Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voor de verkoper van deze woning zijn wij op zoek naar de passende MATCH. Op dit moment is deze woning alleen te koop voor degene die een twee-onder-een kap of vrijstaande woning in Beringe, Panningen, Helden, Egchel of Koningslust kan aanbieden. Deze woning moet beschikken over een bijkeuken of een garage die aan het huis vast zit, een eigen oprit en de badkamer beschikt over een ligbad of de mogelijkheid dit te realiseren. De maximale koopprijs mag € 360.000,- bedragen mits de woning helemaal instapklaar is. Denk jij een MATCH te hebben? Wij komen graag met je in contact!

ALGEMEEN
Deze leuke tussenwoning is instapklaar! Door de ligging in een rustige straat met een speeltuintje voor de deur en het centrum met basisschool op loopafstand is dit de ideale gezinswoning of een fijne woning voor mensen die wat kleiner willen gaan wonen. De leefruimte op de begane grond bestaat uit een ruime woonkamer met een aparte keuken. Op de eerste verdieping liggen drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. De zolder is bereikbaar met een vlizotrap en biedt lekker veel opbergruimte. De achtertuin is vorig jaar nog opnieuw aangelegd en heeft een nieuwe schutting. Hier kun je dus heerlijk in het zonnetje genieten!

In 2015 en 2016 zijn alle ‘grote verbouwingen’ in deze fijne woning gedaan. Er is toen een nieuwe keuken geplaatst inclusief een nieuwe pui naar de tuin, een nieuwe badkamer, nieuwe vloeren op de begane grond en de keuken is opnieuw gestuct. Enkele jaren geleden is ook een gescheiden afvoer van het regenwater en rioolwater gemaakt. Vorig jaar én dit jaar zijn nog de puntjes op de i gezet door middel van een vernieuwde meterkast, nieuwe schutting en een nieuwe deur in de berging. Beringe is een rustig dorpje met een paar cafés, restaurants en een basisschool. Voor de benodigde boodschappen kun je terecht in het nabijgelegen Panningen of Meijel. Via de N275 ben je bovendien in nog geen 15 autominuten bij de oprit van de A67 richting Venlo of Eindhoven en de A2 richting Zuid-Limburg.

BEGANE GROND:

ENTREE
Je betreedt de woning via de voordeur die uitkomt in de hal. Hier is recent de meterkast nog vervangen en heeft nu 8 groepen. De toiletruimte is in 2022 volledig aangepakt en ziet er modern en strak uit met de donkere vloer, witte wanden en ingebouwde nis in de achterwand. Onder de trap ligt een handige trapkast die ideaal is voor het opbergen van bijvoorbeeld provisie en schoonmaakspullen. Via de hal heb je toegang tot de woonkamer of de keuken. Via een luik in de vloer bij de voordeur is de kruipruimte te betreden.

WOONKAMER
De ruime woonkamer heeft aan de voorkant en aan de achterkant een grote raampartij waardoor er lekker veel licht naar binnen komt. De kozijnen zijn allemaal van kunststof en dus onderhoudsvrij. De ramen die geopend kunnen worden zijn allemaal voorzien van een vliegenhor. Het raam aan de achterkant is recent voorzien van een nieuwe rolluik. Op de gehele begane grond ligt een laminaatvloer in een lichte en neutrale kleur en alle wanden zijn netjes gestuct.

KEUKEN
De keuken is in 2015 vernieuwd en zo netjes onderhouden dat hij er nog steeds als nieuw uit ziet. In de keuken heb je de beschikking over een vierpits gasfornuis met afzuigkap, een oven en een koelkast met vriesvak. Het kunststof aanrechtblad biedt veel werkruimte en in de vele keukenkastjes is meer dan genoeg plek voor je keukengerei, potten en pannen. Aan het gezellige barretje kun je ’s morgens lekker ontbijten. Via de keuken kun je de tuin inlopen.

VERDIEPING:
De trap in de hal leidt naar de verdieping met drie slaapkamers en de badkamer. Boven de overloop is een luik met vlizotrap aanwezig dat naar de bergzolder leidt. Hier kun je veel spullen kwijt die je niet zo snel nodig hebt. Op de zolder is ook nog een kamer beschikbaar. Door middel van het plaatsen van een vaste trap (en eventueel een dakkapel) kun je hier nog een ruime vierde slaapkamer creëren.

SLAAPKAMERS
Alle slaapkamers zijn voorzien van twee ramen waarvan één draaikiepvenster met hor. De grootste slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft bovendien een (recent vernieuwde) rolluik. De kleinste slaapkamer is momenteel in gebruik als wasruimte en heeft dus ook een aansluiting voor een wasmachine. Op de slaapkamers en de overloop ligt een laminaatvloer.

BADKAMER
De badkamer is volledig betegeld met donkere tegels voor de vloer en grote witte tegels tegen de wanden wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Er is een ligbad met inklapbare douchewand aanwezig, een wastafel met meubel, een toilet en een designradiator. Een klein raam zorgt voor de nodige ontluchting en er is ook mechanische ventilatie aanwezig.

TUIN:
De zonnige achtertuin is vorig jaar opnieuw aangelegd en onderhoudsvriendelijk met een klein gazon, plantenborders, een terras en een nieuwe schutting. Doordat de tuin op het zuiden ligt is hier een groot deel van de dag de zon aanwezig. Achterin de tuin ligt een handige (fietsen)berging, voorzien van elektra, waarvan de deur onlangs nog vervangen is. De tuin is volledig omheind en heeft een vrije achterom middels een brandgang achter de woningen. In de tuin zijn diverse stopcontacten aanwezig, verlichting en een buitenkraan.

OVERIGE INFORMATIE:

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel D.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is prima. De woning is geheel instapklaar en netjes bijgehouden.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Nefit CV ketel uit 2015. De woning bestaat volledig uit kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning is vanuit de bouw geïsoleerd volgens de toen geldende norm. Er is een recente offerte aanwezig voor het isoleren van de buitenmuren.

LIGGING:
De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke straat op loopafstand van het centrum van Beringe.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 403
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 135
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 403
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 135
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

De nieuwste koopwoningen in Beringe