maar goed geïsoleerd. Zo is er naast dubbele beglazing tevens vloer-, muur- én dakisolatie aanwezig.

Indeling

Begane grond: Ruime hal met trapopgang, garderobe, meterkast en toilet met fonteintje. De hal geeft toegang tot de woonkamer, een handige bijkeuken, de badkamer en de ouderslaapkamer. De gezellige woonkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een gezellige gashaard. Verder is er uiteraard voldoende ruimte voor een zit- én eethoek. Belangrijk detail is de prachtige glaspartij aan de achterzijde van de woning, waardoor je het buitenleven ook in de koudere periodes ervaart. De keuken is in rechte opstelling uitgevoerd en heeft een halfopen verbinding met de woonkamer. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt door de grote raampartijen over veel licht. Belangrijk is dat deze slaapkamer over een eigen badkamer beschikt, uiteraard ensuite. De badkamer is wat origineel, maar wel voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel en eigen toilet.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers en tweede badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een gezellige houtkachel, hier is het 's winters heerlijk toeven. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot een fijn balkon. De derde slaapkamer is ideaal als werk- en/of studeerkamer. De tweede badkamer is voorzien van dakraam, wastafel, toilet en douche.

Exterieur: De woning is volledig omgeven door een fraai aangelegde tuin. De garage is gelegen in het verlengde van de oprit en erg ruim opgezet, tevens voorzien van vliering. Verder is er een prettige overkapping aanwezig, waar genoten kan worden van de avondzon. De achterzijde van het perceel beschikt over een ruim bemeten terras voorzien van een gezellig tuinhuisje direct aan het water. Hier is het heerlijk toeven, ook als het regent. Tenslotte is er nog een prettig terras direct naast- en achter de woning aanwezig. Dit is met name dé plek om heerlijk te dineren met familie en vrienden.

Bijzonderheden: -Gelegen aan de rand van het Natuurpark, mét een open vaarverbinding naar Giethoorn; -Slapen en baden op de begane grond, daardoor volledig gelijkvloers en levensloopbestendig; -De woning is daarnaast nog voorzien van drie goede slaapkamers, met tweede (gasten)badkamer; -De woning is nagenoeg volledig geïsoleerd en beschikt over energielabel C; -Magnifiek uitzicht, een prachtig plaatje wat met de seizoenen mee verandert.

Waarom jij wil wonen aan De Krabbescheer? Simpel, wát een vrijheid. Naast dat het perceel aan de achterkant aan water grenst, is ook de zijkant van het perceel omgeven door water. Doordat de ligging aan de rand van een woonwijk is gelegen, komt het 'vrij wonen' en de veiligheid van een woonwijk hier samen. Verder biedt het achtergelegen Natuurpark een fantastisch thuis aan allerlei flora en fauna. Het gebied is namelijk ontstaan door rietteelt en vervening. Eindeloze ruimte met veel vaarwater, wandelpaden en ruimte om te fietsen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 756

Overige

Perceel oppervlakte 1067

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 756

Overige

Perceel oppervlakte 1067

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij