Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ervaar de ruimte, vrijheid en natuur in Brummen. Bouw je droomhuis op dit prachtige perceel van 1065 m² in het uitgestrekte buitengebied tussen Brummen en Zutphen, aan drie kanten omringd door een akker.

Er is al een ontwerp gemaakt voor een vrijstaande, levensloopbestendige woning met een garage, drie slaapkamers, inloopkast en twee badkamers. Bij het ontwerp is rekening gehouden om in de toekomst een kapschuur en een zwembad te bouwen. Op eigen terrein zijn twee parkeerplaatsen ingetekend en rechts van de woning wordt een ruime garage gebouwd, die inpandig te bereiken is vanuit de bijkeuken. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je droomhuis te (laten) ontwerpen en bouwen, rekening houdend met de bepalingen in het bestemmingsplan.

Ligging:
Vanaf de Elzenbosweg rij je de Weg door de Plas in, een weg zonder doorgaand verkeer. Aan het einde van de weg sla je rechtsaf een oprijlaan op, waarvoor een recht van overpad is vastgelegd. Het bouwperceel is gesitueerd aan de linkerzijde van de oprijlaan en wordt aan drie kanten omringd door een akker. De nabijgelegen N345 en N348 zorgen voor goede verbindingen met Zutphen, Apeldoorn en Arnhem. Het Gelre ziekenhuis is ongeveer 7 kilometer met de auto en de dorpskern van Brummen is nog geen 3,5 kilometer fietsen.

Beoogde indeling:
Begane grond (bruto vloeroppervlakte 98.92 m²):
Vanuit de L-vormige hal met hoge vide zijn de woonkamer, toiletruimte, badkamer, een slaapkamer en de master bedroom met inloopkast te bereiken. De master bedroom (20 m² inclusief inloopkast) krijgt, net als de woonkamer, openslaande deuren naar de achtertuin. In de badkamer zijn een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel ingetekend. De slaap-/werkkamer aan de voorzijde krijgt een oppervlakte van 8.4 m².
De L-vormige woonkamer met open keuken krijgt grote ramen aan de noord- oost- en zuidkant. Met een oppervlakte van circa 42 m² is er genoeg ruimte voor een grote zithoek aan de achterzijde en een eettafel in de keuken. Wat deze leefruimte heel aantrekkelijk maakt, is de vide met twee Velux dakramen de prachtige lichtinval.
De bijkeuken met eigen entree verbindt de keuken met de garage van 20.6 m². Zo kun je niet alleen op eigen terrein, maar ook in de garage een auto parkeren.

Eerste verdieping (bruto vloeroppervlakte 48.35 m²:
De overloop met dubbele vide is de blikvanger op deze verdieping. Aan de voorzijde is een berging/technische ruimte en aan de achterzijde een tweede badkamer met dakkapel. De grootste ruimte is de derde slaapkamer (11.1 m²), gesitueerd aan de linkerzijde.

Exterieur:
Zodra de woning gebouwd is, dient de koper de tuin aan te (laten) leggen. Bij het bestaande ontwerp wordt er aan drie zijden een veldesdoornhaag geplant en op verschillende plekken in de tuin komen lindebomen en fruitbomen te staan. Het grote terras biedt optimale privacy en op het rechterdeel zijn een toekomstige kapschuur en zwembad ingetekend.

Bijzonderheden:
- Beoogde plaats aan de voorzijde (zuid) voor zonnepanelen volgens BENG berekening;
- Gestucte, grauwwit/lichtgrijze buitengevels met gestucte, grijze plint;
- Houten kozijnen, ramen en deuren in donkergrijs/antraciet;
- Schuin dak met pannen en zonnepanelen;
- Inbraakwerendheid klasse 2 volgens Bouwbesluit;
- Er is een recht van overpad om gebruik te maken van de oprijlaan, eigendom van huisnummer 20;
- Ontwerp van TK Architectuur & Bouwmanagement i.s.m. Temmink Bouwprojekten bv.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 1065
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 1065
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Eggink Maalderink Zutphen