Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DUURZAME START IN DEZE NETTE WONING AAN HET KASTEEL 567

Zoek je een eerste eigen woning, een fijn huis voor je jonge gezin of een comfortabele plek voor twee? Dit huis in Woudhuis zou zomaar eens perfect kunnen passen. Met zijn energiezuinige eigenschappen, praktische indeling en vriendelijke omgeving biedt het een solide basis voor jaren woonplezier. Hier combineer je gemak met duurzaamheid in een buurt waar mensen elkaar nog groeten op straat.

DE PLUSPUNTEN OP EEN RIJ

Energielabel A: Goed voor milieu en portemonnee.
Volledige isolatie: Heel het jaar door een aangenaam binnenklimaat.
Drie slaapkamers: Ruimte voor iedereen.
Acht zonnepanelen: Wek je eigen energie op.
Kindvriendelijke wijk: Een veilige haven voor jong en oud.

EEN HUIS DAT AANVOELT ALS EEN THUIS
Dit huis in Woudhuis is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek waar je je leven vormgeeft. Met een woonoppervlakte van 99 m² en een perceel van 112 m² is er voldoende ruimte om te leven, te spelen en te ontspannen.

De tuin ligt op het zuiden en biedt een heerlijke plek voor zomerse barbecues of een rustig moment in de zon. De slaapkamers zijn jouw persoonlijke domeinen, waar je ongestoord kunt slapen of werken. En dankzij de zonnepanelen draag je bij aan een groenere toekomst terwijl je bespaart op je energiekosten.

DUURZAAMHEID EN COMFORT 
In een wereld waarin duurzaam leven steeds belangrijker wordt, biedt dit huis met energielabel A een verantwoorde keuze. De isolatie zorgt voor een prettig leefklimaat en helpt je energiekosten laag te houden.

EEN VEILIGE EN SPEELSE OMGEVING VOOR KINDEREN
De wijk Woudhuis is ontworpen met oog voor gezinnen. Kinderen kunnen hier veilig buiten spelen en de gemeenschap is hecht. Het is een plek waar je je snel thuis voelt en waar buren nog naar elkaar omkijken.

DE KERN IN 100 WOORDEN
Dit huis in Woudhuis staat voor duurzaam en comfortabel wonen. Met energielabel A, volledige isolatie en zonnepanelen is het energiezuinig en milieubewust. De drie slaapkamers bieden voldoende ruimte en de tuin op het zuiden is een heerlijke plek om te ontspannen. De kindvriendelijke wijk zorgt voor een veilige en prettige leefomgeving. Dit huis is ideaal voor starters, jonge gezinnen of samenwonenden die op zoek zijn naar een harmonieuze woonplek.

EEN UITNODIGING OM TE BEZICHTIGEN
Kun je jezelf al voorstellen in dit huis? Zie je de tuin al voor je als jouw persoonlijke zonplekje? Of de kinderen die veilig spelen in de buurt? Neem dan contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de sfeer en het comfort van deze woning. Dit huis staat klaar om van jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Is dit de plek waar jij je thuis gaat voelen? Kom kijken en laat je overtuigen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 112
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 112
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn