Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig appartementencomplex met maar liefst 9 luxe appartementen separaat in de verkoop in het bruisende centrum van Den Haag!

Welkom bij dit unieke aanbod in het hart van de stad. Dit prachtige appartementencomplex aan de Hoogstraat 3 biedt een scala aan moderne en comfortabele appartementen. Met in totaal 9 verschillende woningen, variërend in grootte van gezellige 40m2 appartement tot ruime appartementen met een adembenemend woonoppervlak van maar liefst 115m2, is er voor ieder wat wils. prijzen oplopend vanaf € 369.000 tot € 940.000

Locatie, locatie, locatie! Deze appartementen hebben een werkelijk unieke ligging met een sensationeel uitzicht over de Buitenhof en de Hoogstraat. Stel je voor dat je elke dag wordt verwelkomd door dit panoramische uitzicht, terwijl je geniet van de levendige ambiance van het historische stadscentrum.

Bij dit appartementencomplex wordt er veel interesse verwacht, dus je moet er snel bij zijn! Het complex biedt zelfs een eigen parkeerplaats, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plekje voor je auto in de binnenstad.

Wil je graag meer weten over één van de Appartementen? Wees er snel bij, want gezien de populariteit van deze woningen, zijn ze naar verwachting snel uitverkocht.

Dit is dé kans om iets speciaals te bezitten in het bruisende hart van Den Haag. Voor woningzoekers die op zoek zijn naar comfort, stijl en een adembenemend uitzicht is dit appartementencomplex de ideale keuze. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om je droomwoning veilig te stellen in dit unieke stukje Den Haag!

Ben jij er klaar voor? Wees er snel bij en maak het binnenkort jouw thuis!

één van de appartementen is te koop voor € 369.000

Een Prachtig Penthouse- Appartement op Unieke Locatie in het Hart van Den Haag Centrum

Dit exclusieve penthouse-appartement is gelegen aan de Hoogstraat 3, in de bruisende wijk Centrum van Den Haag. Met zijn adembenemend uitzicht over de mooiste winkelstraat van de stad biedt dit appartement een kans die zich niet vaak voordoet. Voor de echte stadsmens is dit een unieke locatie waar alles binnen handbereik is.

Een Kans die zich Niet Vaak Voordoet

Wonen in dit penthouse biedt een unieke kans om te genieten van het beste dat de stad te bieden heeft. Met alles wat je nodig hebt op loopafstand – supermarkten, kledingwinkels en een bruisend uitgaansleven – kun je optimaal profiteren van het stadsleven.

Een Cultureel Hoogstandje met Mooie Geschiedenis

Dit penthouse is niet alleen gelegen in het hart van Den Haag, maar ook in een gebied dat bekend staat om zijn culturele hoogstandjes en rijke geschiedenis. Van historische monumenten tot moderne kunstgalerijen, deze wijk heeft voor ieder wat wils. Je zult nooit een tekort aan activiteiten of bezienswaardigheden ervaren.

Volledig Gerestaureerd en opnieuw ingedeeld

Met een ruim woonoppervlak van 40m2 is dit penthouse volledig gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Zowel de keuken als de badkamer zijn nieuw en ongebruikt, waardoor ze perfect passen bij jouw moderne levensstijl. Dankzij de hoogwaardige afwerking en het vakmanschap ben je verzekerd van luxe en comfort.

Dit exclusieve penthouse is met name geschikt voor hij of zij die op zoek zijn naar een stijlvolle en centrale plek om te wonen. Met zijn unieke ligging en tal van voorzieningen in de directe omgeving, voldoet dit penthouse aan de hoge eisen van de moderne stadsbewoner.

Kortom, dit prachtige penthouse-appartement op de Hoogstraat 3 in Den Haag biedt een unieke kans om te wonen op een toplocatie. Met zijn adembenemend uitzicht, modern interieur en ideale ligging in het hart van de stad, zal dit penthouse zeker indruk maken op iedereen die op zoek is naar luxe en comfort in combinatie met het bruisende stadsleven. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!

- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering als zowel de Visuals zijn indicatief,
- Notariskeuze aan verkoper, Legal Loyalty Amsterdam
- 'as is, where is' clausule zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.
- voor een volledige gedetailleerde informatiepakket over deze appartementen vind u het terug in onze brochure

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Recradroom