Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze gezellige 4-kamer tussenwoning aan de Houtduif 9 is gelegen aan een autovrije straat in de rustige en groene wijk Doorslag. De woning (houtskelet) beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, badkamer, toilet, een slaapkamer (of werkkamer) op de begane grond en 2 slaapkamers op de 1e verdieping. De slaapkamer en badkamer op de begane grond maakt de woning ook heel geschikt voor ouderen.

De locatie is ook prima: Op korte afstand van het stadscentrum van Nieuwegein, de sneltram, bushalte, ziekenhuis, scholen en sportaccommodaties. De autosnelweg A2 is binnen enkele minuten per auto bereikbaar.

Indeling: Entree met meterkast, garderobe en toegang tot de woonkamer met open keuken (totaal ca. 31,4 m2). De zithoek ligt aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken, met loopdeur naar de achtertuin. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, rvs-afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de tussenhal is er toegang tot de tuingerichte slaap/werkkamer (ca. 10,9 m2) met uitzicht op de tuin, de inpandige badkamer met wastafel, meubel en inloopdouche, de trapopgang naar de eerste verdieping en het toilet met fonteintje.

1e verdieping: Gezellig onder de schuine kap bevindt zich twee slaapkamers (ca. 12,0 en 4,0 m2). Beide met Velux-dakraam voorzien van verduisterings-rolgordijn. In de hoofdslaapkamer bevindt zich een kamerbrede vaste bergkast onder de schuine kap. Op de overloop bevindt zich de wasmachine-aansluiting en de omvormer voor de 8 zonnepanelen. Achter het knieschot bevindt zich de mechanische-ventilatie-unit. De tuin: De woning beschikt over een voor- en achtertuin (met achterom). De gezellige, zonnige achtertuin (zuiden) is betegeld met borders dus onderhoudsvriendelijk. Achter in de tuin staat een houten berging voorzien van elektra. Bijzonderheden: 4-kamer houtskelet-woning; Buitenzijde woning bekleed met onderhoudsarm Red Cedar; Slaap/werkkamer en badkamer op de begane grond; Op maat gemaakte raambekleding blijft achter; Zonnige tuin met achterom; Woning is voorzien van 8 zonnepanelen; Dak aanbouw vervangen (2024); Gelegen in de rustige wijk Doorslag dicht bij alle voorzieningen; Verwarming en warm water middels stadsverwarming; Parkeren met parkeervergunning; Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig naar deze unieke woning? Onze specialist voor deze woning is Rob Polderman. Hij maakt graag tijd vrij om u een uitgebreide rondleiding te geven. Nog beter is om tijdens deze afspraak uw (NVM) aankoopmakelaar mee te nemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 271

Overige

Perceel oppervlakte 123

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 271

Overige

Perceel oppervlakte 123

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij