Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Modern, 6 kamer appartement (118 m2) met 5 slaapkamers, lift en zonnige balkons (ZO).
Het betreft hier een royaal zes kamer appartement, zeer gunstig en toegankelijk gelegen op de tweede etage op de hoek Sir Winston Churchilllaan- / Prinses Beatrixlaan.
De woning kenmerkt zich onder meer door de royale maatvoering, met riante living, een woonkeuken, een vijftal slaapkamers en eigen separate berging op de begane grond.
De woning is volledig in lichte kleurstellingen afgewerkt en voorzien van dubbel glas (living). Beschikt over een eigen berging en parkeerplaats met camera toezicht. Deze woning is onderdeel van een appartementencomplex met een actieve Vereniging van Eigenaren.
Indeling:
Centraal gesloten hoofdentree, lift/trappenhuis, de entree van het appartement is op de tweede etage. Het complex heeft ook een entree via het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het complex. Bij binnenkomst gang met meterkast en ruime bergkast.
Slaapkamer 1, slaapkamer 2 en modern toilet.
De lichte moderne living (ca 35 m2) heeft toegang tot het zonnige 1e balkon (ZO) met een vrij uitzicht over de daktuin om te genieten na een drukke werkdag. Semi open woonkeuken met nette inrichting waar onder riant werkblad, vierpits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser en genoeg ruimte voor een Amerikaanse koelkast. Er is genoeg plaats voor een grote eettafel voor gezellige avonden.
Aan voorzijde een slaapkamer van goed formaat; tweede slaapkamer, via de living kom je bij de royale badkamer met inloopdouche, tweede toilet, wastafel, aansluiting voor wasmachine en droger en toegang tot een balkon ZO, achtereenvolgens aan voorzijde tweede slaapkamer van goed formaat, de hoofdslaapkamer met naastgelegen vijfde slaapkamer thans in gebruik als walk-in-closet, met tevens toegang tot een klein balkon.
Voorts maakt het appartement deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars. Het hele huizenblok is aan de buitenkant dit najaar geverfd. Op de begane grond is een eigen (fietsen)berging aanwezig. (ca 200x300).
Zeer centraal gelegen ten opzichte van winkels (winkelcentrum In de Bogaard), openbaar vervoer (tram, bus en NS station), sportverenigingen, scholen en belangrijke uitvalswegen (A4, A12 & A13). Met de fiets staat u met 20 minuten in het centrum van Den Haag en het sfeervolle Delft.
AANVULLENDE INFORMATIE
- woonoppervlak c.a. 118 m².
- 4 slaapkamers, inloopkamer en riante woonkeuken.
- maandelijkse Vve bijdrage: € 415,= (incl. service- & onderhoudskosten warmwater/water Vve); Vve parkeren € 16,=.
- voorschot stookkosten € 135,=.
- optioneel eigen parkeerplaats te koop voor € 7000,=
- voor bewoners en gasten mogelijkheid tot parkeren op afgesloten parkeerterrein met camera toezicht.
- beeldintercom aanwezig.
- gelegen op eigen grond.
- Oplevering in overleg.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 388

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 388

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl