Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Velthorst 813A: een stijlvolle recreatiewoning gelegen in het mooie West-Grafdijk.

Deze gezellige woning bevindt zich op EuroParcs De Rijp en heet u van harte welkom. Met een eigen parkeerplaats recht voor de deur is de woning gemakkelijk bereikbaar. Geniet van het vakantiegevoel in deze prachtige woning met een ruime tuin, gedeeltelijk omheind, en een fraai terras.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze sfeervolle woning momenteel op huurgrond staat, maar er is ook een mogelijkheid om de grond aan te kopen! Deze prachtige woning is nu dan ook nog aantrekkelijker geprijsd, zodat u een unieke kans krijgt om zowel dit droomhuis als de grond voor een zeer scherpe prijs te kopen! Neem contact met ons op voor meer informatie over deze bijzondere mogelijkheid.

Met een comfortabele woonoppervlakte van 49m2 biedt de Velthorst 813A uitzonderlijk comfort. De praktische indeling omvat twee slaapkamers, een badkamer en een open keuken die naadloos overgaat in de woonkamer.

De hoofdslaapkamer is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed en een ruime wandkast met schuifdeuren. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een kledingkast.

Tussen de twee slaapkamers bevindt zich een ruime badkamer met een rustig kleurenschema en een houtmotief. De badkamer is uitgerust met een toilet, een breed wastafelmeubel met spiegel en een ruime douchecabine met een glazen deur.

De open keuken heeft een passend motief op de achterwand en is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat en een combinatie van magnetron en oven. Dankzij de neutrale tinten vloeit de keuken naadloos over in de woonkamer.
De smaakvol ingerichte woonkamer heeft een ruime zithoek en eethoek met hoogwaardig meubilair. De ruimte is stijlvol gedecoreerd, waarbij de wand in de eethoek een echte eyecatcher is.

Deze karakteristieke recreatiewoning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. Dankzij de directe instapklaarheid is deze woning uitermate geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik, of een combinatie van beide.

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Uit geschiedenis is gebleken dat de verhuuropbrengst van deze woning geschat €1.000 tot €1.500 per maand is.

Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. Zo geeft u alles uit handen en hoeft u alleen maar te genieten van de royale verhuuropbrengst!


Kenmerken:
Woonoppervlakte: 49 m2
Perceel eigendom situatie: huurgrond (met mogelijkheid tot apart aanschaffen)
Aantal personen: 4
Bijzonderheden: inclusief inventaris, instapklaar en gelijkvloers.

Gelegen op een park met veel faciliteiten is deze recreatiewoning dé perfecte plek om samen met familie en/of vrienden te verblijven. Geniet van de wijde omgeving en kom heerlijk tot rust in de bungalow.

Over EuroParcs De Rijp...

Op het typisch Noord-Hollandse vakantiepark EuroParcs De Rijp, middenin het uitgestrekte en waterrijke polderlandschap, kom je weer even helemaal tot jezelf en elkaar. De locatie van dit vakantiepark biedt de rust van het polderlandschap, terwijl je toch dichtbij bekende steden als Alkmaar, Edam-Volendam en Amsterdam bent. Bezoek de Zaanse Schans en werelderfgoed de Beemster. Alles is bereikbaar binnen 30 minuten, en omringd door waterrijk polderlandschap en weidevogelgebieden.
Deze fantastische locatie in combinatie met de fijne faciliteiten maakt dat EuroParcs De Rijp de perfecte uitvalsbasis is om Noord-Holland te verkennen.

Europarcs de Rijp biedt de volgende voorzieningen aan:

Receptie
Restaurant
Snackbar
Minimarkt
Speeltuin
Overdekt zwembad
Buitenzwembad
Tennisbaan
Fietsverhuur
Kinderboerderij
Fluisterbootverhuur
Animatieteam (hoogseizoen)

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 49
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 182
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 49
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 182
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij