Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een fijn appartement met een heerlijk zonnig terras, luxe badkamer, moderne keuken en een eigen parkeerplaats? Geen zin om te klussen?

Kom dan kijken naar dit leuke en lichte appartement met speelse vide waar u zo in kunt!

Dit appartement beschikt over een luxe en moderne badkamer, een nette keuken en recent strak gestuukte muren met verlaagde stopcontacten . Groot voordeel is dat de woning meer woonoppervlak heeft ten opzichte van vergelijkbare woningen door de uitgebouwde bovenverdieping.

Het appartement is gelegen in een volledig afgesloten en goed onderhouden complex en beschikt over een lift. Ook wordt het complex binnen afzienbare tijd verduurzaamt met onder andere ledverlichting en zonnepanelen. Parkeren kun je op je eigen privé parkeerplek en de woning beschikt ook over een eigen berging.

Alle voorzieningen zoals de metro naar Rotterdam, winkelcentrum ?de Terp?, het vernieuwde winkelcentrum De Koperwiek, scholen, sportfaciliteiten, restaurants en recreatie in het ?Hitlandbos? en ?Schollebos? zijn nabij. Bovendien ben je binnen enkele minuten rijden op de snelwegen A20 en A16, waardoor de rest van Nederland gemakkelijk bereikbaar is.

Deze ideale woning biedt een geweldige basis voor een prachtige toekomst! Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet is dit binnenkort jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1977

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 295

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1977

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 295

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koophuis makelaars Rotterdam