Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op, starters op de woningmarkt! Hebben jullie altijd al nabij het prachtige centrum van Bunschoten-Spakenburg willen wonen? Dan is deze woning aan de Polstraat 16 echt iets voor jullie! Een stijlvolle woning met strakke afwerking, gelegen dichtbij het centrum, en een dakterras waar je zomers met je vrienden kunt genieten van de zon. Het centrum van Bunschoten-Spakenburg ligt op loopafstand, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Van de lokale bakker tot supermarkt, van gezellige cafeetjes tot stijlvolle restaurants. Even ontspannen? Binnen no time ben je bij de prachtige haven of kun je een frisse neus halen in de natuur. Dus, ben jij klaar om deze kans te pakken? Dit is je ticket naar de woningmarkt! Kom kijken en laat jezelf overtuigen. Hopelijk tot snel bij Polstraat 16!

Begane grond: Entree, hal met toilet, garderobe, toegang tot de woonkamer en toegang tot de keukenruimte. De woonkamer is strak afgewerkt en heeft een eetgedeelte en een zitgedeelte. De keukenruimte is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pitsgasfornuis, nieuwe afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koelkast. In de woonkamer is er een trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Als je de trap op gaat naar de eerste verdieping vind je slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een airco. De tweede slaapkamer kan perfect dienen als logeerkamer, kantoor of hobbyruimte. Daarnaast is er een toegang tot het dakterras. Voor de opslag van spullen is er een handige inbouwkast aanwezig. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bad/douche, toilet en designradiator.

Het mooie van deze woning is toch wel het dakterras. Hier kun je de hele dag genieten van de zon, met een drankje in de hand en uitzicht over het mooie Bunschoten-Spakenburg. Vrienden over de vloer? Genoeg plek om te barbecueën of gewoon lekker chillen.

Bergzolder: Vlizotrap met toegang tot bergzolder waar u diverse spullen kunt stallen.

Exterieur: Achtertuin waar u een leuke zit kunt creëren.

Kenmerken: - Gelegen in een levendige wijk voor jonge starters! - Ruime woonkamer met een strakke afwerking. - Locatie dichtbij het centrum van Bunschoten-Spakenburg - Ruim dakterras. - Twee slaapkamers op de 1e verdieping. - Loopafstand naar winkels en voorzieningen. - Goede verbinding met uitvalswegen. - Energielabel D.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 100

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 357

Overige

Perceel oppervlakte 100

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars