Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden 3 (voorheen 4) kamer appartement op de tweede verdieping met balkon en een ruime berging in de onderbouw.

Omgeving:
De gewilde wijk Prinsenland is een kindvriendelijk en groene wijk uit de jaren ‘90. De wijk beschikt over een breed scala aan verschillende typen woningen. Voor de deur ligt het zeer groene Prinsenpark, waar kinderen met hun ouders spelen, jongeren zich vermaken op de skatebaan of voetballen, ouderen op bankjes van de zon genieten en sportieve buurtbewoners hardlopen. Voor de kleintjes ligt middenin het park de speeltuinvereniging Pietje Bell. Daarnaast is het grootste recreatie gebied van Rotterdam, het Kralingse Bos/plas voor jou op fietsafstand! Het Kralingse bos is de ideale plek om te wandelen & te sporten (zeilen, zwemmen, golfen & bootcamp). Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het gemoedelijke winkelcentrum "het Lage Land" en “Prinsenland” . Zin om lekker te shoppen? Dan kunt u de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’ of het centrum van Rotterdam. De wijk is daarnaast op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. De bus en metro zijn allemaal loop-/fietsafstand. Daarnaast zijn er de OV knooppunten Kralingse Zoom & Capelsebrug dichtbij. In de buurt bevinden zich meerdere scholen en BSO’s en ook zijn tal van voorzieningen in de gezondheidszorg nabij.

Indeling
Begane grond:
Entree met bellentableau, brievenbussen, toegang tot de berging en trapopgang.

Tweede verdieping:
Entree, binnenkomst in de ruime hal met meterkast en toegang tot diverse vertrekken. In de hal bevindt zich een handige schuifkastenwand met veel opbergruimte. Direct na binnenkomst bevindt zich aan de rechterkant de keuken 3.83 x 1.85 in L-opstelling. De moderne keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koel-/vries combinatie, een oven, en een vaatwasser. Vanuit de keuken is ook de badkamer te bereiken. De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet. Er is een ruime woonkamer (ca. 28m² ) gecreëerd door samenvoeging van de bestaande woonkamer met de 3e slaapkamer. Indien gewenst kan er relatief eenvoudig weer een 3e slaapkamer worden gerealiseerd. De woonkamer biedt toegang tot het balkon met vrij uitzicht over de groene omgeving en de singel. Via de woonkamer komt u in de eerste ruime slaapkamer 3.83 x 3.45 die is gelegen aan de voorzijde van het appartement en beschikt over een vaste schuifkastenwand. De betegelde badkamer, welke ook vanuit de slaapkamer is te bereiken, is voorzien van een wastafel in meubel, inloopdouche met regen- en handdouche. De tweede slaapkamer 3.99 x 2.33 bevindt zich aan de achterzijde van het appartement.

Kortom een woning welke direct te betrekken is!

Algemeen:
* Actieve VvE van €136.66 per maand
* Woning is voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de badkamer en het toilet
* Stadsverwarming
* Gratis parkeergelegenheid voor de deur
* Warm water via geiser (eigendom)
* Woning beschikt grotendeels over dubbele beglazing
* Erfpacht afgekocht tot 13-02-2118
* Oplevering in overleg


Verkoper aan het woord:

Beste toekomstige bewoner(s),

5 jaar geleden was het voor ons zover; ons eerste appartement, in de stad! Het perfecte plekje voor ons om te starten, onze smaken en stijlen te combineren en onze handen uit de mouwen te steken.

We kozen dit appartement omdat het alle voorzieningen had waar wij naar op zoek waren. Zo bevindt het zich in een rustige buurt, is er vrij parkeren, kom je makkelijk op de snelweg en is er vrij uitzicht vanuit de woonkamer. Dat laatste werd dan ook vaak benadrukt door vrienden en familie; hoe fijn het is om niet bij een andere flat naar binnen te kijken.

Tegelijkertijd bevindt de stad zich op een steenworp afstand, met al haar bruisende energie en voorzieningen. Zo hebben wij bijvoorbeeld altijd makkelijk afgesproken met vrienden in de stad, of gingen wij samen een hapje eten. Dit is prima met de fiets te doen, maar ook de metrohaltes Schenkel en Prinsenlaan zijn op een paar minuten lopen te bereiken.

Wij wilden graag een appartement met een extra slaapkamer om thuis te kunnen werken en net wat meer ruimte te hebben. Officieel heeft het appartement 3 slaapkamers, maar de derde is opengebroken naar de woonkamer, wat het voor ons heerlijk maakte om lekker te kunnen tafelen met vrienden en familie.

Als laatste zijn de opbergmogelijkheden een groot voordeel geweest, waardoor het snel opgeruimd is en we optimaal gebruik hebben kunnen maken van de ruimtes. Zo zijn er twee grote inbouwkasten en hebben we die in de gang in 2019 vernieuwd, wat voor ons de voorraadkast, kapstok, schoenenkast en wasmachinehok in 1 is geworden.
Ook de berging beneden is uit proporties groot, wat door ons jarenlang o.a. als kleine sportruimte is gebruikt.

Kortom, wij hebben er heel veel plezier van gehad!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 241
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Plat dak
NabijOV Ja
Plat dak Ja
Energielabel E
In overleg Ja
Appartement Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 28
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Enkele beglazing Dubbele beglazing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 241
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Plat dak
NabijOV Ja
Plat dak Ja
Energielabel E
In overleg Ja
Appartement Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 28
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Enkele beglazing Dubbele beglazing

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HMJ Makelaardij