Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Staat ruimtelijk wonen in een groene woonomgeving hoog op jouw lijstje? Dan is dit waarschijnlijk de woning waar jij al lange tijd op wacht. Maak kennis met Eikendreef 16 in Haelen! Hier behoort levensloopbestendig genieten absoluut tot de mogelijkheden.

De begane grond is ingericht met een sfeervolle woonkamer, multifunctionele ruimte, nette keuken met praktische bijkeuken, drie slaapkamers, eerste badkamer en de woning wordt rondom omgeven door een zonnige tuin met een overkapping. In het souterrain bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer. Daarnaast parkeer je de eigen auto’s eenvoudig in de dubbele garage.

Kom een kijkje nemen en laat je betoveren door deze woning midden in een groenrijke omgeving.

Indeling

Welkom
Het woongeluk begint eigenlijk al bij het inrijden van de straat – een rustige omgeving met hoge bomen langs de weg. De woning is uitgerust met een oprit en een dubbele garage voorzien van individuele elektrische poorten. Kortom, geen parkeerstress voor het gezin én je gasten!

Hang je jas op in de ruime hal en ontdek de woning vanuit hier. De tussendeuren verlenen toegang tot de woonkamer en de trap daalt af naar het souterrain. Vervolgens brengt de andere trap in de hal je middels drie treden naar een hoger niveau waar de drie slaapkamers, badkamer en een aparte toiletruimte zich bevinden. Tot slot voorziet de vloerverwarming de gehele begane grond van een aangename temperatuur.

Wonen
In de woonkamer zorgen de grote rondom geplaatste ramen en de glazen schuifpui voor prachtig uitzicht op de groenrijke woonomgeving. Dat betekent dus volop genieten van alle seizoenen vanuit de leefruimte! De woonkamer is lekker ruim en netjes afgewerkt in lichte kleurtinten. Daarnaast zorgt de open haard in het midden van de ruimte voor extra sfeer en warmte.

Grenzend aan de eetkamer beschik je over een fijne ruimte die bijvoorbeeld als rustige thuiswerkplek of hobbyruimte kan dienen. Ook hier biedt de glazen schuifpui zicht en toegang tot de tuin.

Koken
Voor de oude vertrouwde of nieuwe recepten zit je helemaal goed in de nette keuken! De fraaie Italiaanse design keuken van Scavolini staat in een dubbele wandopstelling en is voorzien van o.a. een 5-pits gasfornuis met oven en wokbrander en een vaatwasser.

Kom verder naar de praktische bijkeuken met een keukenblok, de witgoedaansluiting en een buitendeur naar de tuin.

Slapen
De drie slaapkamers op de begane grond variëren in grootte en zijn allen aangenaam licht door de aanwezige ramen. Dat wordt uitgerust wakker worden en meteen genieten van het groenrijke uitzicht.

Voor een frisse start van de dag breng je een bezoek aan de verzorgde badkamer. De ruimte is volledig betegeld en ingericht met een douche, dubbele wastafel en een toilet. In de hal is nog een aparte toiletruimte gesitueerd.

Mogelijkheden
In het souterrain zijn de overige twee volwaardige slaapkamers te vinden. En daarnaast ook nog een extra ruimte ingericht met een keukenblok en een vaste kast met de cv-opstelling. Je zou hier een extra woonruimte kunnen realiseren voor bijvoorbeeld oudere kinderen.

Daarnaast bevindt zich hier een tweede badkamer. De ruimte is netjes doch gedateerd afgewerkt en ingericht met een ligbad, douche en een wastafel.

Genieten
Wanneer de zon zich laat zien speelt het dagelijks leven zich af in de achtertuin op het zuiden. Het geheel is verzorgd aangelegd met een combinatie van bestrating, gras, hoge bomen en een gezellige overkapping met zithoek. Dit alles zorgt voor de ultieme buitenbeleving en alle ruimte voor jou en het gezin! Vervolgens berg je de tuinspullen gemakkelijk op in de losse berging.

De dubbele garage is geïsoleerd en wordt verwarmd.
Groenrijk
Je komt te wonen in een schitterende omgeving in het villapark van Haelen en aan de rand van het dorp op loopafstand van "het Leudal" één van Nederlands fraaiste natuurgebieden.

De woonwijk is erg rustig, zeer groen en er staan uitsluitend vrijstaande woningen op ruime percelen. Daarnaast ligt de woning nabij het centrum van Haelen op 5 minuten afstand van twee supermarkten en diverse andere winkels, plus een basisschool. Het stadscentrum van Roermond is slechts op 15 autominuten afstand gelegen en ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Bijzonderheden
De spouwmuur is gedeeltelijk geïsoleerd. Het is mogelijk om de spouwmuur geheel te laten isoleren. Tot slot is het dak geschikt voor zonnepanelen en de begane grond wordt verwarmd middels vloerverwarming, waarschijnlijk is dit dus prima te combineren met een hybride warmtepomp.

- Zeer fraai gelegen
- Veel privacy
- Dubbele garage
- Geheel gerenoveerd vanaf 2002
- Energielabel D.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 980

Overige

Perceel oppervlakte 1545
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 230
Inhoud woonhuis 980

Overige

Perceel oppervlakte 1545
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond