Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een fijn huis; midden in een woonwijk gelegen, maar met veel groen en ruimte rondom de woning.

Deze hoekwoning met 6 slaapkamers, serre, ruime tuin op het zuiden en 24 zonnepanelen ligt mooi centraal in de wijk Groenswaard. Dit is een kindvriendelijke en rustige buurt met veel jonge gezinnen. De woning ligt aan een voetpad en is daarmee autovrij voor de deur; de openbare parkeerplaatsen bevinden zich dichtbij. In de directe omgeving kunnen kinderen naar hartenlust veilig spelen in de verschillende speeltuintjes. De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum Groensvoorde; ook het KW-Plein met onder meer een supermarkt, treinstation Waddinxveen Noord en diverse basisscholen zijn dichtbij.

Bewoners aan het woord: Onze ruime woning aan de Lindengaarde 42 is de ideale plek voor een groot gezin. Met zes slaapkamers en veel bergruimte biedt het huis voldoende ruimte voor iedereen. De ligging is perfect: voor het huis is een leuk speelpleintje waar kinderen uit de buurt elkaar kunnen ontmoeten, en achter het huis ligt een voetbalveld. Bovendien kunnen de kinderen veilig buiten spelen, omdat er geen auto’s rijden. De serre is een heerlijke plek om van de zon te genieten, zelfs in de winter. Met een heater kun je er ook op koude momenten of 's avonds comfortabel zitten. De tuin op het zuiden heeft meerdere zitplekjes, zodat je altijd de zon of juist de schaduw kunt opzoeken. De woning is goed onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen, waardoor je nog vele jaren onderhoudsarm kunt wonen. Bovendien zijn de energiekosten relatief laag dankzij duurzame maatregelen. Wij vertrekken naar het oosten van het land en kunnen het huis helaas niet meenemen. We hopen dat de nieuwe bewoners net zo van deze prachtige plek zullen genieten als wij hebben gedaan. Een bezichtiging is zeker de moeite waard!

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - hoekwoning - woonoppervlakte ca. 135 m2 - inhoud ca. 503 m3 - perceeloppervlakte 223 m2 - bouwjaar 1971 - 24 zonnepanelen - energielabel B - ketel Vaillant, 2013 - schilderwerk 2023 - woonkamer, keuken en serre (2017) op de begane grond - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - 3 slaapkamers en dakkapel op de 2e verdieping - bergzolder - achtertuin op het zuiden - vrijstaande stenen berging - blokhut; 2021 - zijtuin (42 m2) bijgekocht - rustige woonwijk - kindvriendelijke ligging

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang komt u in de woonkamer. Deze woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning; via een loopdeur kunt u naar de gezellige serre. In de keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, treft u een vaatwasser, koelkast, oven, 4 pits kookplaat, 1,5 spoelbak en een afzuigkap aan.

1e Verdieping: Vanaf de overloop met vaste kast zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning; de derde slaapkamer alsmede de badkamer aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel, een designradiator en een raam.

2e Verdieping: Via een vaste trap komt u op de voorzolder met bergruimte achter de schotten, een wasbak en een luik naar de bergzolder. De aansluiting voor de wasmachine/droger bevindt zich in een aparte kast. Op deze verdieping treft u drie goede slaapkamers aan; mede door de grote dakkapel aan de voorzijde van de woning.

Tuin: De fraai aangelegde achtertuin met stenen berging, houten blokhut, overkapping en achterom is heerlijk zonnig gelegen op het zuiden. Doordat de huidige bewoners de zijtuin hebben bijgekocht, is er een heerlijk ruime tuin ontstaan.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: lindengaarde42.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 223

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 223

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen