Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TURN KEY WONEN - Direct wonen en nergens meer naar om hoeven kijken? Dat kan op de Isabellaland 892. Dit in 2021 gerenoveerde 2 kamer appartement op de 4de verdieping is voorzien van een moderne keuken, badkamer, toiletruimte, zonnig balkon en externe bergruimte in de onderbouw.

Het appartement is gelegen in de groene omgeving van de Mariahoeve vlakbij Bezuidenhout en aangrenzend van Wassenaar. In deze omgeving ervaart u rust en tegelijkertijd de voordelen van de stad. Zo bent u binnen 10 minuten fietsen in het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Tevens treft u nabij gelegen het winkelcentrum Mariahoeve, Westfield Mall of the Netherlands, openbaar vervoer en de uitvalswegen N14/N440 en de A4 - waardoor u binnen 25 minuten op Schiphol bent. Al met al een heerlijk appartement dat zeker een bezichtiging waard is!

Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem dat contact op met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen.

Hoofdentree met bellenplateau en toegang tot de lift en trap. Op de 4de verdieping, gelegen op de hoek, treft u Isabellaland 892. Entree, waar via de gang alle vertrekken zijn te bereiken. De keuken uit 2021 in voorzien van diverse inbouwapparatuur als; inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koel-vries combinatie. Hier is tevens de elektrische boiler geplaatst. Naast de keuken bevindt zich de nette toiletruimte uit 2021. Deze is netjes afgewerkt met een hangtoilet en strakke betegeling. De badkamer uit 2021 is voorzien van een inkoopdouche en badkamermeubel. In de gang zit aan het einde nog een een ruime berging waar de meterkast is geplaatst. Tot slot zijn aan de achterzijde van het appartement de woonkamer en slaapkamer gesitueerd. Deze zijn beide zeer ruim en daardoor goed in te delen. Vanuit zowel de woonkamer als slaapkamer is het riante balkon van ca. 7,69m breedte te bereiken. Het balkon is gelegen op het zonnige zuidoosten. In de onderbouw is een externe bergruimte aanwezig van ca. 4,88m x 1,48m.

• Bouwjaar 1966
• Erfpacht t/m 31-12-2035, canon € 78,18,- per jaar
• Woonoppervlak ca. 61 m2
• Volledig gerenoveerd in 2021
• Energielabel B
• VVE bijdrage € 213,99 (incl € 75,- voorschot stookkosten)
• Huurboiler € 12,92 p.m.
• Zonnig balkon op het zuidoosten
• 2 kamer woning op de 4de verdieping gelegen op een hoek
• Externe bergruimte in de onderbouw
• Verhuur is eventueel toegestaan. Vraag de makelaar naar nadere toelichting.
• Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
• Niet-bewonersclausule van toepassing
• Oplevering: per direct beschikbaar

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 60.5
Inhoud woonhuis 195
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 60.5
Inhoud woonhuis 195
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Noordwest Makelaardij