Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voor de verkoper van dit appartement zijn wij op zoek naar een passende MATCH!
Momenteel is dit appartement alleen te koop voor degene die een vrijstaande woning of een ruime 2 onder 1 kap woning in de bebouwde kom van Meijel kan aanbieden met minimaal 3 slaapkamers en een garage c.q. berging, op een perceel van minimaal 350 m². Denk jij een MATCH te hebben? Wij komen graag met je in contact!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op nog geen 500 meter lopen van het centrum van Meijel ligt dit mooie appartement in een complex dat pas in maart 2021 is opgeleverd en dus nog praktisch nieuw! Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en in het complex is een lift aanwezig waardoor ook minder-validen makkelijk toegang hebben. De woning bestaat uit een ruime, lichte woonkamer met een luxe open keuken en schuifdeuren naar het balkon waar genoeg plaats is voor een leuk zitje. De royale slaapkamer heeft een handige inbouwkast. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een wasbak en twee grote kasten. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. Onder het appartementencomplex liggen de bergingen en voor het complex zijn toegewezen parkeerplaatsen beschikbaar.

ALGEMEEN:
In het centrum van Meijel vind je een diversiteit aan winkels, restaurants en terrasjes waar je allemaal te voet naar toe kunt. Bovendien loop je ook zo het buitengebied in want dat begint al aan het einde van de straat. Ook ligt er een bos in de nabije omgeving. Meijel ligt bovendien erg gunstig ten opzichte van meerdere grote steden. Binnen 15 autominuten ben je bij de oprit van de A67 richting Eindhoven en Venlo/Duitsland en de A2 richting Zuid-Limburg.

De VVE kosten bedragen 154 euro per maand en voor de parkeerplaats zijn de kosten 11 euro per maand.


BEGANE GROND:
Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich de centrale entree met brievenbussen, het trappenhuis en de lift.


ENTREE
Aan de gezamenlijke gang ligt de voordeur die toegang geeft tot het appartement. Je komt binnen in de hal waar een pvc vloer met vloerverwarming ligt die drempelloos is doorgelegd in het hele appartement. Aan de linkerkant bevinden zich het toilet en de badkamer en aan de rechterkant de slaapkamer. Rechtdoor ligt de woonkamer met open keuken.

WOONKAMER EN KEUKEN
In de woonkamer komt lekker veel licht binnen door de grote glazen schuifpui en een draaikiepraam. Via de schuifpui kun je het balkon betreden dat over bijna de hele breedte van de woonkamer ligt.
De luxe open keuken is uitgevoerd in hoogglans-wit met een donkeren stenen aanrechtblad. In de keuken beschik je over een inductiefornuis met afzuigkap, een koelkast en een combi-oven met grill. Naast de keuken ligt nog een handige bergruimte waar ook de CV ketel hangt (Intergas 2020).

BADKAMER
De moderne badkamer heeft een donkere tegelvloer met vloerverwarming en lichte wandtegels. In de badkamer heb je de beschikking over een inloopdouche met glazen wanden, een wasbak met spiegelkast en twee langwerpige opbergkasten en een designradiator. De witgoedaansluitingen voor zowel een wasmachine als een droger bevinden zich ook in de badkamer.
Het toilet ligt naast de badkamer in een separate ruimte.

SLAAPKAMER
De slaapkamer heeft twee raampartijen waarvan één met draaikiepfunctie en vliegenhor. In de slaapkamer is een grote inbouwkast gemaakt met vier schuifdeuren zodat je hier veel ruimte hebt om kleding en spullen in op te bergen.


BERGING:
In de kelder is er voor ieder appartement een eigen berging aanwezig die met de trap en met de lift bereikbaar is. De berging is voorzien van een accu-oplaadpunt.


OVERIGE INFORMATIE:

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel A.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is uitstekend. De woning is in maart 2021 pas opgeleverd en dus nog praktisch nieuw.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een CV ketel (Intergas 2020) en vloerverwarming in het gehele appartement. Zowel de vloeren als de muren en daken zijn allemaal volledig geïsoleerd en de houten kozijnen bevatten HR++ glas.

LIGGING:
Het appartementencomplex ligt op nog geen 500 meter van het centrum van Meijel waardoor alle voorzieningen te voet bereikbaar zijn.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 219
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 219
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?