Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BUNGALOW - GELIJK VLOERS - VRIJSTAAND - 4 SLAAPKAMERS - GARAGE ROYALE KAVEL 627 M2 - VEEL PRIVACY - IN DORPSCENTRUM

Type Vrijstaande en gelijkvloerse bungalow met 4 slaapkamers, een zolderverdieping, vrijstaande stenen garage annex berging en een royale tuin. Het woonhuis ligt op een markant hoekperceel in het dorpshart van Yde. Er is geen direct bebouwing tegenover het woonhuis maar een gemeenteplantsoen met een aantal speelattributen. Het woonhuis biedt hierdoor een ruim en vrij uitzicht.

Ligging Het woonhuis ligt op een markante locatie in het dorpshart van Yde met ruim zicht op een gemeenteplantsoen. Yde is zowel per auto als per fiets uitstekend bereikbaar door de ligging tussen Groningen en Assen nabij de A28 en door de ligging aan de fietssnelweg welke een verbinding verzorgt tussen Groningen en Assen. Bovendien kan gebruik gemaakt worden van openbaar vervoer vanaf het busstation Yde-De Punt dat op loop-/fietsafstand van het woonhuis bereikbaar is. Het authentiek Drentse brinkdorp kenmerkt zich door zijn groen en landelijke karakter omringd door een enigszins glooiend en aantrekkelijk landschap. Het dorp beschikt over een Multi Functionele Accommodatie /MFA met o.a. een basisschool met kinderopvang, sportzaal en dorpshuis. Bovendien is er een actief en gevarieerd (sport)verenigingsleven.

Indeling Begane grond: entree met meterkast met aansluitend een dwarsgang met vaste kast, vlizotrap naar verdieping en toiletruimte met w.c. en fonteintje. De zonnige doorzonkamer is v.v. een tuindeur en een schouw met gaskachel. De aparte keuken is v.v. een eenvoudige keukeninrichting en twee vaste kasten waarvan één een doorgeefkast. De bijkeuken is v.v. een royale provisiekast, wasmachine aansluiting, uitstortgootsteen en een tuindeur. Op de begane grond bevinden zich de 4 slaapkamers alle v.v. vaste kast(en) resp. 4, 7 en 10 m2 met wastafel en 12 m2. De badkamer is v.v. een inloopdouche en wastafel. 1e Verdieping: drie zolderruimten met een vlizotrap vanuit de gang.

Kenmerken - perceeloppervlak: 627 m2 - gebruiksoppervlakte wonen: 93 m2 - gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 33 m2 - gebouw gebonden buitenruimte: 2 m2 - externe bergruimte: 19 m2 - kamers: 5 - inhoud: 465 m3 - bouwjaar: 1963

Duurzaamheid - gaskachelverwarming - warmwater via geiser - gedeeltelijk isolerende beglazing - energielabel G

Verkoopinformatie Van deze woning is een eigen website beschikbaar met video en een virtuele 360 tour. Download op Funda de brochure en gebruik daarin de actieve link naar de website: schoolstraat6yde.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 627

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 627

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Feenstra ERA Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Yde