Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In deze verrassend ruime twee onder één kapwoning heb je op de begane grond de beschikking over een extra ruimte achter de garage! Momenteel is deze in gebruik als kunstatelier maar dit zou ook een fijne speelkamer/computerkamer, tuinkamer of gastenverblijf kunnen worden. In 2018 is de begane grond grotendeels aangepakt door het plaatsen van een nieuwe keuken, gedeeltelijk nieuwe vloer en alle muren zijn strak gestuct. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is te bereiken door middel van een vlizotrap. De tuin is in 2021 opnieuw aangelegd met een loungehoek, terras en leuke leibomen. Op het dak zijn in 2023 17 zonnepanelen gelegd.

ALGEMEEN:
Deze fijne woning ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van het centrum van Meijel waar diverse winkels, supermarkten, restaurants, terrasjes en de basisschool liggen. De woonwijk is kindvriendelijk ingericht en direct om de hoek ligt een leuke speeltuin en ook loop je binnen enkele minuten al het buitengebied in. Meijel ligt erg gunstig ten opzichte van meerdere grote steden. In minder dan 15 autominuten rij je naar de A67 richting Eindhoven en Venlo/Duitsland en de A2 naar Zuid-Limburg.

De verkoper aan het woord: “We hebben hier 22 jaar met veel plezier gewoond, favoriete plekken in huis zijn de fijne centrale leefkeuken en tuin. In het voorjaar kun je in de tuin al vroeg genieten van de eerste zonnestralen en ook in het najaar blijft het lekker lang aangenaam".

BEGANE GROND:

ENTREE
Via de oprit en de voortuin loop je naar de voordeur die toegang geeft tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast met aansluiting op het glasvezelnetwerk. De meterkast is in 2015 vernieuwd met een nieuwe groepenkast en een krachtstoomaansluiting. De betegelde toiletruimte heeft een wandtoilet en fonteintje en in de trapkast hangt een lamp die automatisch aan en uit gaat. Via een luik bij de voordeur kun je de kruipruimte betreden.

WOONKAMER EN KEUKEN
De ruime woonkamer heeft een grote raampartij aan de voorkant van de woning en aan de zijkant. Aan de voorkant kan een bovenlicht op kiepstand gezet worden en het zijraam heeft een draaikiepfunctie met hor. In de woonkamer ligt een prachtige houten vloer en in 2018 zijn de wanden netjes strak gestuct.
De luxe keuken bevindt zich in de aanbouw en is in 2018 geplaatst. Keuken en woonkamer zijn van elkaar te scheiden middels moderne schuifdeuren. De keuken bestaat uit een vierpits inductiefornuis met een rvs afzuigkap die extra hoog, in het plafond, geplaatst is, een vaatwasser, een close-in boiler, een extra grote oven en een extra grote koelkast. In de diverse keukenkastjes en -lades is genoeg plaats om alle keukenspullen en provisie op te bergen. De verlichting in de woonkamer en de keuken is dimbaar. De tegelvloer loopt drempelloos door naar de bijkeuken. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en is er nog genoeg plaats voor een vriezer, een extra koelkast of een grote kast. Via de bijkeuken heb je toegang tot de oprit, de garage en de tuin.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Via de garage of de tuin kun je de multifunctionele ruimte betreden. Deze fijne ruimte is in 2015 volledig aangepakt en momenteel in gebruik als kunstatelier maar is voor diverse doeleinden geschikt. Doordat de ruimte geïsoleerd is en verwarmd kan worden zou deze ook geschikt zijn als speelkamer of computerkamer voor de kinderen of als gastenverblijf. Omdat de ruimte via de openslaande deuren in directe verbinding staat met de tuin kun je hier ook een fijne tuinkamer van maken. Er is hier een keukenblokje aanwezig met een close-in boiler van 10 liter en de vloer is voorzien van laminaat.

Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. Via een luik met vlizotrap boven de overloop bereik je de ruime bergzolder waar de Nefit CV ketel hangt (2014). Op deze zolder kun je veel spullen opbergen die je niet zo snel nodig hebt.

SLAAPKAMERS
In twee van de drie slaapkamers past met gemak een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De slaapkamer aan de voorkant heeft een balkondeur (met hordeur)en daarnaast nog een grote raampartij die beiden voorzien zijn van een rolluik. De grootste slaapkamer aan de achterkant heeft drie ramen waarvan één met draaikiepfunctie en een zogenaamd verhuisraam die allemaal voorzien zijn van een rolluik. De derde slaapkamer is iets kleiner dan de andere twee en heeft ook een groot verhuisraam met rolluik. In deze slaapkamer is een handige muurkast aanwezig. De ruimte van deze muurkast is in diverse woningen in de straat gebruikt om een vaste zoldertrap te realiseren dus dit behoort ook nog tot de mogelijkheden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

BADKAMER
De badkamer is tijdloos ingericht met donkere vloertegels en lichte wandtegels. In de badkamer heb je de beschikking over een douchecabine met glazen wand, een toilet, een wastafel met meubel, een designradiator en mechanische ventilatie. Het smalle draaikiepraam is voorzien van melkglas zodat je geen last hebt van inkijk.

De tuin is in 2021 volledig vernieuwd. Direct achter de woning is een terras gecreëerd waar je heerlijk in de zon kunt zitten én in de schaduw als je het handbediende zonnescherm uitschuift. Achterin de tuin is een fijne loungehoek gemaakt met een overkapping van lamellen die je open en dicht kunt doen naar gelang de hoeveelheid zon die je op het terras wilt. Het groen in de tuin bestaat uit een stuk kunstgras, twee leuke leibomen die ook nog voor extra privacy zorgen, een mooie vijgenboom die in de zomer prachtig in bloei staat en diverse andere planten in de aangelegde borders. De tuin is volledig omheind met houten schuttingdelen in 2021 en heeft diverse stopcontacten, verlichting en een buitenkraan.

GARAGE:
De garage is inpandig te bereiken via de bijkeuken en van buiten via de tuin. Via de oprit heb je ook toegang tot de garage door middel van een dubbele houten deur. Op deze oprit kun je met gemak twee auto’s parkeren. In de garage is krachtstroom aanwezig.

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:

De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over energielabel B.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is goed. De woning is altijd keurig bijgehouden en onderhouden waar nodig. In 2015 is het atelier vernieuwd. In 2018 is er een nieuwe keuken geplaatst, gedeeltelijk nieuwe vloer en zijn alle muren op de begane grond gestuct. De elektra is volledig vernieuwd alsook de waterleidingen in de kruipruimte. De tuin is in 2021 helemaal opnieuw ingericht en in 2023 zijn de zonnepanelen geplaatst.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Nefit CV ketel uit 2014. Voor het warme water in de keuken en in het atelier zijn twee close-in boilers van 10 liter aanwezig. Het dak is voorzien van isolatie en in 2016 is er extra spouwmuurisolatie toegevoegd en is het gevelmetselwerk opnieuw gevoegd.

LIGGING:
De woning ligt op loopafstand van het centrum van Meijel waar je alle benodigde voorzieningen vindt. Echter loop je ook binnen enkele minuten het buitengebied van Meijel in. De wijk is kindvriendelijk ingericht met diverse speeltuintjes (waarvan er één direct om de hoek bij de woning ligt) en speelveldjes.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 604
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 60
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 270
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 604
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 60
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 270
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?