Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een huis met een rijke geschiedenis, ooit onderdeel van het Klooster Maria ter Engelen en nu in gebruik als statig monumentaal woonhuis, volledig gerenoveerd maar met nog volop authentieke elementen. Een huis dat niet alleen beschikt over zeer fraaie leefruimtes op de benedenverdieping maar ook plaats biedt aan maar liefst 6 slaapkamers. Voorzien van alle hedendaagse gemakken in een pand met allure ervaar jij hier zeker te weten een gevoel van grandeur. Welkom in Casa Blanca aan de St. Bernaertsstraat in Oudenbosch.

De woning is zeer centraal gelegen op loopafstand van het gezellige historische centrum van Oudenbosch. Het openbaar vervoer in de vorm van het treinstation en de busverbinding richting Breda en Oud Gastel tref je op steenworp afstand van de woning. Diverse basisscholen en een tweetal middelbare scholen bereik je binnen 5 minuten. Oudenbosch is een dorp met een uitstekend voorzieningenniveau. Daarnaast woon je hier gunstig ten opzichte van de grotere Brabantse steden, de Randstad, Zeeland en België. De dichtstbijzijnde uitvalswegen zijn slechts 7 autominuten rijden.

Wij zijn meer dan trots dat we deze woning aan jou mogen presenteren. Zie jij jezelf wel wonen in een van de mooiste woningen van Oudenbosch? Dan heten we je van harte welkom aan de Ste. Bernaertsstraat 25 voor een bezichtiging.




Betreed de woning via de voordeur en kom binnen in de prachtige entree met fraaie eiken houten vloer, statige trapopgang en dito binnendeuren.

Aan de voorzijde bevindt zich de sfeervolle living en de ruime serre die met elkaar in verbinding staan door middel van originele ensuite deuren.
Een tweede set ensuite deuren brengt je in de tv-kamer waar je je heerlijk kunt terugtrekken voor een goed gesprek of je favoriete serie op tv.

De keuken aan de achterzijde heeft een moderne en luxe inrichting met diverse inbouwapparatuur. Je treft hier de perfecte mix van hedendaags comfort en de sfeer van weleer. Een echte eyecatcher vormt de glazen pui die voor de verbinding zorgt met de fraaie stadstuin.

In de keuken bevindt zich tevens de toegangsdeur naar de royale kelder en een afgesloten provisiekast met opstelling van de Cv-ketel.





De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers en een balkon.

Vanaf de overloop vang je een glimp op van de luxe, moderne badkamer. Je beschikt hier over een grote inloopdouche, een ligbad, tweede toilet en dubbel wastafelmeubel.

En wanneer je de trap neemt naar de tweede verdieping tref je hier nog eens drie kamers aan.
Een ware oase van mogelijkheden. Met zoveel ruimte is er voldoende plek voor bijvoorbeeld een heerlijke thuiswerkplek, hobbyruimte en logeerkamers.


De gezellige stadstuin is fraai en sfeervol aangelegd met bestrating, siergrind, beplanting en een royale berging annex hobbyruimte.
Onder de riante overkapping geniet jij tot in de late uurtjes met familie en vrienden. Een goede fles wijn scoor je hiervoor bij de buren.

De woning is ruim 100 jaar oud, maar in de afgelopen 10 jaar volledig gerenoveerd.

TOFFe verkoper vertelt:
Toen we deze woning kochten in 2013 kwam een lang gekoesterde wens in vervulling... wonen in een monumentaal pand.
Na de eerdere bouw van een moderne woning in 2000 wilden we in 2013 graag gaan wonen in dit prachtige monumentale pand uit 1906.
Dit mooie huis met de idyllische naam " Casa Blanca " sprak mij als kind al enorm tot de verbeelding.
Als voormalige burgemeesterswoning van de toenmalige gemeente Oudenbosch en als woning van de zusters Franciscanessen was dit monument bij velen bekend.
We hebben in 2014 in 7 maanden tijd een fikse renovatie doorgevoerd om het woongenot verder te vergroten en dat is met hulp en ondersteuning van leden van de monumentencommissie en de inzet van zeer bekwame vaklieden meer dan geslaagd. Wij zijn trots op deze woning die ook nog eens omgeven wordt met hele fijne gezellige en lieve buren...
De herinneringen nemen we mee in ons hoofd en ons hart... Het huis laten we achter voor de nieuwe bewoners die hier zeker ook met veel plezier zullen wonen.
Laat u meenemen in het enthousiasme van Rosanne, onze makelaar die u graag met plezier zal rondleiden... Het huis presenteert zichzelf.


Ten aanzien van de juistheid van deze informatie kan door TOFFwonen en verkoper geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Aan de vermelde informatie en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 804
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Monument Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 365
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Monumentaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 804
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Monument Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 365
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Monumentaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

TOFFwonen