Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Lier 25, Genemuiden Prachtige vrijstaande woning met groene tuin, ruime kamers en inpandige garage in Genemuiden!

Welkom bij deze vrijstaande woning, op goede locatie aan de Lier 25 in Genemuiden. Met zijn lichte en ruime vertrekken, fraaie afwerking en groene buitenruimte is deze woning een ware parel op de markt. Geniet van de ruimte en het comfort in de woonkamer met grote raampartijen en openslaande tuindeuren. De zeer ruime keuken en zes heerlijke slaapkamers bieden alle ruimte die u nodig heeft. De fraai aangelegde tuin met meerdere zitjes en een pittoreske steiger aan het water maken het plaatje compleet. Dit is uw kans om thuis te komen in uw eigen droomwoning!

Deze prachtige woning bevindt zich in de gezellige woonomgeving van Genemuiden. Geniet van de rustige sfeer en de nabijheid van de natuur, zoals het prachtige natuurgebied De Wieden. Op korte afstand vindt u diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Genemuiden staat bekend om zijn rijke historie, karakteristieke grachten en charmante stadskern. Er is voor elk wat wils, of u nu op zoek bent naar ontspanning, recreatie of culturele activiteiten. Ontdek de schoonheid van Genemuiden en profiteer van het comfort van deze woning!

Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst in de woning betreedt u een lichte en ruime entree, voorzien van een plavuizenvloer. Hier vindt u tevens de trapopgang, garderobe en een gastentoilet. Direct aan uw linkerhand vindt u de eerste slaapkamer, die ook zeer geschikt is als kantoorruimte. Vanuit de entree heeft u toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is ruim en voorzien van een rijke lichtinval, dankzij de grote raampartijen en de openslaande tuindeuren richting de fraai aangelegde tuin. De woonkamer heeft een nette afwerking met een houten vloer en hoge plinten. Er is voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een grote eethoek. Vanuit de woonkamer bereikt u de semi open keuken.

De keuken is zeer ruim en beschikt over een licht hoekmeubel met veel opberg- en werkruimte. De keuken is uitgerust met diverse apparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap en een combimagnetron. Er is tevens voldoende ruimte voor een extra eethoek. Grenzend aan de keuken vindt u een ruime en lichte bijkeuken; deze is voorzien van een grote schuifdeurenkast, ideaal voor uw voorraadopslag.

1e verdieping: Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop die toegang biedt tot vijf slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allemaal lekker ruim en profiteren van veel natuurlijk licht. Twee slaapkamers zijn met elkaar verbonden, wat flexibiliteit biedt voor diverse gebruiksmogelijkheden. De ruime badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad, een separate douche, dubbele wastafel, een designradiator en een hangend toilet.

2e verdieping: Via de overloop heeft u toegang tot een vlizotrap die leidt naar de zolder. Daarnaast is er via één van de slaapkamers ook een vlizotrap die toegang biedt tot het een tweede zolder.

Buiten: Rondom de woning beschikt u over een fraai aangelegde groene tuin. Aan de voorzijde van de woning vindt u een eigen oprit, waar u met gemak meerdere auto’s parkeert, en een garage met openslaande deuren. De achtertuin beschikt over een ruim terras met een zonnescherm, en u creëert er eenvoudig meerdere zitjes om te genieten van de buitenruimte. Via een trapje bereikt u de steiger, waar u heerlijk aan de waterkant kunt zitten.

Bijzonderheden: • Vrijstaande woning • Eigen oprit, geschikt voor meerdere auto’s • Woonoppervlakte: 211 m² (173+38) • Perceeloppervlakte: 619 m² • Inhoud: 750 m³ • Bouwjaar: 1999 • Energielabel B • Ruimtelijk en licht • Zeer ruime woonkamer met openslaande tuindeuren • Ruime eet-keuken • Ideale bijkeuken (bereikbaar vanuit keuken en garage) • Zes slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond • Badkamer met ligbad en separate douche • Garage met openslaande deuren (hardhout) • Fraai aangelegde tuin rondom (veel privacy) • Trapje richting steiger • Luiken rondom (begane grond) • Rolluiken rondom (eerste verdieping)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 211
Inhoud woonhuis 750

Overige

Perceel oppervlakte 619

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 211
Inhoud woonhuis 750

Overige

Perceel oppervlakte 619

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij