Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige voormalige hoofdmeesterswoning in het centrum van Rijnsburg. Deze woning is onder architectuur gebouwd en ontworpen door architect Arnoldus Teunis Kraan sr. Het interieur heeft nog steeds elementen uit de laat Amsterdamse School. Woonachtig in deze woning kunt u lopend uw dagelijkse boodschappen doen. U loopt namelijk de straat uit en u staat midden in winkelcentrum Hoftuinplein.
De mogelijkheid bestaat om in dit statige pand te wonen, uw maatschappelijke organisatie hier te vestigen ofwel voornoemde functies te combineren.
Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging om dit fijne woonhuis te ervaren. Alvast een kort beeld van hetgeen deze woning te bieden heeft:
Door de voordeur komt u in de hal met een prachtige granito vloer. In de gang prijkt direct het prachtige trappenhuis als een ware eyecatcher.
Vanuit de gang zijn de diverse vertrekken te bereiken, waaronder de royale woonkamer met haar royale daglichttoetreding. Verder bevinden zich op de begane grond een slaap-/kantoorkamer, de keuken met bijkeuken en een toilet. Tevens is het pand voorzien van een kelderruimte. Omstreeks 1970 is de garage aan het woonhuis gebouwd.
De eerste verdieping bestaat uit 3 royale slaapkamers, waarvan er 2 in verbinding staan met het dakterras, een was-/bergruimte en de badkamer voorzien van ligbad, een douche en wastafel. Tevens bevindt zich op deze verdieping een separaat toilet.
Op de recentelijk volledig geïsoleerde en verbouwde tweede verdieping zijn 2 ruime slaapkamers alsmede een tweede badkamer gesitueerd. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.
Locatie
Zeer aantrekkelijke ligging in het centrum van Rijnsburg en op fietsafstand van het strand. Ook vanuit omliggende dorpen en steden, onder andere door de gunstige ligging ten opzichte van de A44 en N206, zijn eveneens zeer goed bereikbaar.
Oppervlak
Ca. 182,70 m2 GO, als volgt verdeeld:
Begane grond ca. 84,7 m2 GO
1e verdieping ca. 64,1 m2 GO
2e verdieping ca. 33,9 m2 GO
Oplevering
In huidige staat, ‘as is, where is’.
Bestemming/gebruik
Er is een omgevingsvergunning afgegeven om het pand volledig als woonhuis te mogen gebruiken (zie bijlage). Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Katwijk.
Kadastrale gegevens
Gemeente : Rijnsburg
Sectie : B
Nummer : 6411
Groot : 313 m²
Vraagprijs
€ 775.000,- k.k.
Zekerheidstelling
Koper dient na schriftelijke acceptatie van het voorstel een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom bij de door koper aan te wijzen notaris.
Aanvaarding
In overleg.
Parkeervoorzieningen
Parkeren is mogelijk op eigen terrein alsmede royale parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Energielabel
De woning beschikt over energielabel E. Volgens opgave van de EP-adviseur zal bij na-isolatie van de spouwmuren energielabel B behaald worden. De kosten voor na-isolatie van de spouwmuren bedragen ca. € 5.000,-.
As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.
Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak bijna 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.
Asbestclausule
Gezien de ouderdom van de opstallen kunnen er asbesthoudende stoffen / materialen in de onroerende zaak aanwezig zijn. In het geval deze aanwezig zijn en worden verwijderd, dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 714
Aantal verdiepingen 4

Overige

WC Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Woonhuis
Perceel oppervlakte 313
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Garage aangebouwd steen
Aantal slaap kamers 6

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 714
Aantal verdiepingen 4

Overige

WC Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Woonhuis
Perceel oppervlakte 313
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel -
Douchecabine Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Garage aangebouwd steen
Aantal slaap kamers 6

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huisportaal.nl