Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar een ruime 2-onder-1-kapwoning met een garage, eigen oprit, grote tuin en veel ruimte? Dan moet je zeker eens een kijkje komen nemen bij deze grote 2-onder-1 kapwoning aan de Irenelaan 56 in Weert!

Zowel binnen als buiten heb je volop ruimte. Voor het huis is een eigen oprit aangelegd en achter is er een diepe achtertuin met een ideale zonligging op het westen. Er zijn hoge ramen geplaatst en daardoor valt er veel zonlicht naar binnen. Dit leuke huis ligt in een kindvriendelijke buurt, op nabije afstand van diverse winkels en is mede dankzij de 4 ruime slaapkamers ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen.

Wacht niet te lang met bezichtigen, want weg is weg!

Woonkamer/keuken
Via de entree heb je toegang tot het toilet met fonteintje, trapopgang naar boven, keuken en woonkamer. We starten de rondleiding in de woonkamer. 

Zodra je de woonkamer binnenkomt valt meteen op hoe strak alles is afgewerkt. De wanden zijn in lichte kleurstelling voorzien van spachtelputz en op de vloer ligt tapijt. Door de mooie grote raampartijen is er aangenaam veel lichtinval. Er is een stenen open haard geplaatst, deze zorgt in de wintermaanden voor een warme en behaaglijke sfeer. 

Vanuit de entree en de woonkamer heb je toegang tot de keuken. De keuken is licht afgewerkt en de vloer is voorzien van tegels. De keuken is in goede staat maar kan eventueel naar eigen smaak gemoderniseerd worden. Je zou bijvoorbeeld de muur tussen de woonkamer en de keuken eruit kunnen halen, zo kan je hier een moderne leefkeuken met gezellige eethoek creëren. 

Slaapkamer/badkamer
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Alle vertrekken zijn netjes afgewerkt met spachtelputz in lichte kleuren en de vloer is voorzien van tapijt. Ook alle slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor een aangename lichtinval. Alle slaapkamers kunnen eventueel naar eigen smaak gemoderniseerd worden. 

De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet. Ook deze ruimte kan volledig naar eigen wens worden ingericht.

Vanaf de overloop kan je met de vaste trap naar de zolder waar de vierde slaapkamer is gevestigd. Ook deze is netjes en strak afgewerkt en kan naar eigen smaak gemoderniseerd worden. Op de overloop van de zolder vind je de wasmachine-aansluiting. 

Tuin
Via de woonkamer/keuken heb je toegang tot de zonnige achtertuin die is gelegen op het westen. De tuin is voorzien van een gazon en een looppad met tegels naar de garage welke is voorzien van zonnepanelen. In deze fijne tuin kun je al vroeg in het voorjaar heerlijk buiten zitten en genieten van de zon en je hebt hier voldoende privacy. De voortuin is eveneens keurig aangelegd en dankzij de ruime oprit heb je hier de mogelijkheid om je auto te parkeren.

Omgeving
De woning is gelegen in Moesel op een prettige en kindvriendelijke woonlocatie. Alle voorzieningen liggen in de directe omgeving. Ook de snelwegen en het station zijn vanaf de woning binnen 10 minuten te bereiken. Diverse winkels en scholen bevinden zich op loopafstand. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 290
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 290
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert