Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WONEN
IN VILLA MAREHOEK

Op de grens van Zeeland en Brabant, nabij de Oosterschelde, kunt u heerlijk rustig wonen. Welkom in Marehoek, dé locatie om te wonen in het mooie Oud-Vossemeer op het eiland Tholen!

Wanneer u door de knusse straten rijdt, begrijpt u al waarom is gekozen voor de naam “Villa Marehoek”. In een parkachtige omgeving vormt deze luxueuze nieuwbouw appartementenvilla het einde van de symmetrische en sfeervolle Frans-Hommellaan.

Het nieuwbouwproject Villa Marehoek zal bestaan uit 11 appartementen en 4 koetshuizen (twee- onder-één-kapwoningen). Het gaat om de laatste ontwikkeling in de woonwijk Marehoek.

Met een supermarkt op 300 meter afstand van Villa Marehoek kunt u zich gemakkelijk voorzien van de dagelijkse boodschappen. Wanneer u geen zin heeft om te koken, kunt u zo aanschuiven bij de horeca in het centrum voor een hapje, een drankje en zelfs een stukje geschiedenis.

Toch liever met de auto eropuit? Dan bevindt u zich binnen enkele minuten in het historische centrum van Tholen of Bergen op Zoom. Rijdt u een half uurtje verder, dan zit u in hartje Breda, Rotterdam of Antwerpen. Ook is er een goede busverbinding naar een NS- treinstation.

De strandliefhebbers hoeven voor een dagje strand niet meer in de file te staan. In de naastgelegen plaatsen vindt u schone en gezellige strandjes met kraakhelder zeewater. Hier kunt u niet alleen heerlijk zonnen of zwemmen. U kunt hier ook wandelen of met de (elektrische) fiets genieten van het polderlandschap en langs het water met het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond.

Oud-Vossemeer kent een gevarieerd verenigingsleven, zo is er onder andere een voetbalclub, tennisvereniging en een wandelsportclub. Ook de kids hoeven niet stil te zitten, op wandelafstand bevindt zich speeltuin de Vossetuin. Daarnaast worden er jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd, zoals een wielerronde, carnaval, wandeltochten én nog veel meer.


DE
KOETSHUIZEN

Deze unieke twee-onder-één-kapwoningen (oftewel: koetshuizen) zijn gelegen in de nieuwbouwwijk Marehoek in Oud-Vossemeer. Samen met de appartementenvilla zijn deze koetshuizen de laatste ontwikkeling binnen het nieuwbouwproject.

Ieder koetshuis beschikt over een ruim eigen perceel (156 tot 222 vierkante meter), een privé-berging en een mogelijkheid tot privé parkeerplaats.

De koetshuizen zijn zeer goed geïsoleerd, volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen. Daarnaast voldoen de woningen aan de nieuwste BENG regels, waardoor de woningen 'bijna energieneutraal' zijn. Alle woningen worden voorzien van een warmtepomp.



BEGANE GROND
Wanneer u de woning binnentreedt, bevindt u zich in de hal met een toilet en de meterkast. Vanuit de hal kunt u naar het woongedeelte op de begane grond en de eerste verdieping. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer, eetkamer, keuken en een bijkeuken. Naast de bijkeuken is zelfs een afgesloten opbergruimte onder de trap.

Bij alle koetshuizen is de tuin direct toegankelijk vanuit de woonkamer en de keuken. U kunt zowel voor als achter het huis zitten. Hier kunt u heerlijk de ochtend beginnen met een bakje koffie en de dag eindigen met een hapje en een drankje. De tuinen kunnen naar eigen wens worden ingericht. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een overkapping of tuinhuis realiseren.


EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping is ruimte voor twee slaapkamers en een badkamer. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld één slaapkamer als kantoor en/of hobbyruimte in te richten. Indien er andere wensen zijn, zijn deze absoluut bespreekbaar.

De wand-, vloerafwerking en het sanitair van de badkamer en het aparte toilet is in de prijs inbegrepen. Uiteraard heeft u hier verschillende keuzemogelijkheden in.


PRIJZEN
BOUWNUMMER 12 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - PERCEEL 222 M2 - € 419.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 13 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - PERCEEL 156 M2 - € 389.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 14 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - PERCEEL 199 M2 - € 409.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 15 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - PERCEEL 189 M2 - € 399.500 V.O.N.

Wilt u meer informatie en/of documentatie ontvangen van het nieuwbouwproject Villa Marehoek? Neem dan snel contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 81
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 222
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 81
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 222
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Uw Baron