Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stacaravan te koop op Camping '73 nr. 173 in Nieuwe Niedorp in Noord-Holland

Deze stacaravan straalt toch één en al gezelligheid uit, alleen al die leuke zandloper buiten luiken voor de ramen. En dan die vrijwel nieuwe overkapping met vlonder (2021) waar u heerlijk kunt genieten van een kopje koffie in de ochtend of een heerlijke borrel tijdens de mooie lange zomeravonden. Wie wilt dit nou niet? En dit alles in het gemoedelijke dorpje Nieuwe Niedorp in Noord-Holland. Het dorp heeft eigenlijk alle faciliteiten maar wilt u toch meer de gezelligheid van de stad opzoeken dan is Schagen of Alkmaar vlakbij...

Stacaravan op standplaats nr. 173
Woonkamer;
Als je de stacaravan binnen loopt, loop je meteen tegen de grote vaste bank aan met eettafel en 2 krukjes. De stacaravan wordt verwarmd middels een gashaard en voor alle ramen hangen gordijnen en in de keuken een rolgordijn.

Keuken;
Er staat een mooie lichte keuken met donker bruin gemêleerd blad. De keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits gasstel, spoelbak, waterkoker, airfryer en een koffiezetapparaat.

Badkamer;
Er is een badkamer met douchecabine, wastafel met spiegel en toilet. Ook zit er een vaste kastenwand in, ideaal voor alle handdoeken en andere toiletspullen.

Slaapkamers;
De grote slaapkamer heeft een 2-persoonsbed, een kast naast het bed en wandkasten. In de 2de slaapkamer staat een stapelbed en wandkasten.

Tuin;
Achter de stacaravan staan mooie hoge bomen en verder is de tuin omheind met een schutting en aangekleed met mooie groene beplanting. Aan de inrichting van de tuin is veel aandacht besteedt, de overkapping met vlonder uiteraard en houten bank met tuinset waar u heerlijk kunt zitten. Of in de tuin zelf waar ook nog een gezellig terrasje is gecreëerd, afgewerkt met een grindpad en aangekleed met leuke bloembakken. Naast de stacaravan staat een schuur, die genoeg ruimte biedt voor alle tuinmeubels, tuingereedschap en 4 fietsen. 

Camping '73
Camping '73 is een familiecamping, gelegen in de kop van Noord-Holland. De duinen, het strand en watergebieden zijn vanaf hier goed bereikbaar.

De camping heeft een voetbalveld en een speeltuin. Daarnaast is er rondom de camping een sloot, waarin u kunt vissen. Ook hebben we een steiger waar u de boot kort kunt aanleggen (n.b.dit is geen vaste ligplaats). Ook kunt u bij warm weer even lekker afkoelen in het zwem- of peuterbad. Wil je meer? In Schagen is een groot zwem- en recreatiebad te vinden ‘ De Wiel’. Ten slotte heeft de camping ook een eigen kantine voor een snack en de lekkere trek. 

Omgeving
In de directe omgeving zijn allerlei activiteiten, bijvoorbeeld de Oudhollandse markt in Hoorn en Schagen.De kaasmarkt in Alkmaar en de nachtmarkt in Kolhorn. Voor wie op zoek is naar verrassende plekjes in de natuur, cultuur en sport is hier op z’n plaats.

Parkinformatie Camping '73
- Seizoenspark 1 april - 1 oktober (indicatie stageld incl. gemeentelijke belastingen €1.834,- p/j + toeristenbelasting +/- €206 p/j) 
- Honden toegestaan 
- Verhuur niet mogelijk (Vrienden en Familie zijn welkom)

Heeft u interesse? 
Mail: [email protected] of Bel: +31 (0)226-7452

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan

Overige

WC check Ja
Gashaard Ja
Dorpskern Ja
Perceel oppervlakte 120
Douchecabine Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Onderhoud buiten Uitstekend
Beschutte ligging Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan

Overige

WC check Ja
Gashaard Ja
Dorpskern Ja
Perceel oppervlakte 120
Douchecabine Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Onderhoud buiten Uitstekend
Beschutte ligging Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

de stacaravanmakelaar

Aangeboden door:

de stacaravanmakelaar