Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Toekomstbestendige bungalow met een grote tuin van maar liefst 420 m² te koop in de rustige groene wijk Kerschoten. Deze woning is volledig verbouwd in 2009 en beschikt over talloze verbeteringen, zoals een nieuwe keuken, asbestsanering en isolatiemaatregelen. De bungalow heeft verder een lichte woonkamer, nette keuken, 4 slaapkamers, de badkamer en een aangebouwde garage.

Kortom, deze toekomstbestendige bungalow met grote tuin is een ideale woning voor wie op zoek is naar comfort, rust en een groene omgeving. Neem snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst in de ruime entree, bereik je de lichte woonkamer met openslaande deuren naar de grote tuin. 

De prachtige woonkamer is voorzien van een gezellige haard en heeft voldoende ruimte voor zowel een zit- als eethoek. De keurige afwerking geeft deze ruimte een smaakvolle uitstraling die direct uitnodigt om te ontspannen en te genieten. Met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, is deze woonkamer de perfecte plek om te genieten van een warme en gastvrije sfeer. 

De open keuken, geplaatst in 2009, is van goede kwaliteit en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zo kun je hier rekenen op een kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser.

Op de begane grond bevinden zich ook een neutraal afgewerkte badkamer en 2 slaapkamers met een modern toilet ertussen. De badkamer is uitgerust met een douche en een dubbel wastafelmeubel. Levensloopbestendig wonen behoort hier dus zeker tot de mogelijkheden!

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treffen we een overloop met CV-ketel en toegang tot 2 ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer een aangrenzend toilet heeft met een dubbele wastafel. De kamers hebben een verzorgde afwerking.

Tuin
Deze fraaie tuin is een waar paradijs voor iedere tuinliefhebber. Met een oppervlakte van maar liefst 420 m² is er genoeg ruimte om te genieten van de buitenlucht en het groen om je heen. Wat deze tuin nog mooier maakt, is de ligging op het zuiden. Hierdoor geniet je de hele dag door van de zonnestralen die je tuin verlichten en verwarmen. De tuin is verder aangelegd met beplanting, gazon en een bestraat terras. Ook zijn er voorzieningen voor water-en elektra in de tuin aanwezig.

Daarnaast is er een aangebouwde garage en berging met elektra aanwezig. Aan opbergruimte heb je hier dus geen gebrek.

Locatie
Ontdek de rust en groene omgeving van de prachtige wijk Kerschoten. Deze kindvriendelijke buurt is de ideale plek om te genieten van het stadsleven zonder de drukte en het lawaai. 

Met zijn groene omgeving, is de wijk Kerschoten perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en rustige omgeving. Kinderen kunnen hier zorgeloos buiten spelen terwijl jij geniet van de rust om je heen. Daarnaast zijn alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Het winkelcentrum Kerschoten ligt letterlijk om de hoek, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Van een apotheek tot diverse supermarkten en zelfs een groenteboer, alles is hier te vinden.

Ook de bereikbaarheid van de wijk is fantastisch. Met diverse uitvalswegen op slechts enkele minuten rijden, ben je zo op je bestemming. Of je nu naar het centrum van de stad wilt of naar een nabijgelegen stad, alles is gemakkelijk en snel te bereiken.

Bijzonderheden:

- In 2009 zijn er voorzetwanden geplaatst met isolatie, en is het dak en de verdieping geïsoleerd.  

De woning heeft een definitief energielabel, te weten D. Dit verloopt op 23-08-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 562

Overige

Perceel oppervlakte 775
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 562

Overige

Perceel oppervlakte 775
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wooninfluencers

Laden..