Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in Noorderplassen, waar deze moderne tussenwoning met praktische indeling op je wacht. Met een moderne keuken, 4 slaapkamers en een eigentijdse badkamer ben je hier van alle gemakken voorzien. Geniet van de rust in je eigen voortuin of kom na een drukke dag tot rust in je eigen serre aan de achterzijde. Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar comfort en duurzaamheid zonder in te leveren op stijl en kwaliteit. Maak van deze woning in Noorderplassen jouw nieuwe thuis en plan nu direct online een bezichtiging in via onze website!

EEN TUINGERICHTE WOONKAMER MET SERRE
Vanaf het moment dat je de gezellige voortuin betreedt, voel je de uitnodigende sfeer van dit huis. De voortuin, een charmante ruimte waar je de dag begroet, leidt naar een hal met een praktisch toilet, meterkast en een trapopgang die je nieuwsgierig maakt naar meer. Eenmaal in de woonkamer, omarmt het natuurlijke licht je. De laminaatvloer vormt de perfecte basis voor jouw interieur en de trapkast biedt een slimme oplossing voor het opbergen van alledaagse spullen. De serre is een verlengstuk van de woonkamer, waar je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

EEN OPEN KEUKEN DIE SOCIAAL EN CULINAIR GENOT VERENIGT 
De open keuken aan de voorzijde is een droom voor elke thuiskok. De hoekopstelling is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en beschikt over een combimagnetron, vaatwasser, kookplaat en een afzuigkap die de kookluchten discreet naar buiten verplaatst. Het uitzicht op de rustige straat met spelende kinderen zorgt voor een ontspannen sfeer terwijl je kookt en dineert.

BADKAMER EN 3 SLAAPKAMERS OP DE EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, elk met genoeg ruimte voor een bed, bureau en kledingkast. De badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine, dubbel wastafelmeubel en toilet. Het raam zorgt voor natuurlijk licht en frisse lucht.

EEN RUIME SLAAPKAMER OP DE TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping verrast met een royale slaakamer die voldoende ruimte biedt voor een groot bed en een werkplek. De knieschotten zorgen voor extra opbergruimte en het dakraam voor een prettige lichtinval. De voorzolder met wasmachine- en drogeraansluiting maakt het plaatje compleet.

EEN ACHTERTUIN DIE ELK SEIZOEN IETS TE BIEDEN HEEFT
In de achtertuin, met een ligging op het noordwesten, geniet je hier van de middag- en avondzon. De serre zorgt voor een naadloze overgang van binnen naar buiten en creëert extra leefruimte, waar je het hele jaar door kunt genieten van de verbinding met buiten. De tuin is fraai aangelegd met bestrating, beplanting en nepgras, waardoor je het hele jaar door van een groene oase geniet zonder het zware onderhoud. De aanwezigheid van een achterom, buitenkraan en elektra maakt deze tuin zowel praktisch als sfeervol.

EEN ENERGIEZUINIGE OASE VAN RUST
Deze woning in Noorderplassen West is de ideale plek voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een kindvriendelijke omgeving. Met scholen, speeltuinen en natuur om de hoek, groeit je gezin hier op in een veilige en stimulerende omgeving. Met een energielabel A is deze woning tevens niet alleen comfortabel, maar ook nog eens bijzonder energiezuinig. Voel de warmte van de zon in de serre, proef de liefde in elke maaltijd uit de keuken, hoor het gelach van kinderen in de tuin, zie de sterren door het dakraam en ruik de frisse lucht die door de ramen waait. Dit huis in Noorderplassen West is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, waar je groeit als gezin en waar je elke dag weer blij thuiskomt.

Ben je klaar om je zintuigen te laten prikkelen en je hart te volgen naar je nieuwe thuis? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging en laat je verrassen door de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet thuiskomen in een huis dat zoveel meer is dan alleen vier muren en een dak? Dit is je kans om te wonen in een huis dat leeft, ademt en groeit met jou en je gezin. Wacht niet langer en zet de stap naar een gelukkiger leven in Noorderplassen West.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 433

Overige

Perceel oppervlakte 152

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 433

Overige

Perceel oppervlakte 152

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere