Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zwanendreef 1 en 2 te Moordrecht: een unieke woon- en werkkans met een royaal en luxueus woonhuis en ruim kantoor. Ontdek de veelzijdigheid van dit grote unieke huis (Zwanendreef 1) met aansluitend kantoor (Zwanendreef 2) midden in Moordrecht.

Het pand is de ideale combinatie van luxe en ruimte en is perfect voor wonen èn werken. Het bestaat uit 2 aparte adressen waardoor werk en wonen goed te scheiden is, maar tegelijkertijd ook dichtbij is.

Woonhuis – Zwanendreef 1
Stap in de mogelijkheden van het woonhuis, met een ruime keuken en eetkamer, woonkamer, aparte gameroom, kelder, garages en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het bouwjaar is 1991 en een grondige verbouwing heeft plaatsgevonden in 2012 waarbij ruim 110 m² toegevoegd is aan de begane grond samen met een aparte een ruime serre. Totale woonoppervlakte is 466 m², inhoud 1.804 m³, overige inpandige ruimte 62 m², gebouwgebonden buitenruimte 16 m², eigen grond 354 m².

Indeling begane grond *WOONGEDEELTE*:
Een ruime hal van 20 m² met meterkast (21 groepen plus 5 aardlekschakelaars en krachtgroep) en toiletruimte voorzien van toilet en fontein. Via de hal toegang tot de wasruimte van ca. 5 m² en de eerste garage (ca. 16 m²). De wasruimte heeft aansluitingen voor wasmachine/droger en tevens bevindt zich hier de C.V. ketel uit 2020. De ruimte is opengebroken waardoor er ruime toegang is tot de garage die is voorzien van een automatische garagedeur, wateraansluiting en laadpaal mogelijkheid.

Via de hal is er een toegangsdeur naar het kantoor gedeelte op Zwanendreef 2.

Via de hal toegang tot de riante living van 102 m² (zitkamer-eetkamer-woonkeuken) bestaande uit een zitkamer van ca. 42 m² is voorzien van een knusse luxe haard, een open computer-werkhoek ca. 7 m² en een open royale eetkamer met woonkeuken ca. 53 m² met een luxe afgewerkte zeer complete inrichting met eetbar, aparte gashaard, zeer veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een 6-pits gasfornuis, afzuigkap, drie ovens, een vaatwasser en een Quooker kraan. Alle ruimtes zijn mooi open met elkaar verbonden en daardoor is een enorme maar zeer gezellige ruimte ontstaan. Vanuit de woonkamer is de serre/overkapping van ca. 16 m² te bereiken.

Via de eetkamer is er toegang tot de speel-hobbyruimte van ca. 36 m² welke is voorzien van een trap die leidt naar de kelder. Deze kelder heeft een oppervlakte van 13 m² en is naast elektra ook voorzien van vaste ethernet aansluiting. Vanuit deze speel-hobbyruimte is de tweede garage (2) te bereiken. Deze garage heeft een oppervlakte van 20 m², is ook voorzien van een automatische garagedeur en mogelijkheid voor aansluiting van een laadpaal. De gehele begane grond is voorzien van een zeer fraaie plavuizen vloer met vloerverwarming, strak gestucte wanden en plafonds

Eerste verdieping *WOONGEDEELTE*:
Overloop biedt toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer. Vanaf de overloop is tevens het kantoor (Zwanendreef 2) te bereiken via een aparte deur.

Aan de achterzijde gelegen royale slaapkamer (1) ca. 14 m² is voorzien van twee raampartijen.
Aan de achterzijde gelegen slaapkamer (2) ca. 14 m² is voorzien van een raampartij.
Aan de voorzijde gelegen slaapkamer (3) ca. 11 m² is voorzien van een raampartij.
Aan de voorzijde gelegen slaapkamer (4) ca. 9 m² is voorzien van een raampartij.

Mooi afgewerkte badkamer ca. 7 m² is voorzien van een tweede toilet, een dubbele wastafelmeubel, ligbad, douche, handdoekradiator en een raampartij. Tevens beschikt de badkamer over een mechanische ventilatie unit.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een airconditioning unit. De 2 grotere slaapkamers zijn voorzien van vaste ethernet aansluitingen.

Buitenzijde:
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en met ca 140 m² zeer riant. De tuin is bereikbaar via de woonkamer en speelkamer middels openslaande deuren als ook via de garage (1). Aan de zijkant van het huis is via een afsluitbaar hek een pad boven de sloot gemaakt waarmee de achtertuin ook per fiets bereikbaar is. De tuin is voorzien van een berging van ca 8 m² als ook een serre/overkapping van 16 m². De serre is overdekt en middels klapramen in de winter af te sluiten en in de zomer geheel open te schuiven.

Afmetingen *WOONGEDEELTE - ZWANENDREEF 1*:
Hal ca. 4.64x4.79m.
Woonkamer ca. 7.64x3.75m.
Werkruimte ca. 2.77x2.70m.
Eetkamer ca. 5.30x5.29m.
Keukenruimte ca. 4.63x5.29m.
Speel- hobbyruimte ca. 8.86x4.17m.
Slaapkamer (1) ca. 3.65x3.75m.
Slaapkamer (2) ca. 3.85x3.75m.
Slaapkamer (3) ca. 2.64x4.18m.
Slaapkamer (4) ca. 2.70x3.48m.
Badkamer ca. 2.70x2.40m.
Achtertuin ca. 14.0x10.0m.
Berging (1) ca. 2.70x2.81m.
Wasruimte ca. 1.63x2.97m.
Garage (1) ca. 2.88x5.99m.
Garage (2) ca. 7.05x2.77m.
Overkapping ca. 5.29x3.02m.

Kantoor – Zwanendreef 2
Het kantoor is naast dat het via de eigen voordeur/entree toegankelijk ook via 2 deuren vanaf het woonhuis toegankelijk en kent een begane grond en 1e verdieping. Het is een compleet kantoor inclusief eigen toiletruimtes, keuken, vergaderkamers, werkplekruimtes en pantry.

Indeling begane grond *WERKGEDEELTE*:
Entree, hal, trapopgang naar de eerste verdieping, twee toiletruimtes voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. De entree is voorzien met meterkast (23 groepen plus aardlekschakelaar en krachtgroep). Bij binnenkomst van het pand kom je aan de rechterzijde een vergaderkamer tegen van ca. 11 m². Deze kamer is voorzien van een raam met uitzicht op de entree van het pand.

Hiernaast is een kantoor (1) te vinden van ca. 19 m² met verschillende raampartijen. Aan de achterzijde bevindt zich de printkamer (1) van ca. 11 m² welke is voorzien van een klein keukentje. Vanuit de hal is er tevens een bergruimte (2) te vinden van ca. 8 m². De hal heeft een garderobe mogelijkheid en onder de trap is een professionele kluis aanwezig.

Eerste verdieping *WERKGEDEELTE*:
De riante verloop biedt toegang tot de slaapverdieping van het woonhuis (Zwanendreef 1) en tot het kantoor (2), de printkamer (2) en een vijfde slaapkamer (5). Tevens bevindt zich op de overloop een berging (3) van ca. 10 m². De berging is voorzien van vaste ethernet aansluitingen als ook de C.V.-ketel (2016) van het kantoor. Vanaf de overloop is de eerste verdieping van het woongedeelte te bereiken middels een deur.
Vanaf de overloop kom je direct in een pantry terecht welke is voorzien van een groot raampartij. Kantoor (2) met een oppervlakte van ca. 44 m² is voorzien van twee kanten die volledig bestaan uit raampartijen en voorzien van airco. Vanuit het kantoor is de via een deur toegankelijke printkamer (2) van ca. 23 m² te bereiken. Direct naast de trap ligt een zeer royale slaapkamer/kantoorruimte (5) aan de achterzijde van het kantoor. Deze zijde is volledig voorzien van raampartijen. Tevens beschikt deze kamer over een eigen airconditioning unit.

Buitenzijde:
Het kantoor kent een eigen kleine voortuin met pad naar de voordeur.

Afmetingen *WERKGEDEELTE*:
Vergaderkamer ca. 3.03x3.64m.
Kantoor (1) ca. 4.87x4.31m.
Printkamer (1) ca. 2.81x4.23m.
Berging (2) ca. 2.69x2.81m.
Kantoor (2) ca. 7.60x7.69m.
Printkamer (2) ca. 3.83x5.90m.
Berging (3) ca. 3.64x2.78m.
Slaapkamer/kantoorruimte (5) ca. 6.11x5.47m.

Algemeen:
* bouwjaar 1991, woonoppervlakte 466 m², eigen grond 354 m², inhoud ca. 1804 m³, overige inpandige ruimte 62 m², gebouwgebonden buitenruimte 16 m²;
* verbouwing woonhuis 2012;
* oppervlakte begane grond totaal 276 m³ omvattende 168 m² woonruimte, 37 m² garage, 8 m² berging, 54 m² zelfstandige kantoorruimte, inhoud 1804 m³, gebouwgebonden buitenruimte (serre) 16 m²;
* oppervlakte eerste verdieping totaal 204 m² omvattende 106 m² woonruimte en 99 m² kantoorruimte. Slaapkamer 5 is eventueel ook bruikbaar als kantoorruimte. Tevens kan de hele verdieping eenvoudig als woonruimte gebruikt worden. Daarom is het vloeroppervlakte als woonruimte benoemd in de presentatie;
* het geheel is voorzien van circa 43 zonnepanelen, is algeheel geïsoleerd, en beschikt over energielabel A;
* de eerste verdieping van zowel de woning als het kantoor is voorzien van airconditioning;
* goede staat van onderhoud binnen- en buitenzijde. De woonruimte is luxe afgewerkt en voorzien van alle moderne gemakken;
* mogelijkheid om werkgedeelte om te bouwen naar woonruimte, bestemming staat algeheel wonen toe (nadere informatie via Omgevingsloket.nl plan Moordrecht Oost);
* zonnige en zeer riante achtertuin met een oppervlakte van 140 m² met een heerlijke overkapping/serre;
* woning beschikt over inpandig bereikbare twee garages resp. 17 en 20 m² alsmede een ruime berging 8 m²;
* wij verwijzen je tot slot naar de “nadere informatie bij het kopen van een onroerende zaak” welke is toegevoegd aan de brochure van deze woning.
Boer Makelaardij kan jou in contact brengen met onze vaste partner Raymond Imbens van Avant Groep Gouda voor een professioneel, onafhankelijk hypotheekadvies, 085-8226222, [email protected].

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 12

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 466
Inhoud woonhuis 1804
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 354
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 49
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1000 Breedte: 1400 Oppervlakte: 140
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 12

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 466
Inhoud woonhuis 1804
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 354
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 49
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1000 Breedte: 1400 Oppervlakte: 140
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Boer Makelaardij Midden-Holland