Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek bouwkavel met vergunningen tot ontwikkeling van een luxe woonboerderij met volledige privacy.

Gelegen in het bosrijke gedeelte omringd met veel schoonheid van de natuur ligt deze bijzondere mogelijkheid tot het ontwikkelen van een Rijnlandse woonboerderij aan de Raaphorstlaan te Wassenaar. De boerderijwoning heeft een woonoppervlakte van 645 m2 en dient nog ontwikkelt te worden,

In landelijke stijl wonen in Wassenaar, buitenleven midden in de randstad, het is allemaal nog mogelijk aan de Raaphorstlaan, dicht in de buurt van Oud-Clingendaal, Meijendel en de Wassenaarse duinen. Binnen 5 minuten bevindt u zich in het dorp van Wassenaar en het centrum van Den Haag ligt slechts op 10 minuten afstand. De gehele randstad is eenvoudig te bereiken; Rotterdam en Amsterdam is ca. 30 minuten rijden.

De woonboerderij zal ontwikkeld worden op een kavel van (circa) 15.000m2 grond (het eigendom bestaat uit een vijftal kadastrale percelen), deze boerderij welke een aanvulling is op het beschermde gebied wordt verkocht met een compleet goedgekeurd bouwplan, dit is een unieke mogelijkheid.
Het nieuw te ontwikkelende familiehuis zal een onderdeel zijn van het aanwezige culturele erfgoed, waardoor dit object dan ook onderdeel zal worden en verankerd blijft in een meervoudig beschermd gebied. Met als doel het versterken en aanvullen van de eeuwenoude aanwezige agrarische structuur van het gebied; “De Horsten”.

Ben je bereid om nieuwe geschiedenis te schrijven, laat deze mogelijkheid dan niet onbenut.
Verdere informatie inzake dit fantastische project, de aangrenzende percelen en het goedgekeurde bouwplan, is beschikbaar (en ter inzage) via ons kantoor.

Bijzonderheden:
- Unieke mogelijkheid tot het ontwikkelen van een zeldzaam en al direct een nieuw historisch object.
- Volledige privacy.
- Beschermde omgeving.
- Eigen grond.
- Rijnlandse woonboerderij van maar liefst 645m2 met goedgekeurd bouwplan.
- Meerdere terrassen met zichtlijnen over de boomrijke omgeving.
- Mogelijkheid tot het aanleggen en creëren van een zwemvijver.
- Ruimte voor het plaatsen van een hooischuur met woonfunctie (36m2).
- Voldoende gelegenheid tot parkeren van een groot wagenpark.
- Voorbehoud gunning verkoper.
- Oplevering per direct.

Benieuwd naar deze unieke kans? Maak dan snel een afspraak met onze makelaar Mitchell Westerduin.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 15000

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 15000

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Cocq Makelaars Amsterdam