Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Deze energieneutrale vrijstaande woning is gesitueerd op een fraai hoekperceel van 372 m², is uniek in zijn soort en opvallend door de ruimte en ligging. De woning is gelegen aan een groen plantsoen in een rustige en moderne nieuwbouwwijk "Startebos" in het pittoreske dorp Meijel. Door zowel een multifunctionele ruimte (nu in gebruik als kantoor) en een ruimte met alle aansluitingen voor het realiseren van een badkamer op de begane grond is de woning tevens uitstekend geschikt voor gelijkvloers wonen. Het inpandig bereikbaar bijgebouw is nu in gebruik als kantoorruimte met een vaste trap naar de zolderruimte en heeft een eigen ingang, eigen toilet en de mogelijkheid tot het realiseren van een pantry/keuken. Deze woning biedt met zeer geringe aanpassingen zelfs de mogelijkheid tot het realiseren van maar liefst 7 comfortabele slaapkamers met daarbij een optimaal woongenot met luxe, rust en privacy! De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Meijel in de directe omgeving van bos, weilanden en speeltuinen. Meijel is gunstig gelegen t.o.v. de belangrijke verbindingswegen N279 (richting Helmond) en de A67 (richting Eindhoven-Venlo).


Indeling:

BEGANE GROND: De voorzijde van het huis heeft een brede oprit met een fraaie carport. Een opvallend detail is de fraai met hardsteen ornamenten omlijste voordeur en omlijste raampartij alsook de ingebouwde brievenbus. De gehele benedenverdieping is afgewerkt met een moderne pvc-vloer inclusief vloerverwarming (en koeling in de zomer), stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De uitgebreide meterkast (voorzien van voldoende automaat groepen, internetaansluitingen voor het hele huis) bevindt zich ook in de hal. Een uitstekend afgewerkte houten trap leidt naar de eerste verdieping. In de hal bevindt zich tevens het gastentoilet welke geheel is afgewerkt met wandcloset en fonteintje. Via de hal zijn de woonkamer en open leefkeuken te bereiken. De vele raampartijen en schuifpui zorgen voor veel en prettige lichtinval over de Living. De keuken is ingedeeld met een wandopstelling en is voorzien van een composieten werkblad, spoelbak en luxe inbouwapparatuur; een recent vervangen Siemens koelkast (2023), een AEG vaatwasser (2022) en een AEG combimagnetron (2022). Ook heeft de keuken een eiland, welke eveneens is voorzien van een composieten werkblad, inductiekookplaat, RVS afzuigkap en diverse soft close lades. De vanuit de keuken toegankelijke trapkast is een voortreffelijk ruime voorraadkast, waardoor de keuken veel bergruimte biedt. Aan één zijde van het kookeiland is een zitmogelijkheid gecreëerd.

Via de bijkeuken met witgoedaansluitingen is er een verbinding naar het bijgebouw. Dit bijgebouw is ingedeeld met een portaal met eigen entree, technische ruimte, multifunctionele ruimte waar nu de diepvries en extra koelkast staan opgesteld en welke tevens een doorgang tot het 2e toilet op de begane grond faciliteert. Grote kantoorruimte welke eveneens geschikt is als praktijk aan huis of als slaapkamer op de begane grond. Hier bevindt zich een vaste trap naar de bovenverdieping welke nu als bergzolder in gebruik is maar uitstekend dienst kan doen als extra woonruimte (bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbyruimte). Hier staat een van de twee omvormers opgesteld t.b.v. de zonnepanelen.


EERSTE VERDIEPING: De eerste verdieping is zeer netjes afgewerkt door middel van een hoge kwaliteit PVC-vloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Een lichte overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, toiletruimte en de badkamer. De ouderslaapkamer aan de linkerzijde is over de gehele diepte van de woning gelegen waardoor deze tevens op te delen valt in 2 kamers. Het plaatsen van enkel een tussenwand volstaat, de kamer is reeds voorzien van een dubbele deur. De slaapkamer aan de rechterzijde bevat een grote raampartij met veel lichtinval, waardoor deze kamer tevens goed gebruikt kan worden als studeerkamer. De kunststof ramen op de slaapkamers zijn uitgevoerd met ingebouwde rolluiken. De lichte en ruime overloop is voorzien van massief houten, hoge deuren alsmede de trapopgang naar de 2e verdieping. Het sanitair bestaat op deze verdieping uit een separaat modern (derde) toilet en een ruime badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van vloerverwarming en is ingericht met een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel in een badkamermeubel.

TWEEDE VERDIEPING: De 2e verdieping is afgewerkt met een laminaat-vloer en de plafonds zijn afgewerkt met geïsoleerde dakplaten. Deze verdieping is ingericht met een ruime overloop voorzien van open bergruimte en biedt toegang tot een 3e en een 4e slaapkamer. Beide slaapkamers hebben een gevelraam met prettig uitzicht. Op de 4e slaapkamer staat een van de twee omvormers opgesteld t.b.v. de zonnepanelen.

BUITENGEDEELTE: De prettig aangelegde achtertuin biedt volop zonuren, rust en privacy door zijn inrichting. De tuin is voorzien van een gazon en heeft een afsluitbare achterom alsmede een hoogwaardige, zeer fraaie terrasoverkapping welke prettig is af te sluiten met glazen schuifpuien (2022). De achtertuin is tevens ingericht met een kunststof tuimhuis, diverse water- en elektrapunten en een waterput met grondwaterpomp. Door de vrije achterom kan de woning op een praktische manier met de fiets en een afvalcontainer aan de achterzijde bereikt worden. Aan de voorzijde van de woning is een praktische carport gelegen welke tevens van een oplaadpunt voor een elektrische auto is voorzien. De voor- en achtertuin van deze woning zijn onderhoudsvriendelijk.

BIJZONDERHEDEN:
* Woonoppervlakte circa 181 m2;
* Inhoud circa 748 m3;
* Zeer fijne woonlocatie met prachtig wijds uitzicht over de wijk met op de achtergrond het bosgebied;
* Een overdekt terras van circa 32 m2 welke is voorzien van glazen schuifwanden en een lichtstraat;
* Zeer onderhoudsarm en goed onderhouden woning;
* Massieve binnendeuren gehele woning;
* Energielabel A+++ door optimale isolatie, warmtepomp, boiler (2022) en in totaal 33 pv-cellen (21x 2017 + 12x in 2022);
* Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en door middel van de warmtepomp is de vloer in de zomer tevens te koelen;
* Gasleiding is in 2022 verwijderd;
* De woning geniet een hoog en luxe afwerkingsniveau en is instap klaar te noemen met doorlopende pvc-vloeren en recent schilderwerk;
* De tuin is voorzien van een eigen waterput (ca. 8 meter diep) en grondwaterpomp;
* De woning heeft een laadsysteem voor een elektrische auto.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 748
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 372
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 19
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 748
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 372
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 19
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?