Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Zwanebloem 13, Zwartsluis

Deze twee-onder-een-kapwoning aan De Zwanebloem biedt u een unieke woonervaring met zijn vier slaapkamers, een moderne badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Met de toevoeging van een airco in de woonkamer geniet u van een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door. Daarnaast biedt de achtertuin een heerlijke buitenruimte, perfect voor ontspanning of entertainment. Laat u verrassen door wat deze woning te bieden heeft.

Zwartsluis, gelegen in een waterrijke omgeving, staat bekend om zijn charmante uitstraling en sterke gemeenschapsgevoel. Voorzieningen zoals winkels, scholen en horecagelegenheden zijn op loopafstand bereikbaar. De bereikbaarheid is uitstekend, met goede verbindingen naar het openbaar vervoer (bushaltes) en snelle toegang tot de uitvalswegen (N331 en N334). Dit maakt De Zwanebloem niet alleen een comfortabele, maar ook een praktische keuze voor uw nieuwe thuis.

Indeling

Begane grond: Via de eigen oprit, voorzien van parkeergelegenheid, betreedt u de hal die toegang biedt tot het toilet, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer, verrijkt met airconditioning, vormt het hart van het huis met ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een eethoek. Denk aan familiediners of ontspannen avonden met vrienden. Aansluitend vindt u de keuken, waar de donkere, greeploze keukenkasten en het lichte keukenblad een moderne uitstraling geven. De inductiekookplaat, afzuigkap, inbouw oven en inbouw koel-/vriescombinatie staan garant voor culinaire avonturen. Tevens is vanuit hier de achtertuin toegankelijk.

Eerste verdieping: De vaste trap leidt u naar een overloop op de eerste verdieping, die toegang biedt tot drie slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer combineert donkere vloertegels met witte wandtegels en is uitgerust met een zwevend toilet, glazen douchecabine en een wastafelmeubel. De kamers zijn momenteel ingericht als een master bedroom, een inloopkast en een logeerkamer, maar bieden flexibiliteit in de indeling naar uw eigen wensen.

Tweede verdieping: Eenmaal boven op de tweede verdieping vindt u een overloop die leidt naar een vierde slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een schuin dak met dakraam, wat zorgt voor een sfeervolle en lichte ruimte.

Buitenruimte: De onderhoudsvriendelijke achtertuin, volledig betegeld en voorzien van groene heggen, biedt een rustige plek voor ontspanning. De tuin is uitgerust met een houten berging en biedt ruimte voor activiteiten zoals zonnebaden, lezen of buitenspelen.

Bijzonderheden - Vier slaapkamers, ideaal voor gezinnen of als extra werkruimte - Moderne keuken met inbouwapparatuur voor de hobbykok - Woonoppervlakte 118 m² - Airconditioning (begane grond en 1e verdieping) - Onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten berging - Eigen oprit met parkeergelegenheid - Gelegen in een kindvriendelijke buurt - Voorzieningen nabij - Goede bereikbaarheid

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 224

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 224

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij