Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons recreatiewoning voor.
De mooie locatie met vrij uitzicht bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend.
Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt.
Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.

De woonkamer
heeft een gezellige sfeer en biedt plaats voor een bank en een lekkere stoel. Daarnaast is een fijne eethoek. Hier kunt u lekker vertoeven met de familie. Door de aanwezige grote raampartijen valt er heerlijk veel natuurlijk licht in het object én heeft men tegelijkertijd prachtig uitzicht op de natuurrijke omgeving.

Internet en TV
hier is een Normale aansluiting om TV zenders te ontvangen en tevens een modem voor internet en wifi.

De Keuken
De woning heeft een mooie keuken. Deze is een compleet uitgeruste keuken heeft een moderne uitstraling en is uitgevoerd met een koelkast, en veel bergruimte, kookplaat en afzuigkap.

Slaapkamers
In de ouderslaapkamer staat een ruim 2-persoonsbed
In de tweede staan 2x een-persoonsbed waar ook plaats is voor een stapelbed waardoor u een 5e persoon extra kan laten slapen
Elke kamer biedt ruimte om kleding en andere zaken op te bergen.

De Badkamer
De badkamer is compleet en heeft een ruime douchecabine, een wastafel (inclusief opbergruimte) . Daarnaast beschikt deze woning over een toilet.

De tuin
een Sfeervolle tuin is aangelegd, een kenmerk zou zijn ruime kavel aan het water met prachtige tuin.

Eigen gebruik mogelijk:
Ja

Parkservice bijdrage:
€ 2.547

Beschikbaar:
Per direct

Review cijfer:
⭐ 7.8 255 beoordelingen

Park faciliteiten:
Jachthaven
Wellnes
Bootverhuur
Bar
Restaurant
Terras
Sport fitness ruimte
Disco
Animatie voor kinderen
Snackbar
Fietsverhuur
Zwembad
Sauna
mini market
Wasserette

Over vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad

Ingeklemd tussen de IJsselvallei, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Achterhoek ligt EuroParcs Marina Strandbad. Op de oevers van de IJssel en dichtbij gezellige Hanzesteden als Deventer, Zutphen, Doesburg en Bronkhorst, het oudste stadje van Nederland. Hier komen rust, ruimte en natuur samen. De ideale plek om van een welverdiende vakantie te genieten!

Water en Hanzesteden
Sta je graag aan het roer en ben je graag op of in het water dan zit je bij EuroParcs Marina Strandbad helemaal goed. De omgeving leent zich perfect voor sportieve activiteiten aan land of op het water. Niet alleen vaar je vanaf de jachthaven van het park zo de IJssel op, je kunt ook met je eigen boot naar het park komen. Voor kortere tochtjes op het water zijn er kano’s en SUP's op het park te huur. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van leuke wandel- en fietsroutes uitgezet.

Kastelen, dorpjes en Nationaal Park de Hoge Veluwe
Ook cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Charmante Hanzesteden als Deventer en Zutphen zijn makkelijk te bereiken. Wandel door de straatjes van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Of geniet van de stilte van het platteland met de pittoreske dorpjes, landhuizen en boerderijen. Dit is ook het gebied waar imposante kastelen waken over hun omgeving. Zoals Kasteel Vorden dat deel uitmaakt van de populaire fietsroute: de 8 kastelenroute. Vlakbij liggen twee nationale parken: Nationaal Park de Veluwezoom en Nationaal Park de Hoge Veluwe, het grootste nationale park van Nederland waar je uitkijkt over de heidevelden, uitgestrekte bossen en zandverstuivingen. Midden in het park vind je het Kröller-Müller Museum met de op één-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld.

Werkzaamheden op het vakantiepark
Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 110
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 110
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom