Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te Koop! *** Achterweg 8, 2223 BE te Katwijk aan den Rijn ***

Ruime, geschakelde 8- kamer gezinswoning op zeer geliefde locatie aan de Achterweg gelegen met aanbouw, tuin en parkeerplaats op eigen terrein. Achterliggend wordt op een kinderopvang gesitueerd met groene speelplaats, parkeerplaatsen en woningbouw. Alle informatie hierover is beschikbaar via ons kantoor.

De woning stamt oorspronkelijk uit de jaren ’70 is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en kent een woonoppervlak van maar liefst 169m2 (NEN 2580 meetcertificaat aanwezig). Het huis ligt op een riant perceel eigen grond van ca. 231m2.

Diverse winkels, openbaar vervoer en scholen zijn op loopafstand. Het strand is op fietsafstand met de duinen en de boulevard van Katwijk aan Zee binnen handbereik. Ook de populaire winkelsteden Leiden, Hoofddorp en Den Haag zijn eenvoudig te bereiken.

Interesse? Makelaar Pieter Kuijt vertelt u graag meer over deze bijzondere plek.

Indeling

Begane grond:

De centrale hal bevindt zich aan de voorzijde van het huis, met separaat een modern toilet, uitgebreide meterkast, trapopgang naar de eerste etage en praktische kelderkast. Aan de rechterkant is de woonkamer met een massief eiken houten vloer en een gezellige gashaard. Links vindt u de eetkamer, eveneens met eiken vloer en gashaard en aansluitend toegang tot de woonkeuken.

Woonkeuken met diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, combi oven/magnetron en koelkast. Ook is hier de wasmachine aansluiting gemaakt. Daar achterliggend is in de aanbouw de zitkamer. Uiteraard kunt u aan de woon-, eet- en zitkamer een andere bestemming geven; de ruimte is er zeker!

Via de zijdeur of de schuifpui komt u in de tuin die wordt vergroot ten opzichte van de huidige situatie. Achterin staat een fraaie, houten aangebouwde overkapping/veranda en komt er een parkeerplaats.

1e verdieping:

Ruime overloop met nu toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Hier is gemakkelijk een 4e slaapkamer te creëren. De badkamer is licht betegeld met een donkergrijze vloer en beschikt over een luxe douchecabine, een fraai wastafelmeubel, 2e toilet en een design-radiator. Via de vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar.

2e verdieping:

De overloop op deze verdieping heeft door de aanwezigheid van een dakkapel op de achterzijde en een ‘Velux’ kantelraam aan de voorzijde lekker veel lichtinval. Verder is de overloop ruim, is er de opstelling van de Cv-Installatie en is er toegang tot 2 goed formaat (slaap) kamers. Beide slaapkamers (ca. 13m² en 16m²) hebben een ‘Velux’ kantelraam.

Tuin:

De tuin is zeer netjes betegeld en ligt naast en deels achter de woning (de tuin wordt groter dan de huidige afmeting, exacte kadastrale uitmeting dient nog plaats te vinden). De aangebouwde veranda / overkapping is ideaal op lekker te relaxen en uit de zon tot rust te komen.


Bijzonderheden:

Bouwjaar: 1971.
Woonoppervlakte: ca. 169 m².
Inhoud: ca. 600 m³.
NEN 2580 Meetcertificaat aanwezig.
Energielabel: D.
Perceeloppervlakte: ca. 231m² (exacte kadastrale uitmeting volgt).
Cv-installatie: Nefit ProLine HRC 24/CW4 2021.
Grotendeels Kunststof kozijnen.
Uitgebreide meterkast (9 groepen en 3x aardlek schakelaar).
Aantal kamers: 8.
Aantal slaapkamers: 5.
Parkeerplaats op eigen terrein.
Diverse (elektrisch bedienbare) rolluiken en zonschermen aanwezig.

Op de verkoop van deze woning is de Ouderdoms- en Asbest clausule van toepassing.

Alles weten over het huis dat u gaat bezichtigen? Kooitje Makelaarsdiensten gebruikt het 'Woondossier'. Elke kijker ontvangt vooraf aan de geplande bezichtiging het digitale 'Woondossier' van deze woning.

Is dit uw droomhuis en wilt u een bieding uitbrengen? Dat kan! Kooitje Makelaarsdiensten werkt samen met het nieuwe kwaliteitskeurmerk voor makelaars: 'Eerlijk Bieden'.

Oplevering: In overleg.

Vraagprijs: € 625.000,- KK

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 601
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 231
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 5

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 601
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 231
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 5

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Kooitje Makelaarsdiensten