Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DOOR DE GROTE BELANGSTELLING IS EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN VOOR DEZE WONING NIET MEER MOGELIJK. Deze uitgebouwde eengezinswoning beschikt over een heerlijk ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken, twee ruime slaapkamers en twee badkamers op de eerste verdieping en een zolder met nog een extra slaapkamer en dakkapel. De woning is altijd bijzonder netjes bewoond en uitstekend onderhouden. De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas en beschikt over 10 zonnepanelen, Energielabel B. Laat je verrassen en maak een afspraak om deze praktische gezinswoning te komen bekijken.

Je komt deze woning binnen in een gang met links de meterkast (moderne groepenkast met 7 groepen), dan de trapopgang naar de eerste verdieping, de verdiepte praktische trapkast en het toilet. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van staand closet en fontein. Vanuit de gang kom je in de woonkamer.
De woning is aan de achterzijde ongeveer 2,75 meter uitgebouwd en dat geeft heel veel extra ruimte in de woonkamer. Een deel van het plafond is verlaagd uitgevoerd, er is een groot raam aan de voorzijde en de schuifpui aan de tuinzijde zorgt eveneens voor veel lichtinval. De open keuken heeft een L-vormige opstelling en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigscherm, dubbele spoelbak en combi-oven. De ingebouwde vaatwasser blijft niet achter. Vanuit de keuken kun je doorlopen naar een praktische bijkeuken. Hier is een wasmachineaansluiting en een deur geeft toegang tot de tuin. De begane grondvloer is gedeeltelijk uitgevoerd met vloerverwarming.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. De vroegere derde slaapkamer is nu een extra badkamer. De voormalige kast op de overloop is omgebouwd tot een tweede toilet.
De ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft een deur naar het dak van de aanbouw; ideaal om te ventileren en voor het uitvoeren onderhoudswerkzaamheden. Beide slaapkamers beschikken over een vaste inbouwkast. De slaapkamer aan de voorzijde is verder nog voorzien van een spanplafond met inbouwspotjes.
De oorspronkelijke badkamer beschikt over een doucheruimte met wastafel, een spiegelkast en radiator. De tweede badkamer beschikt over een ligbad, wastafel met meubel en eveneens een radiator. Het plafond in de grote badkamer is verlaagd. Alle sanitaire ruimtes zijn geheel betegeld.

Je komt bovenaan de trap op de voorzolder. Hier is eveneens een wasmachineaansluiting en hier is de opstelplaats voor de CV-combiketel. Lichtinval en ventilatiemogelijkheid is er door middel van een klein Velux dakraam. Achter knieschotten bevindt zich nog opbergruimte. Als je doorloopt kom je in de slaapkamer met op het achterdakvlak een dakkapel. Deze zorgt voor extra ruimte en daglicht.

De verzorgde achtertuin ligt op het oosten. Er is een groot zonneterras, deels gemaakt van vlonderdelen. De tuin is verder grotendeels voorzien van sierbestrating. In het midden bevindt zich een kleine vijver, langs de randen zijn enkele borders, zodat er ook wat groen in de tuin aanwezig is. Achterin de tuin staat de stenen berging welke is voorzien van elektra. De schuttingen verkeren allen in goede staat, de achterom is op een nette wijze afgesloten met een deur. De schuur en een aantal erfafscheidingen zijn wit geschilderd en dat geeft de tuin een extra zonnige uitstraling. Een pergola in het achterste gedeelte maakt het helemaal af.
De voortuin is eveneens mooi verzorgd en voorzien van diverse beplanting en een gedeelte sierbestrating. Langs de gevel is ook hier een pergola aanwezig.

De woning is geheel voorzien van dubbel glas, m.u.v. het glas in de voordeur.
De woning beschikt over 10 zonnepanelen, geplaatst in 2021.
Energielabel B.
De woning is aan de achterzijde 2,75 meter uitgebouwd.
Voorgevel geheel voorzien van metselwerk i.p.v. oorspronkelijke rabatdelen.
Begane grondvloer uitgevoerd in beton, tussenvloeren hout.
Kruipruimte is voorzien van betonnen bodem.
CV-combiketel type HR vernieuwd in 2014.
Begane grondvloer gedeeltelijk uitgevoerd met vloerverwarming.
Moderne groepenkast met 7 groepen.
Twee badkamers en separaat toilet op de eerste verdieping.
Door de beperkte stahoogte (lager dan 2,00 meter) op de zolderverdieping wordt het daar aanwezige vloeroppervlak conform NEN norm niet meegerekend bij het woonoppervlak. Bij de kenmerken is het woonoppervlak van begane grond en eerste verdieping (89,30m² ) en de overige inpandige ruimte op zolder (15,30m²) bij elkaar opgeteld.
Gehele woning aan binnenzijde uitgevoerd in lichte neutrale kleuren.
Veel lichtinval geeft het huis een prettige sfeer.
Bovengemiddeld goed verzorgde woning.

Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat in de Vondelwijk in Waddinxveen-Noord. Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. In de afgelopen jaren is de straat gerenoveerd, waarbij alle bestrating is vernieuwd. Openbaar vervoer (trein- en busstation) is op circa 300 meter afstand aanwezig. Het betreft een kindvriendelijke buurt. Zo zijn er diverse speelvoorzieningen in de directe nabijheid en verschillende basisscholen bevinden zich op korte afstand. Er zijn diverse buurtwinkelcentra op korte afstand, zoals Luifelbaan, KW-Plein en Groenswaard. Ook het Gouwebos is op loopafstand bereikbaar, ideaal voor een heerlijke wandeling of om de hond uit te laten.

Afmetingen:
Woonkamer 9,24 x 3,51m (32,00m²)
Keuken 2,69 x 2,08m ( 5,60m²)
Bijkeuken 2,08 x 1,53m ( 3,20m²)
Slaapkamer 1 3,63 x 3,61m (13,10m²)
Slaapkamer 2 3,61 x 2,68m ( 9,70m²)
Badkamer 1 2,49 x 2,05m ( 5,10m²)
Badkamer 2 2,05 x 1,01m ( 2,05m²)
Slaapkamer 3 5,57/2,07 x 3,31m ( 7,00m²)
Berging 3,06 x 2,18m ( 6,70m²)
Achtertuin 8,50 x 6,05m (51,00m²)
Voortuin 4,60 x 5,60m (25,80m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 370
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 51
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 144
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Tuin breedte 6.05
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 370
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 51
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 144
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8.5
Tuin breedte 6.05
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen

Wooninfluencers

Laden..