Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een ruim, interessant beleggingsobject? Dan mag je deze woning, met een ruime stadstuin op de rand van Lombok en Oog in Al, niet missen!
De 1e en 2e verdieping zijn intern geheel gerenoveerd voor de verhuur en thans ook verhuurd. Eigenaar woont nu nog op de begane grond, maar bij verkoop kan de benedenverdieping met tuin ook verhuurd worden. Een verklaring bestemming en gebruik van de gemeente is aanwezig, dus zonder zorgen kun je deze woning blijven verhuren zoals het nu is. De achterzijde van de woning behoeft onderhoud, verkoper heeft al plannen om die uit te bouwen en te renoveren, maar bij afhankelijk van wat je gebruiksdoel is, kan dat onderdeel zijn van je verbouwingswens (kleine renovatie of uitbouw met ongeveer 2 meter).
De tuin wordt nagenoeg niet gebruikt, dat is ook mede de reden om de woning te koop te zetten; zonde om zo'n grote tuin in de stad ongebruikt te laten!
Gelijk om de hoek is het Merwedekanaal, waar zich de monumentale sluisjes bevinden. Een heerlijke groene plek in de stad waar je voor je eigen deur kunt zwemmen en schaatsen. Het unieke, vrije uitzicht over het kanaal is grandioos. Op loopafstand bevinden zich diverse buurtwinkels en op de fiets ben je binnen 10 minuten in het gezellige centrum van Utrecht of op Centraal Station.
Kortom, een prachtige mogelijkheid om rendement te behalen op een toplocatie.
Indeling
Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet, lichte woonkamer aan de voorzijde met hoog plafond, eenvoudige keuken met deur naar de bijzonder grote stadstuin. Tussen de woonkamer en keuken is een combinatie douchecabine geplaatst (nevel/stort-douche, stoomcabine, zitbad). Aangrenzend aan de woonkamer is er een knusse (slaap)kamer.
Eerste verdieping: overloop en twee eenvoudige sfeervolle woonstudio's met eigen voorzieningen (wc, douche en keukenblok) die eenvoudig om te bouwen zijn tot slaapkamer. Door de vele ramen aan de voor- en achterzijde heb je veel lichtinval in de beide studio's. Aan de achterzijde bevindt zich ook een ruim dakterras.
De tweede verdieping is te bereiken middels een interne houten trap en ook op de 2e verdieping zijn twee eenvoudige sfeervolle woonstudio's te vinden. Door de hoge mansarde-dakconstructie met originele houten dakspanten en de grote dakkappellen zijn deze studio's lekker ruim en knus.
Bijzonderheden:
- De eerste en tweede verdieping zijn in 2009 intern compleet gerenoveerd;
- De woning beschikt over veel ruimte (vijf slaap/werkkamers);
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (2 bewonersvergunningen mogelijk);
- Het pad aan de zijkant van de woning is af te sluiten en biedt ruimte voor het stallen van (bak)fietsen;
- Verwarming en warm water door middel van c.v.-combi-ketel (bouwjaar 2009);
- Moderne groepenkast met aardlekschakelaar;
- Verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor;
- De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopakte, waarin extra clausules worden opgenomen onder andere (indien van toepassing) inzake: de Meetinstructie, het Energielabel, nutsbedrijven en voorbehoud financiering. ;
- Oplevering in overleg (kan snel).
Aankoopmakelaar inschakelen: uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 208
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 208
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl