Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een hele mooie locatie aan de rand van de wijk “Slikkerveer” mag ik u aanbieden; dit ruime 4-kamer appartement op de bovenste verdieping van dit goed verzorgde appartementencomplex. Het appartement is voorzien van een gezellige woonkamer, 3 prima slaapkamers, verzorgde keuken badkamer en toilet. Heerlijk balkon, zonnig gesitueerd op het Noordwesten met mooi, vrij uitzicht op het openbaar groen en richting de Donckse velden. Rustige, centrale ligging op loopafstand van buurtwinkelcentrum “Dillenburgplein”, scholen en voorzieningen openbaar vervoer. De uitvalswegen A 15 en A 16 liggen op korte afstand. Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Actieve Vereniging van Eigenaren.

Indeling :

Algemene entree op de begane grond met hier de bergingen en het trappenhuis naar de woonetages. Woning entree : Mooie, ruime ontvangsthal met toegang naar de woonkamer, de keuken en de slaapkamers.

In de hal een praktische provisieruimte, laminaatvloer en granol wandafwerking.

Toilet:

Modern “zwevend” toilet met fonteintje. Geheel betegeld met een lichte wandtegel en een grijze vloertegel.

Woonkamer: Ruime en lichte woonkamer, waar u kunt genieten van een mooi vrij uitzicht op openbaar groen en het Donckse Bos. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon en de ouderslaapkamer.

Slaapkamer 1: Vanuit de woonkamer komen we direct in de ouderslaapkamer terecht, deze kamer ligt aan de voorzijde van het complex, is voorzien van laminaat, praktische vaste kastenwand en structuurverf wandafwerking.

Slaapkamer 2: Vanuit de hal komen we in de 2e ruime slaapkamer, tevens voorzien van laminaat en behang wandafwerking.

Badkamer: De badkamer is voorzien van een inloop douche en een badmeubel met vaste wastafel. Geheel betegeld met een lichte wandtegel en een donkergrijze vloertegel.

Keuken: Vanuit de hal komen we in de keuken terecht, hier treft u een standaard, rechte lichte keukeninstallatie, welke is voorzien van een keramische kookplaat, combi-oven, koelkast, vaatwasser en de wasmachine-aansluiting.

Deur geeft een 2e toegang tot het balkon.

Slaapkamer 3: Achter de keuken, ligt de 3e slaapkamer/hobbykamer met laminaat en structuurverf wandafwerking.

Vanuit de keuken en vanuit de woonkamer is er toegang tot het heerlijke balkon; gesitueerd op het Oosten en waar u kunt genieten van prachtig vrij uitzicht over het openbaar groen en in de richting van het Donckse Bos.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1965. - Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. - Inpandige berging bevindt zich in de onderbouw. - De servicekosten bedragen € 187,- per maand, inclusief voorschot stookkosten (ca. € 50,-). - Warmwatervoorziening gaat middels een boiler (eigendom). - Verwarming gaat middels blokverwarming. - De meterkast is in Augustus 2020 vervangen. - Rolluiken aanwezig in de woonkamer en in de Slaapkamer 1 en 2. - Screendoek aanwezig voor de balkon deur in de woonkamer. - Glasvezelaansluiting aanwezig.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 248

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 248

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars

Wooninfluencers

Laden..