Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN UW TOEKOMSTIGE THUIS

Stelt u zich eens voor: een thuis waar het licht speels binnenvalt, waar de kinderen vrijuit kunnen spelen en waar je, als je wilt, je bedrijf aan huis kunt vestigen. Dit pareltje in Bennebroek, gelegen op een duin omringd door groen, biedt het allemaal. Ideaal voor jonge gezinnen, thuiswerkers en zij die verlangen naar rust en ruimte. Met onderwijs en sportfaciliteiten binnen handbereik en de natuur als uw buur, is dit een plek waar u zich direct thuis voelt.

KENMERKEN DIE U ZULLEN BEKOREN

VRIJSTAANDE WONING MET RIANT PERCEEL: Ervaar de vrijheid en de rust op dit ruime perceel van 815 m².
ZEER VEEL LICHTINVAL DOOR GROTE RAAMPARTIJEN: De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en een open gevoel in huis.
PARKEREN OP EIGEN TERREIN OF IN EIGEN GARAGE: Uw auto staat altijd veilig en dichtbij huis.
FIJNE TUIN RONDOM DE WONING: Een tuin die uitnodigt tot ontspanning en waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.
5 RUIME SLAAPKAMERS VERDEELD OVER 2 VERDIEPINGEN: Voldoende ruimte voor het hele gezin en voor een eventueel thuiskantoor.
SPEELSE VRIJSTAANDE WONING MET UITBOUWMOGELIJKHEDEN: De woning biedt mogelijkheden om naar eigen inzicht uit te breiden en aan te passen.

EEN HUIS DAT AANVOELT ALS EEN THUIS

Bij binnenkomst in deze woning voelt u direct de warme sfeer. De woonoppervlakte van 165 m² is slim ingedeeld met een gezellige woonkamer, een functionele keuken, vijf ruime slaapkamers en een uitnodigende badkamer. De grote raampartijen zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u elk seizoen optimaal beleeft. De tuin is een groene oase die wacht op uw persoonlijke invulling en biedt ruimte voor zowel gezellige samenkomsten als momenten van rust.

Deze vrijstaande woning is een uniek ontwerp uit de jaren '60 van architectenbureau Koster, gebouwd voor de zenuwartsen van (toen nog) Stichting Vogelenzang. Daarom is dit woonhuis een genot om te zien en het biedt ook nog ruimte voor de toekomst. Dankzij de uitbouwmogelijkheden kunt u het huis laten meegroeien met uw wensen en behoeften. Of u nu een extra werkruimte nodig heeft of meer leefruimte wenst, dit huis biedt de potentie om uw dromen waar te maken.

DE PERFECTE OMGEVING

Bennebroek is een dorp waar warmte en gemeenschapsgevoel centraal staan. De ligging tussen Haarlem en Leiden zorgt ervoor dat cultuur en stedelijke gemakken altijd binnen bereik zijn. Fiets naar het levendige centrum van Haarlem, ontdek het charmante Heemstede of geniet van de stranden van Zandvoort of Langevelderslag. Voor natuurliefhebbers zijn de Waterleidingduinen een ware traktatie, een plek om even helemaal tot rust te komen.

Met de auto bent u snel op de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol of Leiden/Den Haag. En voor de kinderen zijn er diverse middelbare scholen in de omgeving die veilig per fiets te bereiken zijn.

EEN UITNODIGING OM TE BEZICHTIGEN

Kunt u zich al voorstellen hoe u hier woont? Neem dan de stap en plan een bezichtiging in via onze website. Dit huis in Bennebroek kan uw nieuwe thuis worden. We nodigen u van harte uit om de mogelijkheden zelf te komen ervaren. Bennebroek verwelkomt u met open armen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 667

Overige

Perceel oppervlakte 815
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 667

Overige

Perceel oppervlakte 815
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem

De nieuwste koopwoningen in Bennebroek