Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Velde 24, Zwartsluis 'Prachtige vrijstaande woning met luxe moderne uitstraling in een landelijke omgeving!'

Stelt u voor... Een stijlvolle en comfortabele woning, omringd door rust en natuur, waar luxe en comfort samenkomen in een modern interieur met oogstrelende details. Deze vrijstaande woning aan De Velde 24 is de ultieme droomwoning voor elke koper die op zoek is naar een unieke woonervaring. Met zijn prachtige afwerking, ruime woonkamer met serre, moderne keuken, 4 slaapkamers, luxe badkamer en een fraai aangelegde tuin met parkeergelegenheid op eigen terrein en een dubbele garage, biedt deze woning alle ingrediënten voor een leven vol genieten en ontspanning. Kom snel een kijkje nemen en laat u betoveren door deze adembenemende woning!

Deze prachtige woning is gelegen in een landelijke omgeving, omringd door rust en natuur. Maar dat betekent niet dat u ver verwijderd bent van voorzieningen. Met diverse winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer op korte afstand, heeft u alles binnen handbereik. Daarnaast biedt de nabijheid van een prachtig meer en groene wandel- en fietsroutes volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Kortom, deze woning combineert het beste van beide werelden: een rustige locatie met alle gemakken binnen handbereik.

Indeling:

Begane grond: Welkom in deze prachtige vrijstaande woning aan De Velde 24! De woning is compleet gerenoveerd en straalt een luxe moderne sfeer uit. Laten we een virtueel kijkje nemen en de verschillende verdiepingen verkennen.

Bij binnenkomst worden we direct verwelkomd door een ruime en lichte entree. De prachtige afwerking, het hoge plafond en de visgraatmotief PVC-vloer geven gelijk een gevoel van klasse. Naast een trapopgang en een handige trapkast biedt de entree ook toegang tot een berging, het moderne toilet met urinoir, en tot de woonkamer.

De woonkamer is werkelijk een pareltje. Met zijn royale afmetingen, plafondhoge raampartijen en overvloed aan natuurlijk licht is het een heerlijke plek om te ontspannen. Geniet van het uitzicht door de grote schuifpui richting de serre. Het prachtig samenhangende interieur met houten details biedt meer dan genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een ruime eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u tevens directe toegang tot de open keuken. De aangrenzende serre is een verlengstuk van zowel de tuin als de woonkamer. Met zijn mooie afwerking, ruimte en glazen schuifpuien is dit de perfecte plek om het hele jaar door te genieten van de natuurlijke omgeving.

Ook de keuken is een lust voor het oog. Voorzien van een donker keukenmeubel en een kookeiland met ontbijtbar, heeft het een moderne en luxe uitstraling. De hoogwaardige apparatuur, zoals de Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, de combi-oven, de koel-/vriescombinatie, de vaatwasser en de Quooker, maken koken een waar genot. Daarnaast is er veel werkruimte aan het lichte composieten werkblad.

1e verdieping: De overloop op de eerste verdieping is ruim en licht, met een moderne afwerking en een visgraatmotief PVC-vloer. Hier vinden we ook een maatwerk inbouwkast met schuifdeuren. Daarnaast zijn er op deze verdieping maar liefst 4 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers zijn allen licht en netjes afgewerkt. De master bedroom is lekker ruim en biedt een walk-in closet en een ingebouwde boekenkast, evenals elegante houten details die de ruimte extra charme geven. De badkamer is werkelijk een oase van luxe. Met zijn prachtige afwerking in betonlook, een groot wastafelmeubel met dubbele waskom en verlichte spiegel, geïntegreerde kranen, een open kast, een regendouche, een hangend toilet en vloerverwarming is dit een ideale badkamer.

Buiten: Deze woning biedt de unieke mogelijkheid om vrij te wonen in een landelijke omgeving. U heeft vrij zicht en kunt genieten van de fraai aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin rondom de woning. Tevens beschikt u over een grote parkeerruimte, een dubbele garage en een open berging.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 157 m² • Perceeloppervlakte: 379 m² • Externe bergruimte: 37 m² • Inhoud: 583 m³ • Bouwjaar: 1960/2022 • Vrijstaande woning • Compleet gerenoveerd • Volledig geisoleerd • Energieneutraal (gas-loos) • Prachtige luxe afwerking • Instapklaar • Zeer royale woonkamer • Luxe woonkeuken, met kookeiland • Gezellige serre • Vier slaapkamers, waarvan de master met walk in closet • Luxueuze badkamer • Fraai tuin rondom • Parkeergelegenheid op eigen terrein • Dubbele garage

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 583

Overige

Perceel oppervlakte 379

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 583

Overige

Perceel oppervlakte 379

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij