Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit woonhuis is gebouwd in 2012, volledig geïsoleerd en heeft energielabel A. Gelegen op prachtige locatie met vrij uitzicht over het Burgemeester Warnaarplantsoen met de kinderboerderij, in de directe nabijheid van het winkelcentrum Gouweplein en trein-/busstation. Je beschikt over een mooi aangelegde, diepe en zonnige tuin op het westen en twee eigen parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. Deze praktische en royale gezinswoning heeft een woonoppervlak van 123m², een complete keuken, badkamer met ligbad en inloopdouche en 5 slaapkamers.

Je komt deze woning binnen in een ruime hal. Hier is de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast (8 groepen) en de toiletruimte. De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van vrij hangend closet en een fontein.
Vanuit de gang kom je in de woonkamer. De gehele begane grondverdieping is voorzien van een zelfde laminaatvloer, er is vloerverwarming en de wanden zijn glad afgewerkt. De woonkamer is tuingericht en voorzien van openslaande deuren en ramen tot op de vloer. In een hoek van de woonkamer is een diepe trapkast met veel opbergruimte aanwezig.
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, welke zich aan de voorzijde van de woning bevindt. De keuken heeft een rechte opstelling aan twee zijden en beschikt over een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron/oven, 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw en anderhalve spoelbak.
Er is hier ook nog plaats voor een kleine ontbijttafel. Je hebt hier leuk zicht op de straat en het park.


De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een zelfde drempelloos gelegde laminaatvloer. De wanden zijn glad afgewerkt en deels voorzien van behang. De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde, is heerlijk ruim en heeft veel lichtinval.
De badkamer is centraal geplaatst en ruim opgezet. Er is een grote inloopdouche, ligbad, vrij hangend closet en wastafel met meubel. Naast de wastafel bevindt zich nog een tweede opbergmeubel en er is een spiegel met verlichting.

Bij dit woonhuis beschik je over een ruime zolderverdieping. Via de vaste trap kom je op een overloop. Er is hier veel lichtinval via het grote dakraam boven de trap. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers gemaakt. Net als op de andere woonlagen is het laminaat drempelloos over de hele verdieping gelegd en zijn wanden glad afgewerkt. In het midden van de verdieping is een wasruimte gemaakt. Hier bevindt zich de wasmachineaansluiting, aparte groep voor een droger, de CV-combiketel (HR Nefit bouwjaar 2012), de omvormer voor de 10 zonnepanelen en mechanische ventilatie unit.

Je kunt naar de tuin via de openslaande deuren. De tuin is gelegen op het westen en is fraai aangelegd. Een groot deel is voorzien van sierbestrating en dit is recent opgehoogd en vlak gelegd. Langs de randen zijn borders met beplanting. Deze borders zijn verhoogd door middel van stenen muurtjes. De tuin is ongeveer 11,50 meter lang. Achterin de tuin staat een houten berging. De aanwezige konijnen-ren wordt ter overname aangeboden. Aan de achtergevel is een elektrisch bediend zonnescherm aangebracht. De tuin beschikt verder over een achterom.

Parkeergarage:
In de kelder van het complex zijn er twee eigen parkeerplaatsen naast elkaar, zodat twee auto’s altijd plek hebben. Je parkeert samen met de medebewoners in een afgesloten parkeergarage waar alleen bewoners toegang hebben. De voetgangersingang bevindt zich op korte afstand van de woning.

In 2017 zijn 10 zonnepanelen aangebracht.
Geheel geïsoleerd, onder meer met HR beglazing en daarmee voorzien van energielabel A.
Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2023.
Zonnige tuin op het westen.
Centrale ligging in centrum nabij allerhande voorzieningen en openbaar vervoer.
Twee eigen parkeerplaatsen in parkeerkelder.
Kindvriendelijke buurt door de autovrije straat en het park aan de voorzijde.
Bijdrage VvE voor de 2 parkeerplaatsen is € 54,00/maand.
Bijdrage VvE voor de tuin (gedeelte tuin op dak parkeergarage) is € 4,81/maand.
Het perceeloppervlak van 57m² betreft de eigendom van de grond onder het woonhuis. De tuin betreft een appartementsrecht en heeft een oppervlak van circa 69m², zodat het totale perceeloppervlak circa 126m² bedraagt.
De oplevering is in overleg, indicatie juni 2024.

Ligging:
Deze tussenwoning is gelegen in de directe nabijheid van winkelcentrum Gouweplein. Vanuit de keuken heb je prachtig vrij uitzicht over het Burgemeester Warnaarplantsoen en de kinderboerderij. De straat is autovrij. Het centrum van Waddinxveen is een levendig gebied om te wonen met sfeervolle straatjes en pleintjes. Op vrijdag is er de gezellige weekmarkt. Verder zijn de vele winkels letterlijk onder handbereik, zoals onder andere Hema, Albert Heijn, Jumbo, Lidl en diverse kleinere winkels en eetgelegenheden. Waddinxveen is gunstig gelegen nabij de grote steden zoals Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht. De A12 en A20 zijn snel bereikbaar. Het trein- en busstation bevindt zich op slechts 100 meter afstand en daarmee is de bereikbaarheid met OV optimaal, een gezondheidscentrum ligt op ongeveer 500 meter afstand.

Afmetingen:
Woonkamer 5,06 x 5,13m (26,00m²)
Keuken 4,10 x 3,10m (12,00m²)
Slaapkamer 1 5,19 x 2,97m (15,40m²)
Slaapkamer 2 3,35 x 2,71m (10,00m²)
Slaapkamer 3 3,49 x 2,38m ( 7,50m²)
Badkamer 2,71 x 1,97m ( 6,00m²)
Slaapkamer 4 2,92 x 3,10m ( 9,50m²)
Slaapkamer 5 3,11 x 3,10m ( 9,00m²)
Wasruimte 2,58 x 2,94m ( 7,60m²)
Tuin 11,50 x 6,00m (69,00m²)
Berging 2,28 x 2,59m ( 5,90m²)
Parkeerplek (x2) 5,01 x 2,31m (11,60m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 405
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 69
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 57
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 405
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 69
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 57
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen