Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Brochure met uitvoerige informatie op aanvraag beschikbaar.

Jullie wensen idyllisch te wonen op een locatie die rust en vrijheid uitademt?

Bij het zien van de drone foto's zijn jullie direct onder de indruk van het gigantische (9.950 m²) perceel en natuurlijk het vrije uitzicht over het typerende West-Brabantse landschap. Dit heerlijke landgoed is gesitueerd in een landelijke omgeving die rust en vrijheid uitademt. De gemengde bestemming biedt tal van mogelijkheden. Momenteel zijn er twee separate wooneenheden en voldoende additionele gebouwen voor mogelijk bedrijfsmatige invullingen. Zijn jullie bijvoorbeeld met meerdere gezinnen op zoek naar jullie eigen domein, met reeds meerdere gescheiden wooneenheden, mogelijkheden tot extra earning capacity en op jullie domein geheel zelfvoorzienend te zijn? Bel dan even, want dit soort objecten liggen niet voor het oprapen en wij vertellen jullie ter plaatsen graag meer.

Naast de twee wooneenheden bieden wij een riant bijgebouw van ca. 702 m² aan met een tal van mogelijkheden, zoals misschien wel Bed & Breakfast (B&B), aanleunwoning, kantoor- of praktijkruimte of juist toch die stal voor jullie paarden of ander (klein)vee. Kom samen met ons een ronde maken en laat jullie dromen werkelijkheid worden.

HIGHLIGHTS
• Met meerdere wonen & werken in een landelijke omgeving!
• Voldoende perceel om zelfredzaam te zijn, bovendien is er mogelijk nog een additioneel bouwvlak
• Altijd al gedroomd om naar een ondergaande zon te kijken vanuit een heerlijke tuinstoel met een lekker glas wijn en een goed boek in de hand? Jullie gaan echt heel vrolijk worden van deze kleine geluksmomenten die deze woning te bieden heeft.
• Dierenliefhebbers opgelet! Door de zeeën aan ruimte, hebben jullie genoeg plek voor de bijbehorende dieren in de tuin.
• Kijken jullie met een blik op de toekomst naar deze woning en wensen jullie liever gelijkvloers te wonen? Geen probleem, de mogelijkheid om de woning geheel levensloopbestendig is hier zeker.
• De bestemming is Gemengd, dus tevens geschikt, mede door de riante loodsen (ca. 715 m²), voor jullie mogelijke bedrijfsmatige activiteiten. Wij horen graag jullie creatieve ideeën.
• Hebben jullie meerdere auto's die veilig geparkeerd moeten worden? Geen probleem! De brede oprit zorgt ervoor dat jullie alle ruimte hebben om op eigen terrein te parkeren.
• Het object bestaat uit maar liefst 4 aparte percelen, waarvan 3 percelen een bouwbestemming hebben.
• Jullie zoeken meer ruimte en met een woonoppervlakte van circa 297 m², gebouw gebonden buitenruimte 2 m², overige inpandige ruimte circa 715 m² en een inhoud van circa 4.755 m³ zeggen wij: Check!

Bijzonderheden:
* Aanwezigheid asbest in dak loods

Jullie wonen nu waarschijnlijk in de regio Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie wensen daar niets te missen, maar willen toch meer rust en een luxer woongenot dan is dit de ultieme woning voor jullie.

De woning ligt in Nieuw-Vossemeer in het mooie West-Brabant en hier zijn jullie in slechts 30 minuten. Nieuw-Vossemeer biedt gezelligheid en alle nodige voorzieningen met snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom.

INDELING WONING (Nieuw-Vossemeersedijk 1)
BEGANE GROND
Na een drukke werkdag komen jullie straks aan bij de woning. De landelijke omgeving geeft jullie direct een gevoel van rust, dat is pas echt thuiskomen. Parkeer jullie auto op de riante oprit en loop mee richting de voordeur van Nieuw-Vossemeersedijk 1.

Het entree is afgewerkt met een betegelde vloer, houten schrootjes wanden en kunststof schrootjes plafond. De hal biedt toegang tot de woonkamer, gesloten keuken, kelder en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, schoonmetselwerk wanden en een kunststof panelen plafond. De woonkamer is voorzien van een sierkachel.

De keuken is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en houten schrootjes plafond. De in hoek opgestelde keureninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, betegeld keukenblad, dubbele spoelbak, keramische kookplaat, koelkast, afzuigkap en oven. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en plafond. De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger en biedt toegang tot het betegelde toilet.

1e VERDIEPING (betonnen verdiepingsvloer)
De overloop is afgewerkt met een vloerbedekking, houten schrootjes wanden en plafond. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, badkamer en tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, houten schrootjes wanden en plafond.
Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, houten schrootjes wanden en plafond.
Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, houten schrootjes en plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een houten schrootjes plafond. De badkamer beschikt over een bad-douche combi, 2e toilet, wastafel en radiator. Vanuit de badkamer is er toegang tot het dakterras.

2e VERDIEPING
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereiken jullie de voorzolder. De voorzoldier biedt toegang tot de vierde slaapkamer.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met vloerbedekking en houten schrootjes. De slaapkamer is voorzien van een velux dakraam.

WONING & LOODS (Nieuw-Vossemeersedijk 1A)
Achter Nieuw-Vossemeersedijk 1 ligt de tweede woning en tevens de loods met diverse mogelijkheden. Loop in gedachten even met ons mee.

BEGANE GROND (betonnen vloer)
Middels de voordeur betreden jullie de hal. De hal is afgewerkt met een betegelde vloer, structuurverf wanden en gestuct plafond. De hal biedt toegang tot de woonkamer, betegeld toilet met fonteitje, bergkast, berging en kantoor.

In de woonkamer kunnen jullie genieten van een speelse indeling. De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. Haal buiten naar binnen tijdens de mooie zomeravonden door de openslaande tuindeuren waarnaar de woonkamer toegang biedt. Verder biedt de woonkamer toegang tot de keuken, washok, gang en achtertuin.

De halfopen keuken geeft jullie een fraai uitzicht op jullie eigen terrein tijdens het koken. De keuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels betegeld en deels gestucte wanden en spuitwerk plafond. De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van een kunststoffen keukenblad, diverse inbouwapparatuur, oven, vaatwasser, gasfornuis en boven- en onderkastjes.

Het washok is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en spuitwerk plafond. Het washok is voorzien van aansluiting voor wasmachine.

Het kantoor is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en spuitwerk plafond. Vanuit het kantoor is er toegang tot de gang die toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer.

De ruime badkamer is voorzien van een bad-douche combi, toilet, wastafelmeubel en is afgewerkt met tegel vloer, betegelde wanden en spuitwerk plafond.

Is het de hoogste tijd om na een drukke werkdag heerlijk te gaan dromen? Dat kan zeker in één van de drie slaapkamers, die allen uitzicht bieden op jullie eigen terrein, dat is pas lekker wakker worden. De slaapkamers kunnen tevens goed in gebruik worden genomen als kantoor of bedrijfsruimten.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestuct en behangen wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer 5 is afgewerkt met een laminaat vloer, structuurverf wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer 6 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond.


LOODS
Het object heeft 702 m² aan bedrijfsruimte die is onderverdeeld in drie bedrijfshallen.

De eerste bedrijfshal is bereikbaar middels voorkant en is voorzien van een beton vloer. De bedrijfshal biedt toegang tot het woongedeelte, kantine en tweede bedrijfshal.

De gezellige kantine is speels ingericht, ideaal geschikt voor de leuke avonden samen en beschikt over een bar en wastafel.

De tweede bedrijfshal is afgewerkt met een beton vloer, gasbeton wanden en golfplaten plafond. De bedrijfshal is voorzien van 30 krachtgroepen ieder van 380v, dak afzuiging, hydrostaat, tl-verlichting, natuurlijke ventilatie luiken en verwarmingsinstallatie.

De derde bedrijfshal is afgewerkt met een stenen muur deels en deels gasbeton, beton vloer en golfplaten plafond.

BUITEN
De tuin rondom is voorzien van een riante oprit (genoeg plek voor jullie auto's en motoren), verhard terrein, gazon, borders en omheining. In de achtertuin kunnen jullie hemels kunnen vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 297
Inhoud woonhuis 4755
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Energielabel E
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 9950
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 297
Inhoud woonhuis 4755
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Energielabel E
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 9950
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?