Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De genoemde prijs is een ‘bieden vanaf’-prijs (k.k.).
113m2 woonoppervlakte + 16.8m2 vide in de woonkamer.
Deze unieke two-of-a-kind woning (er zijn er maar 2 van in Nederland) uit 1979 is op zoek naar nieuwe bewoners! De bewoners van dit recentelijk grotendeels gemoderniseerde split-level pand vertrekken na 44 jaar woonplezier naar het Oosten en kunnen de woning helaas niet meenemen.
De goed onderhouden 2-onder-1-kap met verrassende indeling en geweldig uitzicht heeft naast 2 slaapkamers, een bijzondere woonkamer met 4 verschillende hoogteniveaus, een ruime woonkeuken en een groot, zonnig dakterras op het zuiden, westen, noorden én oosten met volledige privacy. Nodig maar vast wat mensen uit voor oudejaarsavond, want om 00:00 uur kijken jullie hier je ogen uit!
Omgeving
De woning bevindt zich in de rustige en populaire Burgtenbuurt op loopafstand van enkele bushaltes en winkelcentra de Ridderhof en de Herenhof. Als je de straat uitloopt, kom je via de achtergelegen dijk bij het Dijkslootpad en het Zegerpad waar je je direct midden in het groen van recreatiegebied Zegersloot bevindt. Perfect voor de fanatieke sporters (hardlopen, natuurzwemmen, golfen) maar ook voor de mediterende wandelaars en picknickers onder ons. Voor de honden en hun eigenaren ook goed nieuws: de viervoeters mogen hier lekker rondrennen zonder riem. In de buurt bevinden zich meerdere speeltuinen, basisscholen, kinderopvangcentra, medische voorzieningen en het zwembad Aquarijn. Ten slotte zijn de uitvalswegen binnen enkele minuten te bereiken (de N207: verbinding met A4 en de N11: verbinding met Leiden en A12).
Bijzonderheden:
- Het betreft een unieke split-level woning met maar liefst 7 levels en een ruim zonneterras op het dak met aan alle kanten uitzicht over de regio!
- In 2021 zijn de badkamer en 1 van de slaapkamers volledig vernieuwd, is de trapbekleding naar het dakterras vernieuwd en is de nieuwe CV ketel (in eigendom, bouwjaar 2021) geplaatst.
- In 2022 is de keuken volledig vernieuwd.
- Unieke raampartij in de woonkamer, door de architect oorspronkelijk ontworpen t.b.v. een atelier voor een kunstschilder vanwege de lichtinval (ook ideaal voor als je van planten houdt!).
- In 2023 is er een nieuwe isolerende voordeur geplaatst en is al het buitenhout geschilderd. Het dakterras is hierbij niet meegenomen en verdient wat aandacht.
- Energielabel C
- De slaapkamer op de begane grond zou ook uitermate geschikt zijn als praktijkruimte.
- In 2022/2023 is de wijk gerenoveerd en zijn de leidingen en bestratingen vervangen.
- In de straat is ruim voldoende parkeergelegenheid.
Rondleiding door het huis
Level 1
Via de voordeur kom je de woning binnen op de begane grond. Deze etage bestaat uit een hal en een slaapkamer.
- De hal heeft een meterkast, een CV-kast, voldoende ruimte voor jassen en toegang tot de slaapkamer en de open trap naar de volgende verdieping.
- De slaapkamer is ruim, heeft 2 grote ramen, een wasbak en opslagruimte onder de trap. Deze ruimte zou ook uitermate geschikt zijn als praktijkruimte of thuiskantoor.
Level 2
Via het lichte en hoge trappenhuis bereik je level 2. Hier kom je uit op een overloopje van waar je naar de woonkeuken, de voorraadkast, het toilet of verder naar boven kunt.
- De woonkeuken is in 2022 volledig vernieuwd. Het betreft een volledig uitgeruste keuken met een inbouw koelvriescombinatie, een 5-pits gasfornuis met oven en afzuigkap, een inbouw vaatwasser en verlichting boven het aanrecht met hand swipe beweging sensor. Het is een gezellige ruimte met 3 ramen en een doorkijk naar de woonkamer op het volgende level. Hierdoor voelt de keuken nog ruimer aan dan hij al is. Door de vele planken hangt er een bourgondische sfeer en is het een feest om hier te koken. Onder de trap is een holle ruimte gecreëerd waar je met een klein beetje werk een fijne extra opbergruimte kunt maken.
- De verrassend ruime voorraadkast heeft een schuifdeur met geautomatiseerde lichtschakelaar en voorziet in opslag voor bijvoorbeeld voedingsmiddelen, schoonmaakmiddelen en zaken als een stofzuiger.
Level 3, 4, 5 en 6
Via een korte open trap loop je de woonkamer in. Deze bijzondere ruimte is 4 meter hoog en heeft meerdere niveauverschillen.
- De linkerhelft van de woonkamer is de laagste, bevindt zich onder de vide en heeft daarom het gevoel van een knusse zitkuil. Hier staat nu een grote U-bank, maar een eethoek zou hier ook zeker niet misstaan. Via de schuifpui kijk je uit op de straat (oftewel, zoals de architectuur het bedoeld heeft: de vesting waar deze burcht over uitkijkt).
- Level 4 is de tweede helft van de woonkamer, 25 cm hoger dan de andere helft. In de huidige inrichting is hier de eethoek gesitueerd. Er bevindt zich een gigantische raampartij over de volledige breedte van de kamer. Als je op de bank zit en deze kant op kijkt, lijkt het net alsof je in een huisje in het bos zit. De vensterbank is 60 cm breed en biedt een ideale plek voor planten en gezellige zitjes. Onder de vloer zitten handige lades waar je spullen kunt opbergen.
- Via een korte trap kom je op het volgende level, dit is een plateau dat je naar de slaapkamer, het balkon of de vide (level 6) brengt. De vide is een heerlijke extra plek in het huis waar het 1.70m hoog is. Je kunt er bijvoorbeeld een bureau plaatsen, je muziekinstrumenten uitstallen, kasten plaatsen voor opbergruimte of een bibliotheek maken (of dat allemaal). Let op: deze 16,8m2 vide is niet meegenomen in het woonoppervlakte!
- Het balkon is klein maar fijn. Het is namelijk ruim genoeg om aan een kleine tafel lekker in de zon te ontbijten of bijvoorbeeld extra koeling te creëren voor je uitgebreide kerstdiner. Het balkon heeft twee deuren, één naar het hierboven beschreven plateau en één naar de slaapkamer.
- De slaapkamer is een zonnige en lichte ruimte met in 2021 vervangen vloer en verwarmingen. Het is tevens de doorgang naar de ensuite badkamer en de trap naar het zonneterras en de wasruimte.
- De badkamer is in 2021 volledig vernieuwd. De ruimte heeft een inloopdouche met licht op beweegdetectie, een toilet, een wasmeubel, mechanische ventilatie en een raam dat open kan.
Level 7
De bovenste verdieping van het huis is te bereiken via een trap tussen de slaapkamer en de badkamer. Hier bevindt zich de wasruimte en het zonneterras.
- De wasruimte biedt plek voor een droger, een wasmachine en kast- en hangruimte.
- Het verrassend grote zonneterras heeft aan alle kanten uitzicht over de regio en is een heerlijke plek om in volledige privacy te zonnebaden, te BBQ-en en te borrelen. Aan de rand van het terras staat een kast met opslagruimte voor kussens, een ruimte voor een koelkast en is er elektra. Ten slotte is er een koudwaterkraan te vinden.
Kortom: een woning waar je direct in kunt! Nou, bijna dan. Het huis kan her en der een nieuw likje verf, een extra schroefje en wat verse kitnaadjes gebruiken. Ook zijn er binnen nu en een jaar (of twee) twee kleine raamkozijnen aan vervanging toe.
Ben jij op zoek naar een huis dat niet standaard is, al je vrienden positief jaloers op zijn en waar je de leukste feesten (voor kinderen én volwassenen) kunt geven? Dan is deze woning mogelijk iets voor jou! Maak een afspraak voor een bezichtiging, uitgevoerd door de eigenaren zelf.
-> Kopen op eigen risico: je wilt waarschijnlijk nooit meer weg.
AAN DE FOTO’S, TEKST EN PLATTEGRONDEN KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 25
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 25
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl