Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In Waddinxveen Noord staat deze fraaie en ruime eengezinswoning te koop, welke plezierig gelegen is in een rustige woonwijk, nabij het natuurgebied het Gouwebos. De woning is altijd prima onderhouden, waarbij het schilderwerk aan de gehele woning zelfs recent is uitgevoerd. De achtertuin is zonnig gelegen op het oosten en heeft een afmeting van circa 10 x 5,0 meter. Er is een achterom en een uitgebouwde stenen berging met een overkapping voor fietsen en een veranda om heerlijk van de avonden te genieten.

Het woonhuis zelf is uitgevoerd met een mooie kamer en een open keuken, schitterend sanitair, drie riante slaapkamers op de eerste verdieping en een volledig afgewerkte zolder met nog eens twee slaapkamers. De woning is gebouwd in 1978, op 115 m² eigen grond heeft een gebruiksoppervlakte van 106 m² en een inhoud van circa 375 m³. Deze 6 kamer eengezinswoning ligt op 50 meter van het prachtige Gouwebos. Dit natuurgebied ligt tussen Waddinxveen en Boskoop en is een walhalla voor natuurliefhebbers. Verder kan je er heerlijk wandelen, fietsen en bijvoorbeeld je hond uitlaten. Er ligt aan de achterkant van de tuin een besloten binnenspeeltuintje welke recent vernieuwd is.

Globale indeling:
Begane grond: Via de overdekte entree kom je binnen in deze ruime eengezinswoning. De hal is voorzien van een tegelvloer en glad gestuukte wanden en geeft toegang tot het fraaie toilet met hangend closet en fonteintje en een tuingerichte woonkamer. De meterkast in de hal is voorzien van 8 groepen en 4 aardlekschakelaars.

De woonkamer is geheel gesitueerd aan de tuinzijde en is keurig afgewerkt met een houten parketvloer, gestuukte wanden, met hout afgewerkte radiatoren en een fraaie boekenkast. Middels een aangebouwde hal is er toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde van het woonhuis vind je de open keuken die ingericht is met een mooie keukenopstelling en diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, bakoven en koel/vriescombinatie. Vanuit de keuken heb je vrij uitzicht op het woonerf gelegen aan het Gouwebos.

Verdieping 1: De overloop is door middel van een deur afgesloten van de trap naar de woonkamer en geeft toegang tot 3 slaapkamers en de luxe badkamer. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een laminaatvloer en alle wanden zijn er gestuukt. De slaapkamer aan de voorzijde is vergelijkbaar uitgevoerd en voorzien van een grote wand kledingkast. De afmetingen zijn respectievelijk 290 x 317 cm, 188 x 324 cm en 488 x 281 cm.
De fraaie badkamer is centraal gesitueerd op de verdieping en ingedeeld met een inloopdouche, tweede toilet en een wastafelmeubel. De badkamer is verder voorzien van een extra waterafdichting rondom op de vloer en de wand (ter voorkoming van lekkages). Er hangt een verwarmde spiegel met licht, heeft kranen van Hans Grohe en er zijn diverse aftimmeringen en meubels van eikenhout. Op de overloop is nog een mooie vaste kast gebouwd en alle binnendeuren en vloerplinten zijn recent vernieuwd.

Verdieping 2: Deze verdieping is geheel opnieuw ingericht en voorzien van diverse fraaie aftimmeringen op de voorzolder en in de beide slaapkamers. De eerste kamer heeft een afmeting 277 x 300 cm en is voorzien van een nieuw radiator met radiatorombouw, vast kinderbed met lades, dakisolatie en nieuw elektra. De tweede kamer is vergelijkbeer qua afwerking, maar dan met een op maat gemaakt wastafelmeubel en een nieuw Velux dakraam. Op de geïsoleerde overloop is de cv-ketel in een vaste kast en ook voor de wasmachine en wasdroger is er een opstelling gebouwd. Ook hier is het elektra vernieuwd en is er een nieuw dakraam geplaatst. Aan de andere zijde van de overloop is er een werkplek gerealiseerd met een bureau en mooie inbouwkasten. De beide slaapkamers hebben nog extra geluidsisolatie in de wanden.

Ligging: Het Gouwebos is een prachtig natuurgebied. Er zijn wandelpaden, lig- en speelgazons, waterpartijen, kinderspeelplaatsen en zitgelegenheden. Het gebied ligt tussen de bebouwing van Boskoop en Waddinxveen en wordt in tweeën gedeeld door de spoorlijn Gouda - Alphen aan den Rijn. Gouwebos-oost grenst aan het natuurgebied Voorofsche Polder.
Bijzonderheden:

Naast de al eerdergenoemde verbeteringen kunnen we ook nog melden dat er grondisolatie is aangebracht, de woning geheel voorzien is van nieuw isolatieglas en de draaiende kozijndelen vervangen zijn. De voor-en achtertuin zijn in 2020 opnieuw aangelegd. De schuur is uitgebouwd en voorzien van nieuw elektra en het schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde is uitgevoerd in 2023/2024. Ook is toen het volledige huis aan de binnenzijde opnieuw gestukadoord. Het energielabel is recent opgemaakt en betreft een B-label.

Wil je een afspraak maken voor een bezichtiging neem dan contact op met ons kantoor. Je bent in ieder geval van harte welkom. De oplevering van dit woonhuis is in overleg, waarbij verkoper een indicatie afgeeft van juni/juli 2024. Maar eerder is ook zeker bespreekbaar.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 50
Tuin voor Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 115
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26.45
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 50
Tuin voor Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 115
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26.45
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen