Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Rijp nr. 408, een luxe villa met karakteristiek uiterlijk en royaal perceel aan het water.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een ruime ontvangsthal. Op de begane grond bevindt zich tevens een apart toilet voor extra gemak. De woonkamer met open keuken maakt dat het huis bijzonder ruim aanvoelt uit en biedt een prachtig uitzicht op de aangelegde tuin dankzij de vele raampartijen rondom. Ook geplaatst in de woonkamer een moderne doorkijkhaard, het is dus niet alleen een heerlijk ruime woning, maar ook nog eens ontzettende sfeervol!

De keuken beschikt over een hooglans afwerking en heeft een luxe uitstraling. Deze unieke keuken is nieuw geplaatst in 2021 en maakt deze woning zeer aantrekkelijk tegenover identieke woningen op het park. Met overvloedige bergruimte en werkruimte is deze keuken praktisch ingedeeld en de diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, magnetron, oven en gasfornuis, maken dat de keuken van alle gemakken is voorzien!

Op de begane grond bevindt zich ook een slaapkamer, momenteel ingericht als werkkamer, met een royale schuifwandenkast en aangrenzend een badkamer. De badkamer is ruim ingedeeld en voorzien van een inloop douche, brede wastafel en aansluiting voor een wasmachine.

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich nog twee prachtige slaapkamers, elk met een eigen unieke charme. Een moderne badkamer met een royaal wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. Daarnaast is er een berging met aansluiting voor een wasdroger, wat zorgt voor extra gemak.

Buiten biedt het ruime perceel volop mogelijkheden om te genieten van de natuurlijke omgeving. Met een eigen parkeerplaats en een externe berging heeft u voldoende ruimte voor uw auto en opslagbehoeften. De tuin is royaal en biedt talloze mogelijkheden. Momenteel zijn er verschillende zitplaatsen gecreëerd, is er een pergola aanwezig en kunt u zelfs met een bootje vanuit uw eigen tuin het water op!

De Rijp nr. 408 is altijd in eigen beheer geweest en is daarom in uitzonderlijk goede staat gebleven. Daar deze woning opgeleverd wordt zonder inventaris krijgt u de kans om deze bijzondere villa helemaal naar uw eigen smaak in te richten en kunt u optimaal genieten van uw eigen villa aan het water!

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neem contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging!

Kenmerken:

Bouwjaar: 2012
Woningoppervlakte: 92 m2
Perceelgrootte: 256 m2
Inclusief: Perceel
Bijzonderheden: perceel gelegen aan het water

Over EuroParcs De Rijp...

Op het typisch Noord-Hollandse vakantiepark EuroParcs De Rijp, middenin het uitgestrekte en waterrijke polderlandschap, kom je weer even helemaal tot jezelf en elkaar. De locatie van dit vakantiepark biedt de rust van het polderlandschap, terwijl je toch dichtbij bekende steden als Alkmaar, Edam-Volendam en Amsterdam bent. Bezoek de Zaanse Schans en werelderfgoed de Beemster. Alles is bereikbaar binnen 30 minuten, en omringd door waterrijk polderlandschap en weidevogelgebieden.
Deze fantastische locatie in combinatie met de fijne faciliteiten maakt dat EuroParcs De Rijp de perfecte uitvalsbasis is om Noord-Holland te verkennen.

Europarcs de Rijp biedt de volgende voorzieningen aan:

Receptie
Restaurant
Snackbar
Minimarkt
Speeltuin
Overdekt zwembad
Buitenzwembad
Tennisbaan
Fietsverhuur
Kinderboerderij
Fluisterbootverhuur
Animatieteam (hoogseizoen)

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2012
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 92
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 256
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2012
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 92
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Villa Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 256
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij