Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ:


Keurig onderhouden appartement voorzien van o.a LIFT, airconditioning, ruime slaapkamers, moderne keuken, badkamer met inloopdouche en een heerlijk ruim balkon met middag en avondzonnetje.
Op loopafstand bevinden zich winkels, openbaar vervoer, gezondheidscentrum ( apotheek, huisarts, fysiotherapeut) etc.


Indeling:

Begane grond:

Keurig verzorgde centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en lift. Dit appartementencomplex is voorzien van een elektronisch beveiligd toegangssysteem.
Verder bevindt zich op de begane grond een ruime privéberging.


6e woonlaag (LIFT)

Vanuit de entree/hal met garderobe is toegang tot de ruime doorzonwoonkamer en de semi open keuken.
De woonkamer beschikt over een airco unit (bouwjaar) 2020. Vanuit deze woonkamer met veel lichtinval, is er middels een toegangsdeur toegang tot het zéér ruime en gezellige balkon welke is gelegen op het oosten. Dit balkon omvat de volle breedte van het appartement (bijna 9 meter!).

De keuken, is voorzien van een witte keukenopstelling met diverse apparatuur zoals een inductie kookplaat (4 zones) RVS afzuigkap, spoelunit met een ééngreepsmengkraan.

Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken. hier bevindt zich de wasmachine- en drogeraansluiting alsmede de boiler (80 liter, eigendom, bouwjaar 2017).


Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. 2 zijn samengevoegd waardoor er 1 royale slaapkamer is ontstaan. Deze is eventueel weer op te splitsen in 2 slaapkamers. Deze royale slaapkamer is gelegen aan de balkonzijde. 1 slaapkamer is gelegen aan de galerijzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer.

Op het tussenportaal is een separate bergkast aanwezig welke momenteel wordt gebruikt als inloopgarderobe.
De volledig betegelde badkamer biedt ruimte aan een inloopdouche & een stijlvol badkamermeubel.
Het toilet is separaat gelegen en voorzien van een hangcloset.


Balkon:

Het brede balkon is gelegen op het westen waardoor men geniet van de middag- en avondzon. De vloer van het balkon is voorzien vlonders. Verder hangt hier en zonnescherm ( handbediend).


Algemeen:

Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met draai-kiep functie, geheel voorzien van isolerend glas. Het appartement is grotendeels (met uitzondering van het grote raam in de woonkamer) voorzien van rolluiken.
De verwarming is geregeld via blokverwarming. Tevens kan er via de airco units verwarmd worden.
Gezien het appartement op de bovenste etage is gelegen, heeft men geen bovenburen en geniet van een fantastisch uitzicht over de groene omgeving.


VVE bijdrage:

De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 196,42 per maand incl watergebruik, onderhoudskosten, schoonmaak algemene ruimtes, opstalverzekering, glasverzekering, administratie kosten en reservering groot onderhoud. Daarnaast betaald men € 65,- voorschot stookkosten. (blokverwarming) . Dit voorschot wordt achteraf verrekend door middel van warmtemeters.
De VvE is bezig met een duurzaamheidsplan. Dit gaat over isolatiemaatregelen van het dak, gevels en vloerisolatie. Dit zal in de komende jaren meer vorm gaan krijgen hoe dit eruit gaat zien.

Het saldo van de VvE reserve is positief.


Aanvaarding:

Op korte termijn.


Energielabel:

De woning heeft een energielabel C.


Kenmerken:

• Ruim appartement
• Voorzien van een lift
• Witte keukenopstelling met diverse apparatuur
• Badkamer met inloopdouche
• Ruime doorzonwoonkamer
• 2 royale slaapkamers
• Extra ruim balkon met uitzicht
• Winkels en openbaar vervoer direct “naast de deur”
• Ruime parkeergelegenheid (gratis) aan de achterzijde van het complex



Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 295
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 295
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Blokverwarming
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?