Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt u een huis met mogelijkheden? Deze woning heeft er meer dan genoeg! Door het zeer royale onderhuis van ca. 63.6 m2 kunt u hier uw eigen salon kwijt, een oldtimer renoveren, een kinderopvang beginnen, een home gym realiseren of gewoon een heerlijke bergruimte maken voor uw gezin. Kom snel kijken en kijk wat u met dit zeer royale huis met 4/5 slaapkamers kunt doen!

De woning ligt op korte afstand van de Dorpsstraat van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants, basisscholen, kerken en sportfaciliteiten. De Hennipgaarde, Recreatiegebied De Rottemeren en de Willem Alexander Roeibaan zijn eveneens dichtbij. Deze natuurgebieden met veel water beschikken over werkelijk prachtige wandel- en fietsroutes. De steden zoals Gouda, Rotterdam en Zoetermeer zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - geschakeld hoekherenhuis - perceeloppervlakte 366 m2 - bouwjaar 1986 - energielabel B - ketel Nefit Trendline CW5 met easythermostaat; 2019 - 12 zonnepanelen; 2003 - vloerverwarming begane grond - elektrische haard - hardhouten kozijnen - ruime woonkamer met zijkamer - 2 slaapkamers (voorheen 3), badkamer en balkon op de 1e verdieping - aparte waskamer - 2 slaapkamers op de 2e verdieping - souterrain met garage en veel bergruimte (ca. 64 m2) - tuin op het zuiden - gehele dag zonlicht in de woning en tuin

Meetgegevens Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 145.4 m2 Overig inpandige ruimte: ca. 63.6 m2 Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 5.7 m2 Bruto inhoud: ca. 704.9 m3

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Vanuit de hal met toilet, meterkast, garderobenis, voorraadkast en trapopgang kunt u naar de woonkamer. In deze ruime woonkamer treft u een elektrische haard, deur naar het souterrain en een schuifpui naar de achtertuin aan. Aan de zijkant van de woonkamer bevindt zich een enigszins afgescheiden eethoek/tv-kamer met een deur naar de tuin. Een heerlijke plek om een boek te lezen of rustig tv te kijken. Uiteraard kunt u deze ruimte ook gaan gebruiken als speelkamer voor de kinderen. De open keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is van alle gemakken voorzien: koelkast, vriezer, vaatwasser, inductieplaat (4 inductie zones en 1 gaspit), oven, combioven en lekker veel bergruimte.

1e Verdieping: Vanaf de overloop kunt u naar de twee slaapkamers (voorheen 3), de badkamer en de waskamer met de aansluiting voor de wasmachine/droger en de zonnepanelen. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een tweetal vaste kasten. De slaapkamer aan de achterzijde, wat voorheen 2 slaapkamers waren, is voorzien van een wastafel en geeft toegang tot het zonnig gelegen balkon. In de badkamer treft u een bad (met hierin gelegenheid tot douchen), wastafelcombinatie met twee kranen, toilet en een designradiator aan.

2e Verdieping: Via een vaste trap komt u op de ruime voorzolder met een dakkapel, raam en de opstelplaats van de ketel. Op deze verdieping treft u eveneens een tweetal slaapkamers aan; één van de kamers is voorzien van een wastafel.

Souterrain/garage: Via een trap in de woonkamer komt u in het onder het gehele huis gelegen souterrain met ruime hal, voorraadkelder en garage (2 auto's). In de garage treft u een voormalige doka aan met wasbak.

Tuin: De achtertuin is heerlijk zonnig gelegen op het zuiden. Aangezien de zon op een gunstige manier rondom de woning draait, is er de gehele dag de mogelijkheid om lekker in het zonnetje te zitten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: kratonlaan7.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 209
Inhoud woonhuis 705

Overige

Perceel oppervlakte 366

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 209
Inhoud woonhuis 705

Overige

Perceel oppervlakte 366

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen