Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooi gelegen aan de rand van Bunschoten-Spakenburg in de wijk Koenraadswetering staat deze ruime geschakelde 2-onder-1-kap woning. De woning is goed geïsoleerd en heeft een garage én een parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft een heerlijke leefruimte op de begane grond, 4 slaapkamers en een nette aangelegde achtertuin op het zuiden met overkapping! Een fijne gezinswoning op een goede locatie want alle voorzieningen liggen op korte afstand zoals sportfaciliteiten, basisscholen en de supermarkt. Nieuwsgierig? Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging.

De indeling is als volgt: Begane grond: entree via de zij-ingang, hal met toiletruimte, meterkast, trapkast en trap naar de 1e verdieping. De uitgebouwde woonkamer met erker is aan de voorzijde en heeft grote raampartijen waardoor je veel lichtinval hebt. Op de gehele begane grond ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming. De woonkamer loopt door naar de gezellige woonkeuken aan de achterzijde met diverse inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren. De aanpandige garage is nu deels ingericht als berging en deels in een kapsalon met airco. Via de kapsalon en de keuken heb je toegang naar de achtertuin.

1e verdieping: overloop met raam en 3 slaapkamers met een airco en rolluiken. De badkamer met vloerverwarming is volledig betegeld en heeft een ligbad, douchecabine, designradiator, toilet (hangend) en een wastafel met meubel.

2e verdieping bereikbaar middels vaste trap. Hier tref je een 4e ruime slaapkamer met een dakkapel (rolluiken) en ruime bergkast. Tevens tref je hier ook de cv ketel.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en mooi onderhoudsvrij aangelegd. Er is een prachtige overkapping met glazen schuifwanden en elektra. Hier kan je al heerlijk vroeg in het jaar "buiten" zitten tot ver in het najaar. Tevens is er een berging naast van ca. 8m2. Over de volle breedte van de woning hangt een mooi groot zonnescherm aan de achterzijde die ook het huis koel houdt in de zomer. De voortuin is geheel bestraat en biedt parkeerplaats aan 2 auto's voor de garage.

Sterkte punten van deze woning: * Ruime uitgebouwde eengezinswoning * Perceelgrootte 263m2 * Woonoppervlak 169m2 * Aanpandige garage (deels berging en deels kapsalon) * Keurig aangelegde achtertuin met overkapping en berging * Achtertuin op het zuiden * Parkeerplaats op eigen terrein voor 2 auto's * Ruime uitgebouwde woonkamer met grote raampartijen * Gezellige woonkeuken met openslaande tuindeuren * Mooi gelegen aan de rand van Bunschoten-Spakenburg * Op korte afstand van het gezellige centrum * In de directe omgeving een groot speelveld met speeltuin * Ideale omgeving voor kinderen om in op te groeien

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 263
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 263
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars