Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze prachtige vakantiewoning van het type 7-persoons Comfort bevindt zich op Buitenhof de Leistert in Midden-Limburg. Het park biedt luxe vakantieboerderijen in Limburgse boerderijstijl en een breed scala aan centrumvoorzieningen op korte afstand van de accommodatie. Gebouwd in 2011 op een ruim perceel van 500m2 eigen grond, biedt deze woning een gebruiksoppervlakte van ongeveer 103m2.

De aankoop van deze vakantiewoning dient als investering met mogelijkheden voor verhuur en eigen gebruik. Buitenhof De Leistert biedt aantrekkelijke verhuurmogelijkheden met een lopend verhuurcontract dat deelname aan een verhuurderspool omvat, resulterend in een solide rendement.

Het 5-sterrenpark Buitenhof de Leistert met smaakvolle vakantieboerderijen biedt een luxe ervaring te midden van de natuur, gunstig gelegen in het Bourgondische Limburg. Het park bevindt zich op een goede rijafstand van steden zoals Weert, Venlo, Roermond, Maastricht, Eindhoven en Düsseldorf, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel jong als oud.

In het kort:
• Zakelijke investering met eigen gebruiksmogelijkheden;
• Aantrekkelijke verhuurrendementen;
• Volledig gemeubileerd;
• Onderhoud uitstekend op orde;
• Sfeervolle authentieke Limburgse vakantieboerderijen;
• Prachtig 5-sterren vakantiepark met uitstekende faciliteiten;
• Centraal gelegen in Leudal, tussen Venlo, Weert en Roermond.

Begane grond:
De ruime centrale hal biedt toegang tot bijna alle ruimtes, inclusief een meterkast met WiFi-punt. Het gastentoilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De ruime woonkamer heeft een sfeervolle tegelvloer, een flatscreen televisie en openslaande deuren naar de tuin.
De open keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich een ruime berging met CV-installatie en plek voor fietsen.
Via de hal zijn ook de hoofdslaapkamer en de eerste badkamer te bereiken. De slaapkamer is voorzien van een tv, terwijl de badkamer is uitgerust met een inloopdouche, vaste wastafel en designradiator.

Vanuit de woonkamer en de berging is de tuin te bereiken. De privacyvolle tuin is ingericht met terrasbestrating, gazon, een dicht begroeide haag en een aantal struiken.

Eerste verdieping:
Via een open beukenhouten trap in de centrale hal bereikt men de overloop. Vanaf hier zijn twee slaapkamers, een tweede apart toilet en een badkamer toegankelijk, geschikt voor in totaal 5 personen. De slaapkamers zijn ruim en comfortabel. De grote badkamer is modern betegeld en voorzien van een ligbad met douchecombinatie, dubbele wastafel en designradiator.

Interieur:
De vakantiewoning wordt volledig gemeubileerd aangeboden, inclusief huishoudelijke apparatuur, keukengerei en een flatscreen televisie.

Bijzonderheden:
De centrale verwarming is uitgerust met vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste verdieping, regelbaar per ruimte via een thermostaat. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Buitenhof de Leistert beschikt over een glasvezelnetwerk en een goed wifi-netwerk. Een eigen oprit is beschikbaar voor de deur.

Algemene informatie:
Recreatiepark Buitenhof de Leistert biedt luxe vakantieboerderijen en uitstekende faciliteiten, gunstig gelegen in het Leudal tussen Venlo, Weert en Roermond.

Naast rust en ruimte biedt het park uitstekende faciliteiten, zoals een gerenoveerd subtropisch zwembad, indoor speeljungle, diverse horecagelegenheden, waterspeeltuin, sportveld, midgetgolf, bowling, recreatieplas, tennis, visvijver, en diverse winkels.

Het park geniet van een prachtige ligging in het Leudal, dicht bij het grootste Designer Outlet center van Europa in Roermond en de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, evenals het natuurreservaat het Leudal.

Verhuur en belegging:
U dient de boerderij te verhuren middels een huurovereenkomst met bemiddeling door de Leistert. Er is een aanwezige huurovereenkomst nog lopend tot 2027.
Stichting Buitenhof de Leistert wordt beheerd en verhuurd door Stichting de Leistert. De stichting is eigenaar en beheerder van de wegen, de groenvoorzieningen en centrale voorzieningen in het park. Deze worden ook keurig door de Stichting onderhouden. Hiervoor betalen eigenaren een parkbijdrage van € 580 per kwartaal.

Ook de verhuur wordt verzorgd door de stichting. Hiervoor betaalt de eigenaar servicekosten van € 645,54 per kwartaal. Hier zijn zaken zoals een grote schoonmaak, raamzeemservice, tuinonderhoud en het reinigen van de dakgoten bij inbegrepen.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 500
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 500
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert