Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een heerlijk plekje om te recreëren! Deze woning met 2 slaapkamers (voormalig 3 slaapkamers) en tuin rondom is op het recreatiepark 'De Koornmolen' gelegen.

Op het park, gebouwd in 2001, zijn o.a. een restaurant en zwembad aanwezig. Als u het park afloopt, komt u meteen in het prachtige natuurgebied rondom het park, zoals de Rottemeren en de W.A. roeibaan. Een prachtig gebied om te wandelen, te fietsen of met een boot te verkennen. Verder treft u in de directe omgeving een tweede restaurant en een haven aan.

Zevenhuizen ligt zeer centraal tussen de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Vanuit het park bent u binnen een paar minuten op de snelweg.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - recreatiewoning - perceeloppervlakte 288 m2 - woonoppervlakte ca. 72 m2 - inhoud ca. 324 m3 - energielabel C - ketel Nefit 2013 - 2 slaapkamers - tuin rondom - vrijstaande berging - rustige ligging op park

Belangrijke bijzonderheden: - de woning staat op recreatiegrond - permanente bewoning is niet toegestaan - de woning staat op erfpachtgrond (afgekocht tot 2062) - de woning wordt verkocht middels de niet zelfbewoningsclausule; er is derhalve geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar - parkkosten 2023: € 1.550,-- incl. btw

Indeling woning: Via de entree/hal met meterkast, kast met opstelplaats van de CV-ketel en toiletruimte komt u in de gezellige woonkamer met uitzicht op de royale tuin. Deze woonkamer is v.v. een twee schuifpuien (waarvan eentje met screen) naar de tuin. De keuken is vergroot door het wegbreken van een slaapkamer, hierdoor is de keuken met Amerikaanse koelkast, composietblad, kookplaat, vaatwasser en afzuigkap lekker ruim is. De woning beschikt over een tweetal slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer heeft een schuifdeur naar de tuin; heerlijk wakker worden met fijn uitzicht op de tuin. In de badkamer treft u een bad, een douche, een wastafel, een raam en de aansluiting voor de wasmachine/droger aan.

Tuin: In de tuin rondom de woning treft u een vrijstaande berging aan. Door de ligging van de tuin is er altijd wel een plekje te vinden om lekker buiten te zitten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: www.tweemanspolder6a58.nl

Wilt u binnenkort ook fijn recreëren in deze woning? Neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 288

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 288

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen