Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer ruim te moderniseren 6-kamer appartement dicht bij het centrum van Vlaardingen!
Dit appartement beschikt over maar liefst twee verdiepingen met o.a. vijf slaapkamers, een ruime woonkamer en twee balkons. Er is dus meer dan genoeg ruimte om te genieten van comfortabel wonen. De eerste verdieping is geheel voorzien van dubbel glas in onderhoudsvrije kunststof kozijnen, ideaal toch? Gelegen op een toplocatie! Namelijk op loopafstand van het centrum van Vlaardingen en verschillende ov-voorzieningen (metro en bus). Tevens bevindt zich op loopafstand een supermarkt. Wordt u ook gelukkig van al deze pluspunten? Plan dan snel een bezichtiging in!

Indeling:

Begane grond:
Aan de buitenzijde van het appartementencomplex bevindt zich het bellentableau met intercom. De gezamenlijke entreehal biedt zowel toegang tot de berging in onderbouw als het appartement op de derde verdieping.

Derde verdieping:
De entreehal biedt toegang tot de woning en beschikt over een garderobe, meterkast en aparte toiletruimte. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en beschikt over een open haard, een nette laminaatvloer en een trap naar de volgende etage. Vanuit de woonkamer is ook de eerste slaapkamer te bereiken. Deze is aan de achterzijde van de woning gelegen. Aan het einde van de entreehal is ook te keuken te betreden. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, vaatwasmachine en koel-vriescombinatie. Door middel van de schuifdeur is er toegang tot de badkamer. De volledig betegelde badkamer beschikt over een douche en een wastafelmeubel. Vanuit de badkamer is er tevens toegang tot het tweede balkon.

Vierde verdieping:
De vierde verdieping behoort niet tot eigendom en is een onverdeeld aandeel in het gebouw. De vaste trap in de woonkamer biedt toegang tot de overloop van de bovenste verdieping. Door middel van de ruime overloop zijn de vier slaapkamers en de wasruimte met cv-ketel te bereiken. De wasruimte is voorzien van een wasmachine aansluiting en een wastafel. Eén van deze slaapkamers is uitgebouwd met een dakkapel waardoor deze kamer is verruimd en veel natuurlijk lichtinval heeft. De andere drie slaapkamers hebben allen een dakraam waardoor ook die ruimtes licht en fijn aanvoelen. Alle slaapkamers kunnen natuurlijk geheel naar eigen wens worden ingericht denk bijvoorbeeld aan een kinder-, speel-, slaap-, of werkkamer.

Exterieur:
Het eerste balkon bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is gelegen op het zuiden. Hierdoor kunt u de gehele dag genieten van de zon en doordat de woning ook nog eens is gelegen op de derde verdieping kunt u extra lang genieten van de laatste zonnestralen. Het tweede balkon is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Ligging:
Gelegen in de gezellige VOP-wijk is de locatie van dit appartement ideaal te noemen. Zo zijn op loopafstand het centrum van Vlaardingen met divers winkelaanbod, supermarkten, restaurants, (sport-)scholen, theater en een bioscoop gemakkelijk bereikbaar. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen bieden de mogelijkheid om steden als Rotterdam en Hoek van Holland snel te bereiken. In de straat is voldoende vrije parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1950
- Energielabel E
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, eigendom
- Geheel voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen m.u.v. dakramen vierde verdieping (houten kozijnen)
- Actieve VvE, bijdrage € 105,-- p/m
- Vrije parkeergelegenheid voor de deur
- Eigen berging in onderbouw
- Bovenverdieping geen eigendom, maar wel gedoogd door de VvE
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 297
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 297
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Woontype Appartement
Energielabel E
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars