Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuwe stacaravan te koop op mooi groen park, Schouwen-Duiveland

Deze fraaie, nieuwe stacaravan wordt in het voorjaar op chaletpark De Stern in Noordgouwe geplaatst. Je kunt hier heerlijk tot rust komen, weg van alle drukte op het eiland. 

In de stacaravan vind je twee slaapkamers, de ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en ingebouwde kasten, en de logeerkamer met twee losse bedden. De slaapkamerramen zijn voorzien van een hor- en verduisteringsgordijn. De badkamer heeft een douchecabine, wastafel met meubel en er is een apart toilet. De keuken is voorzien van een losse koel-vriescombinatie, een 4-pits gasfornuis met afzuigkap en een vaatwasser. De woonkamer is sfeervol en heeft een gezellige indeling met zicht op de tuin. De leuke hoekbank heeft opbergruimte en een ingebouwde bedbank, erg handig! De stacaravan wordt verwarmd met een elektrische verwarming. Gaat je voorkeur uit naar centrale verwarming of airco? Dan is dit nog om te bouwen. Er is een budget voor de tuinaanleg bij de prijs inbegrepen, heb je ideeën voor de tuin? Samen met de hovenier kan er een mooi plan gemaakt worden. De stacaravan wordt aan de onderzijde netjes afgewerkt en geleverd met een royale opstap. 

Wil je deze mooie kavel zelf eens komen bekijken? Mail of bel de stacaravanmakelaar. De foto’s zijn op de Showroom van Zeeuwse chalets gemaakt, daar is de stacaravan momenteel te bewonderen!

Jaarhuur & info
Chaletpark De Stern is geopend van half maart tot eind oktober. De kavelhuur bedraagt €3.676,--, dat is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn een abonnement voor digitenne of schotel en het verbruik van gas, water en elektra. Huisdieren zijn welkom en camping wifi is aanwezig. Commerciële verhuur is niet toegestaan.

------------------------------------------------------------

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*


De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.


Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024

Overige

Perceel oppervlakte 158
Aantal badkamers 1
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024

Overige

Perceel oppervlakte 158
Aantal badkamers 1
Parkeer opie gratis Ja
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

De nieuwste woningen in Noordgouwe