Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jullie wensen idyllisch te wonen op een eigen domein dat rust en vrijheid uitademt. Deze, heerlijk in het groen verscholen, vrijstaande woning met ruime oprit, carport en berging is gesitueerd in een prachtige landelijke omgeving met vergezichten over het typerende West-Brabantse landschap.

HIGHLIGHTS
• Ruimte, rust & comfort Check! Deze woning is ideaal voor mensen met niet alleen groene vingers, maar ook een groen hart. In de moestuin kunnen jullie dan ook heerlijke groente en fruit telen.
• Wordt het weer eens tijd voor een ouderwetse spelletjesavond? Of willen jullie genieten van een goed boek of een lekker filmavondje? Dit kan in de riante woonkamer met een heerlijke houtkachel.
• De gehele benedenverdieping en badkamer op de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming, dus geen koude voetjes meer in de winter!
• Deze woning is natuurlijk ideaal voor een praktijk, salon of kantoor aan huis maar biedt ook mogelijkheden voor levensloopbestendig (gelijkvloers) wonen.
• Hebben jullie meerdere auto's die veilig geparkeerd moeten worden? Geen probleem! De oprit en carport zorgen ervoor dat jullie alle ruimte hebben om op eigen terrein te parkeren.
• Dierenliefhebbers opgelet! Door de zeeën aan ruimte, hebben jullie genoeg plek voor dieren in de tuin zoals tokkende kippen of (klein)vee.
• Duurzaam wonen? Check! De woning heeft een energielabel A+, is voorzien van 16 zonnepanelen (2018), vloer-, muur-, dakisolatie, kuntstofkozijnen met HR++ beglazing en beschikt over een Warmtepomp (Nibe, 2022).

Bijzonderheden
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken waarvan een gedeelte handmatig en een gedeelte elektrisch.
- De dakkapellen en dakgoten zijn van kunststof.
- De woning is voorzien van glasvezel.
- De woning en schuur zijn voorzien van krachtstroom.
- Cv-ketel (Remeha, 2022)
- Warmtepomp (Nibe, 2022) genereert warmte tot -7 anders springt de cv-ketel bij.
- Airco (Daikin, 2021)
- Onderhoud van de IBA (septic tank) wordt onderhouden via de gemeente.
- LPG tank huur €112,- per jaar.
- Herinrichtingsrente.
- Er zijn percelen in gebruik zoals gemeentegrond (huur) en van Ambachtsheerlijkheid. Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in Nieuw-Vossemeer (Gemeente Steenbergen) of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! De woning ligt in Nieuw-Vossemeer in het mooie West-Brabant en hier zijn jullie in slechts 30 minuten.

Nieuw-Vossemeer is een dorp gelegen in de gemeente Steenbergen aan het Schelde-Rijnkanaal en wordt omringd door het Noord-Brabantse polderlandschap. Net buiten het dorp bevinden zich een tweetal kleine campings. Vanuit Nieuw-Vossemeer zijn er verscheidende wandel- en fietsroutes die langs de mooiste plekjes in Zeeland en Noord-Brabant lopen. Voor alle benodigde (winkel)voorzieningen zijn jullie zo in het stadscentrum van Steenbergen. Nieuw-Vossemeer biedt gezelligheid en alle nodige voorzieningen met snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom.


INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer met vloerverwarming)

Jullie komen aan bij de Rolafseweg 11, parkeren de auto op de oprit of onder de carport en bij het uitstappen genieten jullie direct van de rust en de landelijke omgeving. Middels de voortuin lopen jullie naar het entree van de vrijstaande woning. De entree is afgewerkt met een betegelde vloer, vliesbehang wanden en een gestuct plafond. De entree biedt toegang tot de design kapstok, toilet, meterkast, woonkamer/keuken, slaapkamer/werkkamer en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

Ervaar sfeer en warmte door de houtkachel in de woonkamer die zorgt voor de juiste ambiance. De woonkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, vliesbehang wanden en een gestuct plafond. De woonkamer is voorzien van een houtkachel en biedt toegang tot de keuken en tuin middels twee openslaande tuindeuren.

Koken voor familie en vrienden terwijl jullie prachtig uitzicht hebben op de landelijke omgeving. De half open keuken is afgewerkt met een betegelde vloer, vliesbehang wanden en een gestuct plafond. De in hoek opgestelde keukeninrichting is voorzien van een kastenwand, keukenblad, onderkastjes, dubbele spoelbak, gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast, close in boiler, airco en biedt toegang tot de bijkeuken.

Jullie hebben altijd al een aparte wasruimte in huis gewild, wij zeggen check! De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels vliesbehang deels betegelde wanden en een gestuct plafond. De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine, droger, vaatwasser, fonteintje en biedt toegang tot de berging en tuin.

Jullie eigen kantoor of praktijk aan huis. De slaapkamer/werkkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, vliesbehang wanden en een gestuct plafond. De kamer is voorzien van een airco en infrarood paneel.

De woning is voorzien van een carport en berging met bergzolder (ca. 36 m²). De berging is voorzien een cv-ketel (Remeha, 2022) en biedt toegang tot de tuin. De berging biedt zeker de mogelijkheid om wonen en werken te kunnen combineren of eventueel voor levensloopbestendig (gelijkvloers) wonen.

Zodra jullie naar buiten lopen, genieten jullie alle seizoenen van het buitenleven. De woning beschikt over een tuin rondom. Welkom in deze betoverende tuin. Geniet van de diversiteit aan zitplekjes, het vrolijke gekakel van tokkende kippen en de mogelijkheid om kleinvee te houden. De tuin is onder architectuur aangelegd en voorzien van een overkapping, twee schuurtjes, diverse elektra- en waterpunten en een moestuin. Dit is de ultieme plek waar rust en natuur samenkomen.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)

Middels de vaste trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, vliesbehang wanden en een gestuct plafond. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en bergzolder middels een vlizotrap.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, vliesbehang wanden en een gestuct plafond. De slaapkamer is voorzien van riante knieschotkasten, airco en er zijn voorzieningen aangelegd om een wastafel te plaatsen.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, vliesbehang wanden en een gestuct plafond.

Welkom in jullie eigen oase van rust en luxe! Deze prachtige badkamer zorgt ervoor dat jullie na een lange werkdag echt even tot rust kunnen komen. De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond met inbouwverlichting. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel (de tremmerie) met meubel, 2e toilet, vloerverwarming en natuurlijke ventilatie.

2e VERDIEPING (houten vloer)

De woning beschikt over een bergzolder die voldoende ruimte biedt voor jullie dierbare herinneringen, seizoensspullen en meer, terwijl jullie tegelijkertijd een gevoel van rust en organisatie in huis behouden.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 664
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 2455
Garage opp 28
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 2577
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 37
Garage electra Ja
Garage vliering Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
GarageCV verwarmd Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 664
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 2455
Garage opp 28
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 2577
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 37
Garage electra Ja
Garage vliering Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
GarageCV verwarmd Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?